Oldal: 38 / 50 ElsőElső ... 28363738394048 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 371 - 380 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Senior Member varin avatara
    Akkor grat

Member
    Feliratkoztam Rád Logibeten
    Sok sikert a továbbikban

Idézet Zoli911 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Feliratkoztam Rád Logibeten
    Sok sikert a továbbikban
    Köszönöm a bizalmat, sok sikert nekünk

A héten BL-visszavágók lesznek, a Bayern-Liverpool meccs kapcsán pedig a bet365 meg is adja a szokásos 50€-s free betet. Én szerintem ismét a lapok környékéről szemezgetek majd, így vetettem egy pillantást azokra a jelöltekre, akiknek már 2 sárgájuk van, ezért vigyázniuk kell. Íme azok listája, akik nem játszhatnak az első negyeddöntős meccsen, ha lapot kapnak:

Manchester City:
    Sergio Agüero

Schalke:
    Stambouli
    Rudy
    Mascarell
    Uth
    Embolo

Juventus:
    Matuidi

Atlético Madrid:
    Giménez
    Filipe Luis
    Griezmann
    Correa

Barcelona:
    Semedo

Lyon:
    -

Bayern München:
    -

Liverpool:
    Robertson

Szerencsére kevés az érintett a Bayern meccsén, így bőven lehet majd szemezgetni a lapos jelölteket.
    Carpeks and Andersson04 like this.

Member szakimaki avatara
    Zidane visszatérését nem fogadtad meg véletlenül Real Madridhoz, állítólag 2022 júniusáig írt alá?! :-)

Sajnos nem

Belgium-Oroszország

Akadnak ma bőségesen érdekes meccsek, ilyen például a vb-bronzérmes belgák és a vb-házigazda oroszok mérkőzése. Különösen a Szbornajánál nagy változások voltak a tornát követően, Akinfejev, Ignasevics, Szamedov is visszavonult a válogatottságtól, de olyan nagy öregek maradtak ki ezen kívül a mostani keretből, mint Szmolnyikov, Kombarov, Zobnin, Jerokin, Glusakov és Dzsagojev.

A megosztó személynek számító Csercseszov maradt az élen, a mostani keret pedig láthatóan kevésbé rutinos, mint a korábbi. Az átlagéletkor persze még így sem alacsony, de ez a gárda továbbra is eléggé gyengének mondható. A Nemzetek Ligájában sem sikerült a feljutás és ebben a csoportban is könnyedén lehet bajos számukra a második hely, ha jó hónapokat fognak ki a ciprusiak vagy a skótok.

A belgák ellen sima vereség vár rájul, Roberto Martínez keretében vannak ugyan hiányzók (Meunier, Kompany, Dembélé, Witsel, De Bruyne), de azért így is piszkosul erősek. Talán a hiányzók miatt a védelemben lehetnek gondok, illetve hát Courtois is finoman szólva szarul teljesít. Vertonghen, Alderweireld és Vermaelen hárman együtt már közelítenek a 100-hoz, tehát a fiatal titánok még nem jelentek meg a védelemben.

Elöl viszont még úgy sem lesz gond, hogy Lukaku sérült, hiszen gólvágok tucatja várja a bevetést.

Nehéz meccs, a belgák otthon nem szeretnek gólt kapni, viszont ezzel a védelemmel lehet bajuk. 1.71-et fizet három belga gól az Pinnacle-nél, én inkább ebbe az irányba indulnék el, mintsem a BTS felé.

Néhány gondolat a mai Eb-selejtezőkről:

San Marino-Skócia

Az elmúlt 60 év legtragikusabb eredményének választották a skótok a kazahsztáni 0-3-at. Alex McLeish csapatát természetesen durván szétszedte a sajtó, amire még az sem mentség, hogy nagyon tapasztalatlanok, az átlagéletkor alig 24 év. San Marino ellen szerintem nem nyernek 3-4 gólnál többel, nem kizárt, hogy hasonlóan meggyőzőek lesznek, mint Írország Gibraltár ellen.

Én egy kombiban 1st half San Marino +2-t rakok.

Lengyelország-Lettország

-2.5 gól az egál hendi, de a tények ismeretében én távol maradok ettől a fogadástól. A lengyelek közül több játékos is influenzagyanúval kap orvosi kezelést, a hírek szerint a bécsi szállodában kaptak el valamit. 8-10 játékos érintett, köztük Milik és Piatek is, így eléggé kérdéses, milyen kezdőcsapatot állít majd ki a lengyel tréner a lettek ellen.

A balti csapat piszkosul gyenge, a macedónok gond nélkül darálták be őket. 2.60 körüli szorzó van a BTS-re, a hírek szerint a lettek eléggé támadó futballt játszanak. Érdekes meccs lesz, jó lesz megvárni a kezdőket.

Málta-Spanyolország

Hétről hétre nagyon pozitív benyomásaim vannak a máltai csapatról, Feröer ellen hazai pályán bátran, kezdeményezőleg léptek fel, az első félidőben kifejezetten lefocizták Feröert (kapura lövések: 8-0). Nyilván Spanyolország nem egy könnyű ellenfél, de egy tartalékos spanyol csapatot akár meg is lephet Málta. Kaptak az elmúlt években gólt Izraeltől, Grúziától, Macedóniától, Koreától, Costa Ricától, de azért az igaz, hogy az ilyen kötelezőket többségében kapott gól nélkül hozzák.

Unibeten már egy málta gól is 5.10-et fizet (Pinnyn és Beten is 4 körül van), de én inkább valami őrültség felé nézelődöm. Bet365-ön 19x-es oddson lehet kihozni, hogy Málta kap tizenegyest (29.00 a to score és 67.00 a to miss - míg Unibeten csak 16.00 a to score). Ha kapnak tizit, vélhetően vagy Mifsud lövi majd vagy mivel a múlt héten belőtte Steve Borg a tizenegyesét, talán ő. Nos, Borgnak 67-szeres szorzó van egy gólra, ezt pedig én nem hagynám ki

Fun bet természetesen, de aprót megér.
    Lewis Deyong, mixisteve and jalo14 like this.

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Málta-Spanyolország

Hétről hétre nagyon pozitív benyomásaim vannak a máltai csapatról, Feröer ellen hazai pályán bátran, kezdeményezőleg léptek fel, az első félidőben kifejezetten lefocizták Feröert (kapura lövések: 8-0). Nyilván Spanyolország nem egy könnyű ellenfél, de egy tartalékos spanyol csapatot akár meg is lephet Málta. Kaptak az elmúlt években gólt Izraeltől, Grúziától, Macedóniától, Koreától, Costa Ricától, de azért az igaz, hogy az ilyen kötelezőket többségében kapott gól nélkül hozzák.

Unibeten már egy málta gól is 5.10-et fizet (Pinnyn és Beten is 4 körül van), de én inkább valami őrültség felé nézelődöm. Bet365-ön 19x-es oddson lehet kihozni, hogy Málta kap tizenegyest (29.00 a to score és 67.00 a to miss - míg Unibeten csak 16.00 a to score). Ha kapnak tizit, vélhetően vagy Mifsud lövi majd vagy mivel a múlt héten belőtte Steve Borg a tizenegyesét, talán ő. Nos, Borgnak 67-szeres szorzó van egy gólra, ezt pedig én nem hagynám ki

Fun bet természetesen, de aprót megér.
    Aligha ezen fog múlni, de Luis Enrique családi okok miatt nem lesz ott a meccsen.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •