Jani gratulálok az Azeri-Magyar meccses tippedhez, nyertél vele![]()
Jani gratulálok az Azeri-Magyar meccses tippedhez, nyertél vele![]()
Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok!
Brage - Örgryte mérkőzésre gondoltam!
Brage jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban és győzelmével továbbra is a szoros élmezőnyhöz tartozna! A szorzó (2.60) így esélye a győzelemre (38%) viszont korábbi mérkőzéseit (55%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (3-1-1) eredménnyel (6:2) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Lundin Anton (7) góllal viszont több játékos (1-4) gólos a csapatban!
Örgryte jelenleg (7) helyen áll a bajnokságban és győzelmével szorossá tenné az élmezőnyt! A szorzó (2.70) így esélye a győzelemre (37%) viszont korábbi mérkőzéseit (24%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (2-0-3) eredménnyel (9:9) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Ludwigson Gustav (5) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban!
Egymás ellen (2-2-2) eredménnyel állnak amiből az utolsó kettő mérkőzés a mérvadó hiszen a többi elég régi mérkőzés!
Tippemnél figyelembe vettem,hogy ezeken a mérkőzéseken a hazai csapat nyert és igen sok gólosak voltak!
Továbbá igen fontos és érdekes a Brage hazai pályán (over 2.5) gól (20%) rúgott gól (80%) kapott gól (20%)
Örgryte idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Ezek az információk birtokában igen nagy esélye van a mai mérkőzésen is a több gólra!
Tippem a következő!
07220 V
Brage - Örgryte
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,85
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok! Néztem a mérkőzést bet365 nagyobb fölényben játszott a Brage de igen meddő volt hiszen a (11) -est is kihagyták!
Ez lett a végeredmény!
Brage 0:1 Örgryte
Sziasztok! Ma átevezünk az óceánon és Brazil bajnoki mérkőzést ajánlok!
Fortaleza - Cruzeiro mérkőzésre gondoltam!
Fortaleza jelenleg (17) kieső helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-1-1) eredménnyel (3:3) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Ederson Ederson (3) góllal!
Cruzeiro jelenleg (14) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.37) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (41%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (0-1-3) eredménnyel (4:11) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Thiago Neves (3) góllal!
Egymás ellen olyan régen játszottak,hogy az nem mérvadó a mai mérkőzésre!
Tippemnél figyelembe vettem a Foraleza igen jó védelemmel rendelkezik hiszen ha nyer ha veszít legtöbbször egy góllal!
Cruzeiro idegenben nem olyan harcos ez látszik is az eredményein!
Igen fontos a mérkőzés szempontjából a Fortaleza hazai pályán végeredményben (62,5%) veszítette a mérkőzéseit!
Cruzeiro idegenben végeredményben (25%) nyerte meg mérkőzéseit!
Bármilyen eredmény előfordulhat de igen biztató lehet a kevés gólos mérkőzésre!
Tippem a következő!
12842 H
Fortaleza - Cruzeiro
Kevesebb, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
2,45
Sziasztok! Ilyen is ritkán van a Brazil bajnokságban,hogy már az első félidőben három gól legyen!
Így sajnos oda lett a tipp! A mindenit!
Ez lett a végeredmény!
Fortaleza 2:1 Cruzeiro
Sziasztok! Ma újra Brazil bajnoki mérkőzést ajánlok!
Chapecoense-SC - Fluminense mérkőzésre gondoltam!
Chapecoense-SC jelenleg (17) kieső helyen áll a bajnokságban! Itt az idő javítani a helyezésen! A szorzó (2.70) így esélye a győzelemre (37%) viszont korábbi mérkőzéseit (50%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-1-2) eredménnyel (5:6) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a (4) góllal viszont igen sok játékos (1-2) gólos a csapatban!
Fluminense jelenleg (16) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.80) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (26%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (1-0-3) eredménnyel (8:12) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Joao Pedro (3) és a Pedro (3) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Egymás ellen (6-2-2) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Chapecoense-SC törekvését a kiesés elkerülése érdekében!
Fluminense igen harcos idegenben is ami meglátszik a gólarányán mert igen szépen rúg de kap is gólokat!
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából a Chapecoense-SC hazai pályán (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (100%) kapott gól (75%)
Fluminense idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (75%) kapott gól (100%) Ezek az adatok és az egymással játszott több gólos mérkőzések igen nagy bizalmat adnak arra ma újra több gól fog születni a mérkőzésen hiszen javítani kell a helyezésen mindkettő csapatnak!
Tippem a következő!
05249 V
Chapecoense - Fluminense
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,35
Sziasztok! Minden lehetséges információt begyűjtöttem a csapatokról és még így sem jött az eredmény amit vártam!
Már a harmadik percben meg volt az első gól de végül megállt kettőnél!
Igen sok sárga lap és egy piros is volt és gólok helyet úgy néz ki egymás rugdosták!
Ez lett a végeredmény!
Chapecoense-SC 1:1 Fluminense
Sziasztok! Ma Finn bajnoki mérkőzést ajánlok!
Turku PS - MU SA mérkőzésre gondoltam!
Turku jelenleg a (2) helyen áll a bajnokságban és esélyes a feljutásra! A szorzó (1.22) így esélye a győzelemre (82%) viszont korábbi mérkőzéseit (85%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (3-0-1) eredménnyel (6:4) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Espinosa Calvo Eliecer (4) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
MU SA jelenleg (7) helyen áll a bajnokságban! Nem igazán megy mostanában a játék a csapatnak!
Idegenben (1-1-2) eredménnyel (4:10) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Kagayama Taiki (2) góllal és több játékos (1) gólos a csapatban!
Egymás elleni eredményük még nincs hiszen a MU SA most került fel!
Tippemnél figyelembe vettem a Turku jó eredményeit hiszen most már igen belejöttek a gólszerzésbe hiszen utolsó kettő mérkőzésükön öt illetve három gólos mérkőzésen nyertek!
MU SA attól függetlenül,hogy vereséget szenved mindég szerez gólt!
Igen fontos a mérkőzés szempontjából a Turku hazai pályán (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (75%) kapott gól (75%)
MU SA idegenben (over 2.5) gól (75%) rúgott gól (75%) kapott gól (75%)
Ezek az adatok információk és az,hogy továbbra is tetemes előnnyel ott legyen a második helyen a Turku vagy feltudjon lépni az első helyre nyerni kell és ez most küzdős gólos mérkőzésre van kilátás!
Tippem a következő!
Több mint (3.5) gól
Odds: 2.37
bet365
Utoljára módosítva: bjani55 által: 2019.06.14 10:17