Oldal: 205 / 866 ElsőElső ... 105155195203204205206207215255305705 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 2.041 - 2.050 (8655) összesen
Like Tree7157Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Gond nélkül jött a tipp és ez a szorzó erre az eredményre ajándék volt!

Ez lett a félidő eredménye!

Real Madrid 3:0 Mellila

Végeredmény!

Real Madrid 6:1 Melilla
    boby10 and jancsi79 like this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma már igen sok mérkőzés lesz a különböző bajnokságokban! Átnéztem őket és ezt találtam a legizgalmasabb mérkőzésnek!

Olasz "B" bajnoki mérkőzést ajánlok!

Pescara - Carpi mérkőzésre gondoltam!

A Pescara versenyben van a bajnoki címért de ezért mindent meg kell tenni a csapatnak mondjuk nyerni kell hiszen igen szoros az élmezőny és jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban!

Hazai pályán (5-1-1) eredménnyel (12:7) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Mancuso (7) góllal viszont több játékos (1-3) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

A Carpi jelenleg (17) kieső helyen áll a bajnokságban!

Idegenben (2-1-4) eredménnyel (7:12) gólaránnyal áll!

Ezzel a teljesítménnyel viszont a (7) helyet érdemelte ki a csapat!

Legjobb gólszerző a csatár Mokulu Benjamin (3) góllal viszont több játékos (1-2) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (4-0-3) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a Pescara hazai igen jó eredményeit és a Carpi idegenbeli fantasztikus eredményeit!

Motiváció adott hiszen a Pescara feljutásért harcol a Carpi kiesés ellen és nincs értelme a döntetlennek hiszen eddig sem játszottak döntetlenre!

Gólokat várok hiszen a bajnokságban gólátlag (2.54) hazai győzelem (50%) vendég győzelem (18%) döntetlen (32%) ez biztat lehet a több gólos mérkőzésre még úgy is,hogy régebben fordult elő mikor több gólos mérkőzést játszottak egymással! Pont itt a z ideje ennek az eredménynek!

Tippem a következő!

21636 V Pescara - Carpi Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,90

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
    boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Kellet volna még egy gól de nem lett!

Így sajnos elment a tippem!

Ez lett a végeredmény!

Pescara 2:0 Carpi

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Angol liga 1 bajnoki mérkőzést ajánlok!

Peterborough - Oxford Utd mérkőzésre gondoltam!

A Peterborough jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.04) így esélye a győzelemre (49%) viszont korábbi mérkőzéseit (59%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (4-3-3) eredménnyel (12:13) gólaránnyal áll! Ezzel a teljesítménnyel bizony "csak" a (14) hely dukál a csapatnak!

Legjobb gólszerző a csatár Godden Matthew (9) góllal viszont több (4-6) gólt szerző játékos van a csapatban!

Oxford jelenleg (19) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (36%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (0-6-4) eredménnyel (7:17) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény (23) helyre jó a csapatnak!

legjobb gólszerző a középpályás Henry James (5) góllal viszont több játékos is (2-4) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (0-0-4) eredménnyel állnak!

Tippemnél a következőeket vettem figyelembe!

Peterborough egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszott és ez kiütközhet a mai mérkőzésen!

Oxford viszont pihentebb hiszen ők utoljára (12.01) Szombat mérkőztek utoljára! Jobban rátudtak készülni a mérkőzésre és pihentebbek is!

A leglényegesebb dolog pedig az,hogy mumusa az Oxford a Peterborough csapatának mert ez idáig mindég az Oxford nyert!

És még egy fontos dolog nem oly régen kieső helyen állt a csapat és remek formájának és fellendülésének köszönhetően elkerült a veszélyzónából!

Küzdős mérkőzést várok de úgy gondolom az Oxford győzelemre viszi a mérkőzést!

Tippem a következő!

42919 V Peterborough - Oxford Utd. Oxford Utd. (1X2)3,05

boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Igen sok gól lett a mérkőzésen és nem sokon múlott,hogy jöjjön a tippem de kellet volna még egy gól!

Ez lett a végeredmény!

Peterborough 2:2 Oxford
    boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Spanyol bajnoki mérkőzést ajánlok!

Huesca - Real Madrid mérkőzésre gondoltam!

A Huesca jelenleg (20) kieső helyen áll a bajnokságban!

Hazai pályán (0-3-3) eredménnyel (4:8) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Gallar Alex (3) góllal de sérülés miatt játéka kérdéses!

Real Madrid jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban!

Győzelmével egy helyet lépne előre és továbbra is harcban lenne a dobogós helyezésért!

A szorzó (1.28) így esélye a győzelemre (78%) viszont korábbi mérkőzéseit (77%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (2-1-4) eredménnyel (10:16) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Benzema Karim (5) góllal viszont több játékos is (2-4) gólos a csapatban!

Vannak sérültek is de úgy gondolom a helyettesek is kiváló játékosok!

Egymás ellen még nem játszottak!

Tippemnél figyelembe vettem hazai csapat igen rossz szériáját és azt,hogy nincs a csapatnak jó gólszerző játékosa és a védelem is nem a legjobb formában van ráadásul kettő sérült is hiányozni fog a védelemből és a középpályáról!

Madrid most már egyre jobban formába lendül igaz ott is vannak sérültek de úgy gondolom ezen a mérkőzésen nem okoz gondot a győzelem!

Tippem a következő!

24535 06 Huesca - Real Madrid Vendégcsapat 2-nél több góllal nyer (Nyertes különbség)2,55

roboys likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Hamarosan kezdődik a mérkőzés! Aki tudja kísérje figyelemmel! Lehet nézni a bet 365 és az Unibeten!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ilyen ez mikor már a (8) percben megvan az első gól és utána semmi!

Ez lett a végeredmény!

Huesca 0:1 Real madrid

Így sajnos elment a tipp!

Összefoglaló 2018.12.03.Hétfő és 2018.12.09.Vasárnap időszakról!

Hét tippből négy vesztes és három nyertes lett!

Így a hét ((42%) lett!

A ROI -20 lett!

Köszönöm szépen mindenkinek aki velem tartott a héten!

Jövőhéten újra itt leszek a tippekkel és remélem sikerül jó tippeket ajánlanom! Üdv,Jani!
    boby10 likes this.

Senior Member
    Csak annyit Janikám, hogy ezt egy picit benézted ezt a mérkőzést, hihetetlen hogy a második gól az nem született meg, 85 perc volt még rá, de valami oknál fogva az most kimaradt.
    Érdekesség képpen, mintha Barca 8-0-ra verte volna ezt a Huescat, hát gyengén játszott a madrid, rossz játékkal.
    (Annyit hogy ezt én is benéztem volna, és ez a baj, pedig győzött a Madrid és mégis vesztes tippet adtam volna fel).
    Csak hogy éppen én az oddsot a Pinnacle-nél néztem a meccsre, tehát nem kevés lóvé ment volna el.

Messiás bjani55 avatara
    Idézet szabivill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csak annyit Janikám, hogy ezt egy picit benézted ezt a mérkőzést, hihetetlen hogy a második gól az nem született meg, 85 perc volt még rá, de valami oknál fogva az most kimaradt.
    Érdekesség képpen, mintha Barca 8-0-ra verte volna ezt a Huescat, hát gyengén játszott a madrid, rossz játékkal.
    (Annyit hogy ezt én is benéztem volna, és ez a baj, pedig győzött a Madrid és mégis vesztes tippet adtam volna fel).
    Csak hogy éppen én az oddsot a Pinnacle-nél néztem a meccsre, tehát nem kevés lóvé ment volna el.
    Kicsit benéztem de remélem holnap jobb tippet tudok ajánlani!

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •