Oldal: 7 / 50 ElsőElső ... 5678917 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 61 - 70 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Senior Member varin avatara
    La Liga
    Villarreal-Getafe

Érdemes megvárni a kezdőcsapatokat, ha ugyanis elől Adrián López kezd, vele lehet lövetni egy gólt 2.75-ért. A madridi csapat az utolsó hat idegenbeli meccsét 21-2-es gólkülönbséggel bukta el, utoljára január 23-án találtak be idegenben.

La Liga
    Deportivo-Barcelona

Terveim szerint egy gólgazdag meccs lesz, ahol a Deportivo szívességből visszaadja a kölcsönt a Barcelonának. De ha nem is így lesz, egy gólra akkor is jók lesznek. Lucas Pérez Martíneznek hívják a delikvenst, aki szerezheti ma a Depor gólját, 3.70-ért pedig igen jó az odds, hiszen a La Coruna kb. egyetlen gólképes támadójáról van szó.

Sajnos Lucas nem lőtt gólt, de megyünk tovább.

Ma két spanyol meccs is lesz, főleg a Granada-Levante lesz érdekes. Itt a hazaiaknál nem szívesen lövetnék gólt senkivel sem, a vendégeknél pedig kezdőtől függ. Ha Rossi kezd, talán inkább vele, ha csak Deyverson lesz elől, vele.
    A nap másik meccsén a Sociedad fogadja a Getafét, sajnos itt nagyon különböző támadósorokról olvastam. Volt, ahol csak Vela játszott ékként, volt, ahol 4-3-3-ban Jonathas, Oyarzabal és Bruma voltak elől. Ha valóban az utóbbi felállást választják a baszkok, én Jonathasra szavazok.

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sajnos Lucas nem lőtt gólt, de megyünk tovább.

Ma két spanyol meccs is lesz, főleg a Granada-Levante lesz érdekes. Itt a hazaiaknál nem szívesen lövetnék gólt senkivel sem, a vendégeknél pedig kezdőtől függ. Ha Rossi kezd, talán inkább vele, ha csak Deyverson lesz elől, vele.
    A nap másik meccsén a Sociedad fogadja a Getafét, sajnos itt nagyon különböző támadósorokról olvastam. Volt, ahol csak Vela játszott ékként, volt, ahol 4-3-3-ban Jonathas, Oyarzabal és Bruma voltak elől. Ha valóban az utóbbi felállást választják a baszkok, én Jonathasra szavazok.
    Hú, ezek angyon félrementek, hétvégén újrapróbálkozunk.
    Andersson04 likes this.

Érdekes példa, hogy mennyire fontos, hogy kössük az ebet a karóhoz a sportfogadásban és tartsunk ki egy elképzelt line/odds mellett, és ne hagyjuk magunkat feltétlenül meggyőzni arról, hogy "jó lesz ez 2-3 pontnyi határral arrébb is".

Tegnap 30 percig elemezgettem az Atlético-Málaga mérkőzésre a lapok számát, miután megláttam, hogy a B365 5-ös határral tette ki. Az elmúlt években folyamatosak voltak az overek ebben a felállásban, ősszel pl. 10 lap volt úgy, hogy most is ugyanaz a játékvezető, Mateo Lahoz dirigálta a meccset. De az elmúlt néhány idényben szinte mindig volt piros lap, így úgy gondoltam, az 5 pontos határ igencsak baráti.
    Már meg is írtam az indoklást, egy gombra voltam a tipp feladásától, amikor is észrevettem, hogy egy másik meccs határát néztem, és az Atléticón nem 5, hanem 6,5 a határ. Nem egy markáns különbség, és a számok még így is az overt támasztották alá, de tudtam neki nemet mondani, mert nem illeszkedett az eredeti elképzelésemhez, vagyis hogy még 5 sárgánál is push lenne.

Ki lehet találni, hogy hány lap lett: 6.

45 perc alatt 3 sárga a sevillai rangadón. Előzetesen szemeztem nagyon az under 8.5-tel, hiába ugyanis a többnyire kiállításokkal tarkított, sok lapos történelem, ennek a meccsnek nincs akkora tétje.
    Szerintem bukna a tipp, de kíváncsian várom a második félidőt. Live-ban egyébként nincs.
    Andersson04 likes this.

La Liga
    Celta Vigo-Granada

Tartom magam az elveimhez, ha az Unin sokkal magasabb az odds, mint a B365-ön, akkor nem adom fel a tippet, csak ide írom be a fórumba.
    Mai delikvensünk Youssef El Arabi, a Granada csatára, akitől gólt várok idegenben is. Az előző héten mesterhármast ért el (kettőt tiziből), és amúgy is ő a házi gólkirály. A Granadának nagyon kell a győzelem, mindenképpen menniük kell lőre, mint a fene. A piros-fehéreknek sérült a múlt héten szenzációsan játszó nigériai támadójuk, Isaac Success, így még több feladat hárulhat a marokkói támadóra. 4.10-ért value lesz, hogy gólt szerez.

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    La Liga
    Celta Vigo-Granada

Tartom magam az elveimhez, ha az Unin sokkal magasabb az odds, mint a B365-ön, akkor nem adom fel a tippet, csak ide írom be a fórumba.
    Mai delikvensünk Youssef El Arabi, a Granada csatára, akitől gólt várok idegenben is. Az előző héten mesterhármast ért el (kettőt tiziből), és amúgy is ő a házi gólkirály. A Granadának nagyon kell a győzelem, mindenképpen menniük kell lőre, mint a fene. A piros-fehéreknek sérült a múlt héten szenzációsan játszó nigériai támadójuk, Isaac Success, így még több feladat hárulhat a marokkói támadóra. 4.10-ért value lesz, hogy gólt szerez.
    No, ez már gyütt...

Home Run, Double, Throwing error, Single, Fielding error, Double, Ground Out, Single, Double, Single, Walk, Hit by Pitch, Single, Double, Strike Out, Single, Ground Out - Így nézett ki a Rockies ma egyik inningje, ahol 13 runt szereztek

Aki akar egy kis kamatot az Eb-re, az nyugodtan megteheti a "halványzöld" irodánál Juhász és Lang kerettagságát. Storck a védelemmel nem fog már szórakozni, az alapemberek maradnak. Juhász, Guzmics, Fiola, Lang - ok négyen 1000%, hogy mennek Franciaországba. Langra 1.15, Juhászra 1.20 az odds. Egyik sem bivaly, de azért kamatra jó lesz.
    Andersson04, Tschaba and LDL like this.

Oldal: 7 / 50 ElsőElső ... 5678917 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •