Sziasztok! Ma Angol EFL kupamérkőzést ajánlok!
Aston Villa - Wolves mérkőzésre gondoltam!
Jó formában van az Aston Villa attól fügetlenül,hogy vereséget szenvedett a bajnokságban a M.City-től!
Ez meg most kupamérkőzés ahol más a helyzet! A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (52%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán is igen harcos és nagyon jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Wesley és a középpályás John McGinn akik ma is folytathatják a gólszerzést!
Wolves is nagyon jó formában van és több fronton is igen jól szerepelnek! A szorzó (3.30) így esélye a győzelemre (30%) viszont korábbi mérkőzéseit (41%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben is igen harcos hiszen utolsó öt mérkőzéséből hármat idegenben nyert!
Szintén igen jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár Raúl Jiménez és Adama Traoré akik ma is növelhetik góljaik számát!
Egymás ellen (5-5-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem az Aston Villa kiváló formáját és hazai pályán győzelemre tör!
Wolves idegenben sem hagyja magát és szintén továbbakarnak lépni!
Kupamérkőzésen gólátlag (3.08) hazai győzelem (46%) vendég győzelem (54%)
Ezek az információk valamint a jelenlegi jó formájuk és az hogy a kupamérkőzésen (over 2.5) gól (72.5%) igen biztató lehet a mai többgólos mérkőzésre!
Tippem a következő!
28959 V
Aston Villa - Wolverhampton
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,90
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Koszonom a tippet Jani. Szuper volt.
Sziasztok! Ma egy kicsit elkalandozunk és ha már VB rendeznek akkor megér egy kis figyelmet!
Ma Katari bajnoki mérkőzést ajánlok!
Al Sailiya - Al-Rayyan mérkőzésre gondoltam!
Al Sailiya jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.60) így esélye a győzelemre (28%) viszont korábbi mérkőzéseit (65%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (2-1-1) eredménnyel (6:5) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel a harmadik helyet érdemelte ki a csapat!
Igen sok jó gólszerző játékos van a csapatban mint a csatár Karim Ansarifard és Meshaal Al Shammari akiknek ma is lehet számítani a góljaikra!
Al-Rayyan jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.95) így esélye a győzelemre (51%) viszont korábbi mérkőzéseit (75%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (3-1-0) eredménnyel (10:5) gólaránnyal áll!
Igen sok jó gólszerző játékos van a csapatban mint a csatár Gelmin Rivas és a középpályás Rodrigo Tabata akik ma is folytathatják a gólszerzést!
Egymás ellen (3-3-9) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem az Al Sailiya hazai pályán igen jól szerepel és győzelmével sokat javítana helyezésén és a dobogó közelébe kerülne!
Al-Rayyan pedig idegenben igen harcos és győzelmével továbbra is versenyben maradna a bajnoki címért!
Mindkettő csapat igen sok gólt szerez de kap is!
Al Sailiya utolsó öt mérkőzéséből akár nyert akár vesztett háromszor volt négy gólos mérkőzése ebből kettőt nyert és egyet veszített!
Al-Rayyan utolsó öt mérkőzését nyerte és ebből négy idegenben volt ahol kettő három gólos egy négy gólos és egy hat gólos mérkőzés volt!
Hazai mérkőzése ebből az ötös szériából egy öt gólos volt mert simán nyert (Al-Rayyan 5:0 Qatar SC) ellen!
Bajnokságban gólátlag (3.16) hazai győzelem (40%) vendég győzelem (37%)
Ezek az információk valamint igen fontos,hogy az Al Sailiya (over 2.5) gól (62.5%) (over 3.5 gól (38%)
Az Al-Rayyan pedig (over 2.5) gól (73.3%) (over 3.5) gól (53%)
Ma is nagyon biztató lehet a több gólos mérkőzésre!
Tippem a következő!
03351 V
Al-Sailiya - Al-Rayyan
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
2,40
Sziasztok! A mérkőzés elején és a végén volt egy gól! Hazai csapat most nem szerzett gólt így kevés gól lett és sajnos elment a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Al-Sailiya 0:2 Al-Rayyan
Sziasztok! Ma egy igen érdekes mérkőzést ajánlok! Olasz "B" bajnoki mérkőzést!
Spezia - Chievo mérkőzésre gondoltam!
Spezia jelenleg (16) osztályozós helyen áll! A szorzó (2.40) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (28%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-1-3) eredménnyel (7:9) gólaránnyal áll!
Igen sok jó gólszerző játékos van a csapatban akik (1-2) gólosak!
Chievo jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (22%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (2-2-1) eredménnyel (9:7) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel viszont a második helyet érdemelte ki a csapat!
Legjobb gólszerző a csatár Filip Đorđević (4) és Riccardo Meggiorini (4) góllal viszont több játékos (1-2) gólos!
Egymás ellen igen régen játszottak (2008) így a jelenlegi formájuk a mérvadó!
Tippemnél figyelembe vettem a Spezia hazai pályán igyekszik kiharcolni a középmezőnybe való jutást!
Chievo pedig a visszakerülést a Seria "A" osztályba!
Ahogy az elején írtam itt az érdekesség,hogy Spezia győzelmét várják a bukik ami lehetséges is de azért a Chievo is nyerni szeretne!
Ebből adódóan úgy gondolom több gól is várható a mérkőzésen!
Abból gondolom ami igen fontos a mérkőzés szempontjából a Spezia hazai pályán (over 2.5) gól (60%) rúgott gól (80%) kapott gól (80%)
Chievo idegenben (over 2.5) gól (40%) rúgott gól (100%) kapott gól (80%)
Ezek az információk valamint a kiváló gólszerző játékosoknak köszönhetően és a jobb helyezésért való küzdelem ma gólokban lesz látható!
Tippem a következő!
09957 V
Spezia - Chievo
1,95
Sziasztok! Még gól sem lett a mindenit!
Ez lett a végeredmény!
Spezia 0:0 Chievo
Sziasztok! Ma Horváth bajnoki mérkőzést ajánlok!
Gorica - Hajduk Split mérkőzésre gondoltam!
Gorica jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (68%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (2-3-1) eredménnyel (9:7) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Kristijan Lovrić (6) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos!
Hajduk Split jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.10) így esélye a győzelemre (48%) viszont korábbi mérkőzéseit (30%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (1-3-2) eredménnyel (6:5) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Jairo da Silva (5) góllal viszont igen sok játékos (1-4) gólos a csapatban!
Egymás ellen (3-2-1) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Gorica igen jó teljesítményét és utolsó öt mérkőzéséből négy mérkőzés három gólos egy mérkőzés pedig hat gólos volt!
Hajduk Split szeszélyes mérkőzéseket de több gólosakat játszik!
Utolsó három egymással játszott mérkőzésükön mindég megvolt a három találat úgy,hogy hol az egyik hol a másik csapat nyert!
Gorica versenyben van az Európa liga selejtezőt érő (3-4) hely megszerzéséért!
Hajduk Split pedig a bajnoki címért illetve a BL selejtező helyért küzd!
Mindkettő csapat a győzelmével tudja véghez vinni terveit!
Bajnokságban gólátlag (2.66) hazai győzelem (45%) vendég győzelem (28%)
Ezek az eredmények és információk és a motiváció valamint a jobb helyezésért való küzdelem nagy reményt ad a több gólos mérkőzésre!
Tippem a következő!
30958 V
HNK Gorica - Hajduk Split
1,95