Szia Jani! Nem lenne jobb a mindket csapat rug golt opcio? Ha nar mindket csapatnak tamadni kell...
Szia Jani! Nem lenne jobb a mindket csapat rug golt opcio? Ha nar mindket csapatnak tamadni kell...
Sziasztok! A mérkőzés eredményét most soptei.gergo érezte jól!
Nagyon biztam pedig abban,hogy az egyik válogatott megszerzi a győzelmet! Nem így lett pedig a Svájciak minden tekintettben jobbak voltak csak éppen a nyertes gólt nem tudták megszerezni!
Ez lett a végeredmény!
Írország 1:1 Svájc
Sziasztok! Ma Finn bajnoki mérkőzést ajánlok!
Haka - MuSa mérkőzésre gondoltam!
Haka fantasztikusan jó formában van hiszen még vereséget sem szenvedett! A szorzó (1.20) így esélye a győzelemre (83%) viszont korábbi mérkőzéseit (98%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (11-0-0) eredménnyel (39:10) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Salomo Olaja (18) góllal viszont igen sok játékos (3-7) góllal járult hozzá csapata sikereihez!
MuSa jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! Igen szép teljesítmény hiszen most jutott fel az alacsonyabb osztályból!
Idegenben (4-3-3) eredménnyel (17:23) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Takanori Yokochi (7) góllal viszont igen sok játékos (2-7) gólos a csapatban!
Egymás ellen (3-0-1)eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Haka hazai és összességében remek formáját és kiváló gólszerző játékosait!
MuSa sem ijedős és idegenben is jó eredményeket ér el és még ha vereséget szenved akkor is szerez gólt és most az utóbbi mérkőzésein javuló formában van!
Bajnokságban gólátlag (3.11) hazai győzelem (41%) vendég győzelem (38%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából a Haka eddig (11 szer) játszott (over 3.5) felett!
MuSa pedig szintén (11 szer) játszott (over 3.5) gól felett!
Ezek az információk és a kiváló gólszerzőknek köszönhetően ma is is megvan a remény a több gólos mérkőzésre!
Tippem a következő!
71617 V
Haka - Musan Salama
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
1,70
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Szép tipp. 52p. Gratulálok Jani. Köszönöm szépen ezt is.![]()
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Haka 4:0 MuSa
Sziasztok! Ma Angol National liga bajnoki mérkőzést ajánlok!
Bromley - Chesterfield mérkőzésre gondoltam!
Bromley jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.10) így esélye a győzelemre (48%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (2-2-0) eredménnyel (9:6) gólaránnyal áll!
Igen sok jó gólszerző van a csapatban mint a csatár Reeco Hackett-Fairchild és a középpályás Billy Craske akiknek a góljaira ma is lehet számítani!
Chesterfield volt már régebben sokkal jobb pozícióban de ami késik nem múlik és biztos törekszik a jobb helyezésért!
Jelenleg (22) kiesőhelyen álla bajnokságban! A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (28%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (0-3-1) eredménnyel (5:7) gólaránnyal áll!
Szintén vannak jó gólszerző játékosai mint a csatár Mike Fondop-Talom és Scott Boden csak a védelmet kellene megerősíteni!
Egymás ellen (0-2-0) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Bromley igyekszik erősíteni Play Off helyezését!
Chesterfield pedig a kieső helyről való elkerülésért küzd!
Bajnokságban gólátlag (2.78) hazai győzelem (35%) vendég győzelem (37%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Bromley hazai pályán (over 2.5) gól (75%) rúgott gól (100%) kapott gól (75%)
Chesterfield idegenben (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (75%) kapott gól (100%)
Ebben az évben tavasszal ilyen felállásban (3:3) lett a végeredmény!
Ezek az információk és a motiváció mindkettő csapat számára és a kiváló gólszerzőknek köszönthetően igen nagy esélye van a mai több gólos mérkőzésre!
Tippem a következő!
39717 V
Bromley - Chesterfield
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,70
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!