Oldal: 2 / 874 ElsőElső 12341252102502 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (8738) összesen
Like Tree7186Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma is egy jó kis mérkőzést ajánlok.

Lotte - Paderborn mérkőzésre gondoltam.

Vereséggel kezdte a szezont a Lotte hazai pályán (0-2) a Rostock ellen.második fordulóban viszont javított és idegenben (1-1) végzett a Zwickau ellen. Paderborn egy már megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből a nyitó mérkőzésen hiszen már (1-4) vezetett a Hallescher otthonában a (60) percben és végül (4-4) döntetlennel zárult a mérkőzés.A második bajnokin otthon már (3-2) nyert a Chemnitz ellen.Egymás elleni mérkőzéseik igen sok gólosak szoktak lenni ma is erre számítok.

Tippem ezért a következő.

07727 V Lotte - Paderborn Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
    Zozinho19 likes this.

Junior Member
    szia Jani!megteszem a tippet ez nagyon jónak tűnik!!!Köszi

Messiás bjani55 avatara
    Szia Nikolett! Jó lett a tipp.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma szintén gól dús mérkőzést ajánlok.

Werder Bremen II - Karlsruhe mérkőzésre gondoltam.

A Werder Bremen II (1) győzelem (1) döntetlen után a (6) helyen áll (4) ponttal.(Könnyű volt kiszámolni.)Ge a gólaránya az igen jó (4:1)A Karlsruhe pedig pont az ellenkezője hiszen döntetlen után vereség következet.Jelenleg (14) a bajnokságban egy ponttal.Érdekesség viszont,hogy sok gólt rúgott de kapott is (4:5) a gólarány.Egymás elleni mérkőzéseik még nincsenek de úgy gondolom a vendégek mindent megtesznek,hogy megszerezzék első győzelmüket de a hazai csapat is aktív lesz a gólszerzésben és meg lesz a három találat.

Tippem a következő.

08137 V Bremen Amatőr - Karlsruhe Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 2,00

Junior Member
    szia Jani!megtettem nyertem!!!!!!Köszönöm,nézem a mait is ma játszik Bayern ha összeszedik magukat rúgnak gólt ma játszik Rosenborg-Celtic-el mindkét csapat szerez gólt a tippem neked!!jó nyereményt!!Niki

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma egy Európa liga mérkőzést szeretnék ajánlani.

Fenerbahce (Tur) - Sturm Graz (Aut) mérkőzésre gondoltam.

A Fenerbahce már idegenben nyert igaz kellet hozzá egy öngól is.A Sturm Graz azért megmutatta a bajnoki mérkőzésen (Austria Wien 2-3 Sturm Graz) nem szabad fél vállról venni őket.Most igen nagy csatát várok.Mivel a motiváció adott mindkettő csapat számára így most a gólokat részesítem előnyben.

05513 V Fenerbahce - Sturm Graz Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,70

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma indul a francia bajnokság innen ajánlom a mérkőzést.

Monaco - Toulouse mérkőzésre gondoltam.

Nem sikerült a szuperkupát elhódítani a PSG-től pedig ők szerezték meg a vezetést már az első félidőben a (30) percben vezetett a Monaco.A második félidőben fordított a PSG tízperc alatt rúgott kettőt és ez is maradt az eredmény.A Toulouse barátságos mérkőzésen (1:0) győzelmet ért ell utolsó mérkőzésén.A vendégek általában kevés gólos mérkőzéseket játszik,viszont egymás elleni mérkőzéseik rendre több gólosak szoktak lenni.Most úgy gondolom bajnokhoz méltón megnyerik a mérkőzést és több góllal.

Úgy gondolom ma ez az eredmény várható.

16247 V Monaco - Toulouse Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,55

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma egy nagyon jó angol mérkőzést ajánlok!

Fulham - Norwich mérkőzésre gondoltam.

Remekül küzdött a Fulham az előző szezonban és így (6) helyen végzett (22-14-10) mérleggel (85:57) gólaránnyal ami nagyon jó átlag mérkőzésenként (3.08).A Norwich pedig (8) helyen végzett (20-10-16) mérleggel (85-69) gólaránnyal ami mérkőzésenként (3.3) átlag ami nagyszerűnek mondható.Egymás elleni mérkőzéseik rendre több gólosak szoktak lenni és most úgy gondolom mindkettő csapat nyerni szeretne és ebből lesz a sok gólos mérkőzés.

Tippem így a következő.

02851 V Fulham - Norwich Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,55

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma egy érdekes de szerintem több gólos mérkőzést ajánlok.

Mattersburg - Sturm Graz mérkőzésre gondoltam.

Rangadónak is beillő összecsapás lesz ez a mai.Elég sok a sérült mindkettő csapatnál.A Mattersburg (1) döntetlen (1) győzelemmel jelenleg az (5) helyen áll (4) ponttal.A Sturm Graz (2) győzelemmel (6) ponttal a (3) helyen áll és gólkülönbsége(6:4) ami igen jó.Európa ligából búcsúzott így már csak a bajnokságra kell figyelniük.Egymás elleni mérkőzéseik változatosak szoktak lenni és mivel a vendégek fáradtabbak ezért inkább hazai siker várható,de azért a vendégek is szereznek gólt és így meglehet a három találat.

Ezért tippem a következő.

12839 V Mattersburg - Sturm GrazTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 2,00

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma egy osztrák bajnokságból ajánlok tippet.

Liefering - Ried mérkőzésre gondoltam.

Az idei szezonban már a harmadik fordulón is túl vannak a csapatok a Liefering (2) győzelemmel (1) vereséggel (6) ponttal szoros élmezőnyben van jelenleg az (5) helyen áll. Gólaránya (5:4) ami arra enged következtetni,hogy támadó focit játszik a csapat. A Ried vereséggel kezdte a szezont,de utána (2) győzelemmel egyből a (3) helyre került.Gólaránya nekik is nagyon jó (5:3) tehát ők is a támadásra helyezik a hangsúlyt.A Ried most esett ki a másodosztályba és gondolom a visszajutás a cél.Nem lesz könnyű dolga egyik csapatnak sem de úgy gondolom ma inkább a góloké lesz a főszerep.

A mai tippem a következő.

18117 V Liefering - Ried Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,65

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •