Azert ez nevetseges, hogy 2-3 ezer forintot mar nem akar engedni egy nagy piacon, legalabbis nalam...
Azert ez nevetseges, hogy 2-3 ezer forintot mar nem akar engedni egy nagy piacon, legalabbis nalam...
Kicsit előredolgoztam most, ami az NB II-t illeti és megnéztem, hol mi lehet a jó tipp, milyen oddson. Kíváncsi vagyok, ezek fényében mennyi tipp fog realizálódni. Ahogy kitűnik a számokból, overes fordulót várok
Budaörs-Móvár - o2.5 (ha lesz legalább 1.80) és H (ha lesz legalább @2.00)
Cegléd-Barcika - o2.5 (ha lesz legalább 2.00) és V (ha lesz legalább 2.30)
Soroksár-Monor - o2.5 (ha lesz legalább 1.90) és x2 (ha lesz legalább 2.50)
Békéscsaba-Kaposvár - o2.5 (ha lesz legalább 1.85)
Siófok-Vác - u2.5 (ha lesz legalább 1.85)
Szpari-Budafok - o2.5 (ha lesz legalább 1.80) és H (ha lesz legalább 1.80)
Vasas-Dorog - o2.5 (ha lesz legalább 2.20)
ZTE-Gyirmót - o2.5 (ha lesz legalább 1.90)
Több nagyon érdekes meccs is lesz ma a Championshipben és a BL-ben is, amelyek fogadási szempontból nem könnyűek. Nézzünk ezek közül néhányat!
Liverpool-Crvena Zvezda
Nem fogadnék én erre a Poolra most a -3-as körüli egál hendin. Egyrészt vannak hiányzói az angoloknak, másrészt a formájuk sem éppen lebilincselő, harmadrészt azt sem hiszem, hogy a gyanús párizsi meccset követően még egyszer beleszaladnk a szerbek egy ilyen pofonba. Nagyon nehéz meccs, nem tudom, mi lehet a jó tipp. Esetleg a kezdők ismeretében 1-2 Mané-gól.
Dortmund-Atlético Madrid
Nálam ez Dortmund +0 @1.80 körüli oddsért. Egyrészt a Dortmund remek formában van, másrészt az Atlético kevésbéTöbb meccset is láttam az idei évből és igen gyengén teljesített a Tico. A Villarreal ellen pl. vereséget érdemeltek volna, ennek szellemében nagyon meglepne, ha most három ponttal gazdagodnának Oblakék.
Leeds-Ipswich
Nagyon kipukkadt a Leeds, az utolsó öt meccsükből csupán egyet nyertek, ám most jön nekik a liga leggyengébb csapata. A sereghajtó Ipswich eddig csupán egy meccset nyert meg, legutóbb otthon buktak el a QPR ellen. Érdekes meccs lesz, hasonló, mint a tegnapi Middlesbrough-Rotherham - vagy 3-0 vagy egy kínkeserves 0-0, esetleg 0-1.
Nem fogadnék ennyiért a Leedsre, de remélem, Bielsa összeszedte a csapatát és folytatják az utat a PL felé.
WBA-Derby
Jó kis felsőházi derbi, de egyik csapat teljesítményétől sem vagyok elájulva. Mikor már éppen kezdett jól játszani a WBA, kikaptak a Wigan ellen, de a County is elég hektikus.
Mindkét gárdának lesznek hiányzói a hátsó sorokban, így én megszavaznék erre a meccsre egy jó kis overt @1.80-ért.
Intertől azèrt egy gólt vártam volna![]()
Egy kis ingyenpénz az Unibettől:
Kint van még 1.50-es szorzóval, hogy a következő tréner, akit menesztenek, Jokanovic lesz a PL-ben. Gyakorlatilag már készpénznek vehető, hogy Ranieri váltja őt.
Klikk a regisztráláshoz!
Akartam írni egy beharangozót holnapra a Gibraltár-Örményország meccsről, ám amikor megláttam az oddsokat a Bet365-ön, realizáltam, hogy aligha érünk rá holnapig
Jelenleg 17-ért lehet fogadni a hazaiara, ami látva a többi buki szorzóit, nagyon nagy value, ráadásul tényleg benne van a hazai győzelem.
Hazai pályán sikerült kikapniuk az örményeknek Gibraltártól, majd egy jó bundás meccsen verték Macedóniát. Gibraltár remek formában van, a jereváni siker után Liechtensteint is verték. Mivel az élen álló macedónok előbb Liechtensteinbe utaznak, majd fogadják Gibaraltárt, valós továbbjutási esélyük nincsen az örményeknek és akár pénzt is kereshetnek ezzel a meccsel. Egy kis aprót megér szerintem, tekintve, hogy mindenhol zuhan a szorzó és 11-12 körül lehet már csak elkapni.
Érdemes szerintem minél hamarabb elmenni a Betre és tenni egy kis pénzt rá, mert value odds![]()