Oldal: 203 / 874 ElsőElső ... 103153193201202203204205213253303703 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 2.021 - 2.030 (8738) összesen
Like Tree7186Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Senior Member
    Varin tippje is bejött a 96. percben, ez már eléggé hihetetlen, addig húzták a mérkőzést és volt még benne egy gól a Cardiffnak.

De ezt Varin honnan tudta, hogy itt a West Ham is betalál és a Cardiff is?? Ilyen nagy tapasztalata van már neki, vagy ez egy jó megérzés volt talán? (valószínűleg nem fogja ezt elárulni, mert ilyen nagy tippmester sztár ilyenekkel nem foglalkozik ugye) Nem alacsonyodik le ilyen szintre hogy erre válaszoljon

a cikkjében is le van írva ez-az, de én azt nem értem hogy miből következtetett erre, hogy mindkettő csapat gólt lő

és azt tudta e Varin, hogy a 96.-ban lesz a gól? Vagy egészen másképpen gondolta, de mégis bejött a következtetése, ami alapján ezt hitte..

És hogyha a bíró csak 4 percet hosszabbított volna? Akkor már nem lett volna ez a találat, ez is külön érdekessége, hogy ez már a 90. percen túl volt jóval, és erre vártak, hogy mikor jön a gól??
    Valami gyanús itt nekem!!!

Tehát hogy azért hosszabbítottak ilyen sokat, mert akartak még egy találatot talán.. Ami még nem született meg 3-0-nál. Tehát szerintem erről volt szó, hogy itt kell egy gól a Cardiff-tól is, valószínűleg erről beszéltek mérkőzés előtt is más cikkekben, vagy lehet ő egy beépített ember a Premier Ligában ahol erről tudnak a csapatoknál.. és hogy onnan szerezte az információt, tehát ezt a csapatok tudták hogy lő egy gólt a Cardiff, de akkor ez is bunda gyanús számomra, ha már tudtak erről és ezért hosszabbítottak ilyen sokat, ez érdekes számomra, hogy ez lett a mérkőzésen, de pozitív értelemben mert bejött a tipp szerencsére
    Utoljára módosítva: szabivill által: 2018.12.04 23:38

Senior Member varin avatara
    Idézet szabivill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Varin tippje is bejött a 96. percben, ez már eléggé hihetetlen, addig húzták a mérkőzést és volt még benne egy gól a Cardiffnak.

De ezt Varin honnan tudta, hogy itt a West Ham is betalál és a Cardiff is?? Ilyen nagy tapasztalata van már neki, vagy ez egy jó megérzés volt talán? (valószínűleg nem fogja ezt elárulni, mert ilyen nagy tippmester sztár ilyenekkel nem foglalkozik ugye) Nem alacsonyodik le ilyen szintre hogy erre válaszoljon

a cikkjében is le van írva ez-az, de én azt nem értem hogy miből következtetett erre, hogy mindkettő csapat gólt lő

és azt tudta e Varin, hogy a 96.-ban lesz a gól? Vagy egészen másképpen gondolta, de mégis bejött a következtetése, ami alapján ezt hitte..

És hogyha a bíró csak 4 percet hosszabbított volna? Akkor már nem lett volna ez a találat, ez is külön érdekessége, hogy ez már a 90. percen túl volt jóval, és erre vártak, hogy mikor jön a gól??
    Valami gyanús itt nekem!!!

Tehát hogy azért hosszabbítottak ilyen sokat, mert akartak még egy találatot talán.. Ami még nem született meg 3-0-nál. Tehát szerintem erről volt szó, hogy itt kell egy gól a Cardiff-tól is, valószínűleg erről beszéltek mérkőzés előtt is más cikkekben, vagy lehet ő egy beépített ember a Premier Ligában ahol erről tudnak a csapatoknál.. és hogy onnan szerezte az információt, tehát ezt a csapatok tudták hogy lő egy gólt a Cardiff, de akkor ez is bunda gyanús számomra, ha már tudtak erről és ezért hosszabbítottak ilyen sokat, ez érdekes számomra, hogy ez lett a mérkőzésen, de pozitív értelemben mert bejött a tipp szerencsére
    Udvariasan és szépen, viszont először és utoljára kérlek meg, hogy ne ebbe a topicba írd azokat a gondolatokat, amelyek kikívánkoznak belőled, ez bjani kolléga otthona. Nyiss magadnak egy fórumtopicot, oda nyugodtan írhatod ezeket, viszont ha máshová fogod folytatni az írásokat, ismételten kénytelenek leszünk kitiltani, figyelmeztetés nélkül. Szóval mindenki érdekében mondom, nyiss egy saját topicot és ott nem zavarsz senkit, ellenkező esetben kénytelenek leszünk megválni tőled.

A felvetésekre pedig:
    - Abból következtettem, hogy láttam mindkét csapat előző meccsét és biztató volt a játék képe. Tudtam, hogy egy Cardiff-gólon múlik majd a tipp, szerencsére az beesett a végén.
    - Nem vagyok "tippmester sztár", bárkinek bármikor szívesen segítek, ezért vagyunk itt...

Bjani kollégának gratula a nyertes tipphez, téged viszont még egyszer, nyomatékosan kérlek a fent leírtakra.
    boby10 and jancsi79 like this.

Messiás bjani55 avatara
    Szia varin! Köszönöm szépen a gratulációt! Azt pedig különösen köszönöm szépen,hogy szóltál szabivillnek!
    varin likes this.

Member
    Gratula a tipphez én most bennehagytam a pénzt, majd legközelebb

Egyébként mintha valahol olvastam volna egy statisztikát hogy az angol meccseken a 87-ik perc után átlag 1.34 gól születik szóval erre lehet alapozni

Senior Member varin avatara
    Idézet nemhiszemel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Egyébként mintha valahol olvastam volna egy statisztikát hogy az angol meccseken a 87-ik perc után átlag 1.34 gól születik szóval erre lehet alapozni
    Na, ezt a statisztikát viszont én "nem hiszem el" Ha ez így lenne, az nagyon-nagyon-nagyon durva lenne...
    bjani55 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Horváth kupamérkőzést ajánlok!

Osijek - Hajduk Spilt mérkőzésre gondoltam!

Vegyes mérkőzéseken van túl az Osijek de azért igen gólos mérkőzéseket játszik!

A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (14%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán nagyon jól játszanak (4-1-3) eredménnyel (14:10) gólaránnyal áll a bajnokságban és ez a kupamérkőzésre is érvényes!

Legjobb gólszerző a középpályás Hajradinovic Haris (6) góllal és a csatár Maric Mirko (5) góllal viszont igen sok játékos (2-3) gólos a csapatban!

Hajduk Spilt szintén vegyes de több gólos mérkőzéseken van túl!

A szorzó (3.20) így esélye a győzelemre (31%) viszont korábbi mérkőzéseit (22%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (2-4-2) eredménnyel (14:14) gólaránnyal áll ez a forma menthető a kupamérkőzésre is!

Legjobb gólszerző a csatár Jairo (6) góllal de több játékos is (2-4) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (6-5-6) eredménnyel állnak!

Tippemnél a következőeket vettem figyelembe!

Az Osijek hazai pályán igen remekül szerepel és többgólos mérkőzéseket játszik!

Hajduk Split idegenben is jó teljesítményt nyújt és bőven van gól a mérkőzéseken!

Ki nyeri a mérkőzést az eléggé bizonytalan viszont látszik a statisztikájukon mikor egymás ellen játszanak nincs megalkuvás!

A kupamérkőzéseken gólátlag (3.96) hazai győzelem (31%) vendég győzelem (69%) ez igen biztató a több gólos mérkőzésre!

Tippem a következő!

24207 V Osijek - Hajduk Split Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,80

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
    nemhiszemel and boby10 like this.

Messiás bjani55 avatara
    Idézet nemhiszemel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Köszönöm szépen nemhiszemel a gratulációt!

Messiás bjani55 avatara
    Idézet jancsi79 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Zöldült a tipp a 85. percben! 1:2
    Nagyon jókor pont időben!

Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na, ezt a statisztikát viszont én "nem hiszem el" Ha ez így lenne, az nagyon-nagyon-nagyon durva lenne...
    Szerintem is hülyeség bár az tény hogy tegnap 4-ből 3 meccsen a 80ik perc után született az utolsó gól a premier league-ben de ez inkább csak érdekesség és erre nem alapoznék egy fogadási stratégiát.

Member
    Viszont ha veszed a fáradságot és végigböngészed a szombati Championshipet, csodát fogsz látni.

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •