Izgi volt ahogy elnezem
Nyugodtan ird be ezeket szerintem.
Mondjuk nekem is be kellene, csak nem tudom hova. Torokoknel is van jo moka ilyenkor mar.
A héten megkezdődnek az angol ligák rájátszásai, ebből az alkalomból írtam össze két érdekes statisztikát a FourFourTwo cikke alapján.
Piros-fehér átok
Azok a csapatok, amelyek piros-fehér csíkos mezben, fekete nadrággal lépnek pályára, még soha nem nyerték meg a rájátszást, pedig erre 29 lehetőségük is volt. Idén ez a Sunderlandet érinti majd, amely korábban már négyszer is elhullott az osztályozón. A Fekete Macskák a League One-ból szeretnének feljutni a Portsmouth, a Charlton és a Doncaster ellenében.
Forma
A jó forma lényegesen többet számít, mint az aktuális helyezés, hiszen a Championshipben 37%, a League One-ban 28%, a League Two-ban pedig 44%-ban győztek az első kiemelt csapatok. Ez idén a Leeds United, a Charlton Athletic és a Mansfield.
----------------------------------
Majd bővebben is foglalkozom cikkben a rájátszással, de így elsőre nálam a három feljutó a WBA, a Charlton és a Newport. Kíváncsi leszek, hány zöldül...
Kiírtam a Pérez-tipp védését, 2 egység mehet Rondón 2+ gólra @11-ért.
Ha Rondón nem szerez gólt: +16 egység
Ha egy gólt szerez: +7 egység
Ha 2 vagy több gólt szerez: +12 egység
Szia Varin!
Veled tartottam még a BL negyeddöntők előtt, a "Barca döntőbe jut" tippeddel. 1000€-t dobtam fel rá, 2750€ reményében, amit egészen tegnap este a harmadik gólig már magaménak érezhettem.
A meccs előtt többször is bevillant, hogy védeni kell a 4-0/5-1 pontos eredménnyel a tippet, de csak 5-5€-t dobtam fel rájuk, ráadásul 3-0-nál cash-outoltam is a 4-0-sat, mert bíztam egy Barca gólban.
Utólag minimális gondolkodással természetesen kiderült, hogy ha tényleg bevédtem volna a 4-0-t, mondjuk 50€-val, akkor abból lehetett volna egy 2550€-s összeg.
Volt már pár "így jártam" bukásom, de ennél így jártamabb még nem volt. Ráadásul pár hete az a 12-es kombó, ami 1 gólon múlt, az is 3000€ lett volna.
Hello!
Hát igen, saját hibájából tanul az ember. Nem tudom, van-e éppen logibetes előfizetésed, de ugye rögtön az odavágó után kiírtam a védést, kiemelve, hogy a 11x-es odds nem jó ugyan, de a védés kötelező. Ha ez még nem is feltétlenül triggerelt téged, a 19-esre növés már kellett volna.
Ezeknél a fogadásoknál nem szabad egy pillanatig sem gondolkozni a védésen, hiszen tényleg olyan összegekről beszélünk, hogy tisztán nyersz-e 1750€-t vagy 1600€-t, ez már szinte nem különbség, legalábbis elenyésző.
Ha pedig védesz, védj pontosan, ne correct score-okkal, mert mi van, ha beszakad mondjuk egy 6-2 vagy egy OT-s Pool-win, amire simán volt esély?!
A védés mindig nagyon-nagyon fontos, főleg ha ilyen összegekről és ilyen oddsokról van szó. Sok baromságot látunk a fociban, főleg a Barcával jó pár ilyen előfordult mostanság pro és kontra, ráadásul a Liverpool otthon képes volt erre a csodára. Persze én sem hittem, hogy megtörténik, de gondolkodás nélkül védtem még 13x-os oddson is.
Drága lecke volt, de arra jó volt, hogy legközelebb ne kövess el ilyesmit![]()
Ugyanígy jártam én is. Negyed millió forintot buktam.
Annyira hihetetlen, egyszerűen nem tudom felfogni. Én szerintem örökre abbahagyom a fogadást, nem nekem való ez.
Newport County-Mansfield
League 2, 20:45
Bet Builder:
- Newport nyer
- Jamille Matt gólt szerez
@5.00 bet365
A League 2-ben egy érdekes kis Newport-Mansfield meccsel kezdődik meg a rájátszás. Teljesen ellentétes lehet a két csapatnál a hangulat, hiszen a Mansfield három vereségből érkezik, amelyek közül ha csak például a tét nélkül játszó Oldhamet verik, vagy nem kapnak ki a Milton Keynes pályáján, már a feljutás okán pezsgőzhetnének. Ezzel szemben a Newport parádésan fejezte be az évet, március közepe óta 6-4-0 a mérlegük, összesen három gólt kaptak.
Érdekes is volt olvasni a nyilatkozatokat, a vendégeknél még mindig a gyászhangulat uralkodott, amelyen az sem segített, hogy a csapat egyik alapembere, Matt Preston (védő) kiesett. Ez eltékozolt óriási lehetőség után nehéz lesz felpörgetnie csapatát a vendégek mesterének, ráadásul a Mansfield amúgy is pocsék idegenben, hiszen a 6-11-6-os mérleg elég gyatra, viszont a Newport hazai 14-6-3-as sorozata már szépen mutat, különösen ha azt nézzük, hogy az utolsó hét meccsükből ötöt is megnyertek és egész évben csak a legerősebb csapatok tudtak itt nyerni (na jó, meg a csont utolsó Yeovil 6-0-ra, de azt nem is értem...).
A fogadóirodák kicsit lesajnálják a hazaiakat, 2.62 a továbbjutásuk és tény, hogy a Mansfield a favorit, de nekik egy szoros vereség is beleférhet itt. Amúgy sem volt jellemző az elmúlt években, hogy a 4-7. csapatok párharcát előbbi gárdák dominálták volna, hiszen meglepetésre az utolsó 12 alkalomból 8-szor is a gyengébben kiemelt csapat ment tovább.
Nálam ez a mai meccs sima hazainak tűnik, nem hiszem, hogy gólgála lesz, de azért benne van akár egy 3-1, 3-2, amennyire gyengélkedik a Mansfield védelme. Ami pedig a gólszerzős részét illeti, a 29 éves Jamille Matt jó formában van, utolsó négy meccséből 3-szor is betalált, ő a házi gólkirálya a csapatnak.
Szia varin!
Az Championship osztályzókra lesz cikked és tippek valamilyen formában?!![]()