Neked volt a jó megérzésed! Pedig a Stoke akár még kettő gólt is szerezhetett volna.Nagy csata volt!
Sziasztok! Nagy csata volt és ahogy elnéztem bizony a Stoke még szerezhetett volna kettő gólt de most kimaradt.
Ez lett a végeredmény.
Brighton 2-2 Stoke
Sziasztok! Ma egy Angol Championship bajnoki mérkőzés ajánlok.
Bristol City - Preston mérkőzésre gondoltam.
Bristol City nagy csatában van a feljutásért való harcban. Jelenleg a (4) helyen áll a csapat ami Play Off helyet ér.Nyerni kell nekik amennyiben továbbra is versenyben akarnak maradni.A mérkőzésre szorzójuk (1.95) így esély a győzelemre (51%) viszont a korábbi mérkőzéseik adatai alapján ilyen szorzóval (50%) nyerték meg mérkőzéseiknek.Legjobb góllövőjük Reid Bobby (17) mérkőzésből (9) gól és (7.3) értékeléssel áll.Hazai pályán (12:7) a gólaránya.Sérült nincs a keret bőséges. Preston jelenleg (14) helyen áll.A szorzó (4.00) így esély a győzelmére (25%) viszont korábbi mérkőzései (37%) nyerte meg ilyen szorzóval.Most egy kisebb hullámvölgyben volt a csapat de már az utolsó mérkőzését döntetlenre hozta.Legtöbb gólt Hugill Jordan (16) mérkőzés (5) gól és (7.0) értékeléssel áll.Egymás elleni mérkőzéseiket utolsó három találkozót a Preston nyerte.Az adatok és küzdés alapján inkább a gólokat részesítem előnyben.
Tippem a következő.
33383 V Bristol City - Preston Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,70
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok! Sikerrel jött a tippem.
Ez lett a végeredmény.
Bristol City 1-2 Preston
Sziasztok! Ma Angol: Championship bajnoki mérkőzést ajánlok.
Ipswich - Sheffield Wed mérkőzésre gondoltam.
Ipswich jelenleg a (10) helyen áll (8-1-7) mérleggel.A szorzó (3.00) így esély a győzelmére (33%) viszont a korábbi mérkőzéseinek adatai alapján ilyen szorzóval (41%) nyerte meg mérkőzéseinek.Otthon (5-0-3) mérleggel rendelkezik.Góljai pedig (14) rúgott és (8) kapott ami igen jó arány.Legjobb góllövője a csapatnak Waghorn Martyn (14) mérkőzés (8) gól és (7.1) értékelés. Sheffield Wed jelenleg a (12) helyen áll (6-6-5) mérleggel.A szorzó (2.50) így esély a győzelmére (40%) de ilyen szorzóval a korábbi adatok alapján mérkőzéseinek (50%) nyerte meg.Idegenben (17) helyen áll (2-2-4) mérleggel és igen sovány (6:9) gólaránnyal.Legjobb góllövőjük Gary Hooper (17) mérkőzés (7) gól és (7.2) értékelés.Egymás ellen (5-7-2) mérleggel állnak.Az adatok alapján és hazai pálya előnyét kihasználva inkább a hazai győzelem felé hajlok,még pedig azért mert az Ipswich csapatának sokkal több és jobb gólszerzői vannak mint McGoldrick David (6) és Celina Bersant (5) góllal.
Tippem a következő.
33712 H Ipswich - Sheffield Wed. Ipswich (1X2)2,75
Sziasztok! A mérkőzés (93) percében jött az egyenlítés.
Ez lett a végeredmény.
Ipswich 2-2 Sheffield Wed
Sziasztok! Ma egy Európa liga mérkőzést ajánlok.
Köln - Arsenal mérkőzésre gondoltam.
Nagyon rossz szezonja van a Köln csapatának. A bajnokságban és itt az Európa ligában is igen negatív a teljesítménye. A szorzó (3.10) így esély a győzelmére (32%) viszont a korábbi mérkőzéseinek adatai alapján ilyen szorzóval (4%) nyerte meg a mérkőzéseinek.Hazai pályán (2) gólt szerzett (9) kapott.Itt az Európa ligában otthon (1-0-1) mérleggel és (5:3) gólaránnyal áll.Legjobb góllövőjük a kupa mérkőzéseken (4) mérkőzésből (2) gól Osako Yuya (7.2) értékeléssel áll. Igen sok a sérült (1) csatár (3) középpályás (3) védő akik nem szereplek a mai mérkőzésen.Ez igen érzékenyen fogja érinteni a csapatott. Az Arsenal jó formában van és most már újra a régi.Itt az Európa ligában első helyen áll és még az is belefért,hogy a Crvena zvezda csapatával (0:0) döntetlent játszott.Mosat a szorzó (2.39) így esély a győzelmére (42%) viszont a korábbi mérkőzéseinek adatai alapján ilyen szorzóval mérkőzéseinek (58%) nyerte meg.Itt a kupa sorozatban idegenben (2-0-0) mérleggel (5:2) gólaránnyal áll.Legjobb góllövőjük Sanchez Alexis (1) mérkőzés (1) gól és (8.6) értékeléssel áll a kupa mérkőzéseken.Sérült is van (2) csatár (2) védő de bőséges kerettel rendelkezik a csapat (26) létszámmal úgy gondolom nem lesz akadály nyertes csapatot összeállítani. Ilyen adatok alapján vendég győzelmet várok és a szorzó nagyon jó.
Tippem a következő.
33198 V FC Köln - Arsenal Arsenal (1X2)2,35
Sziasztok! Tegnap mikor néztem melyik mérkőzést ajánlom akkor még másik kettőt is néztem de ezt találtam a megbízhatóbbnak.A másik kettőt csak azért nem írom ide mert így már könnyű lenne és milyen érdekes azok jöttek volna.Mikor a mérkőzést néztem már akkor rájöttem nem is akar nyerni az Arsenal.Ráadásul még egy (11-est) is létrehoztak.
Ez lett a végeredmény.
Köln 1-0 Arsenal
Sziasztok! Ma egy Német bajnoki mérkőzést ajánlok.
Hannover 96 - VfB Stuttgart mérkőzésre gondoltam.
Van mit javítani a Hannover csapatának.Jelenleg (8) helyen áll mérlege (5-3-4) gólaránya (15:15).Ráadásul most egymásután kettőször is vereséget szenvedett. A szorzó (2.39) így esély a győzelmére (42%) viszont a korábbi mérkőzéseinek adatai alapján ilyen szorzóval (37%) nyerte meg.Legjobb gólszerző a csapatban Harnik Martin (12) mérkőzés (5) gól és (7.0) értékeléssel áll.Sérült is van a csapatban de bőséges a keret így ütőképes csapatott lehet pályára küldeni. Otthon (3-1-1) mérleggel és (8:4) gólaránnyal áll. A Stuttgart feljövőben van jelenleg (11) helyen áll köszönhetően annak,hogy utolsó öt mérkőzéséből három győzelmet ért el.A szorzó (3.0) így esély a győzelmére (33%) viszont a korábbi mérkőzéseinek adatai alapján (13%) nyerte meg ilyen szorzóval.Idegenben nagyon rosszul áll a csapat (0-0-6) mérleggel és (3:13) gólaránnyal.legjobb góllövőjük Akolo Chadrac (10) mérkőzés (4) gól és (7.0) értékeléssel áll de ma nem igen lesz bevethető sérülés miatt. Ott lesz viszont Terodde Simon és Ginczek Daniel (2-2) gólos csatárok. Adatok és az ambíciók alapján inkább a gólokat részesítem előnyben.
Tippem a következő.
14667 01 Hannover - VfB Stuttgart Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)2,10