Oldal: 29 / 50 ElsőElső ... 19272829303139 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 281 - 290 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    22 perces tipp volt
    Pöpec tipp volt, köszi

Senior Member varin avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Huszti hozta a profitot. Szép tipp volt.
    Áhh, Rocchi volt. Faszfej spori az ilyen..

Senior Member Zozinho19 avatara
    Pontosabban Rocchi hozta ezt a profitot, Huszti megmozdulása legfeljebb "enyhe" fault.
    Bocs az "off"-ért, de baromi mérges vagyok erre a majomra, hogy tönkretette a meccset ezzel a pirossal!
    varin likes this.

Senior Member vasero avatara
    Igaz, kár érte.

Nemrég írtam a ZTE-Balmazújváros meccsről és Nagy Tamás furcsa menesztéséről, ahol kifejtettem, hogy Nagy kirúgása a hónap egyik legerősebb tippjét szolgáltathatja.

A zegiek azóta kinevezték Dobos Barnát és szponzorként aláírt hozzájuk a ZÁÉV Építőipari Zrt. Közben előkészületi meccsen 3-0-ra akpott ki a Balmaz a Barcikától. Néhány órája ki is jöttek a szorzók a hazai bukmékernél, (H:2.10 D:3.20 V:2.95) de úgy vélem, a körülmények tükrében elengedhető ilyen oddson a fogadás. Ha felkúszik 2-szeres szorzó fölé az x2, én rápróbálnék, de úgy vélem, az a közhangulat és negatív légkör, amelyre alapoztam volna a tippet, már nincs meg annyira.

De ha esetleg van a ZTE-hez közel álló olvasónk, szívesen olvasnám a véleményét
    boby10 likes this.

Senior Member Franz51 avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nemrég írtam a ZTE-Balmazújváros meccsről és Nagy Tamás furcsa menesztéséről, ahol kifejtettem, hogy Nagy kirúgása a hónap egyik legerősebb tippjét szolgáltathatja.

A zegiek azóta kinevezték Dobos Barnát és szponzorként aláírt hozzájuk a ZÁÉV Építőipari Zrt. Közben előkészületi meccsen 3-0-ra akpott ki a Balmaz a Barcikától. Néhány órája ki is jöttek a szorzók a hazai bukmékernél, (H:2.10 D:3.20 V:2.95) de úgy vélem, a körülmények tükrében elengedhető ilyen oddson a fogadás. Ha felkúszik 2-szeres szorzó fölé az x2, én rápróbálnék, de úgy vélem, az a közhangulat és negatív légkör, amelyre alapoztam volna a tippet, már nincs meg annyira.

De ha esetleg van a ZTE-hez közel álló olvasónk, szívesen olvasnám a véleményét
    Üdv,
    anno - a hőskorban - olyan körökben mozogtam, ahol kvázi naprakész infóim voltak. Ma már ők is én is távol kerültem, 10 éve meccsre se járok, ahogy kb 6-8 ezren mások se.
    A ZÁÉV Rt. megjelenése a csapat főszponzorai között egyértelmű előre lépés, hiszen ők korábban nem adták a nevüket a női kosarat szponzorálták.
    Ha figyelitek a ZÁÉV-nak a most futó projektjeit akkor nyilvánvaló, honnét jön a hátszél. Nagyon zsíros megbízásaik vannak!!

Idézet a ZTE honlapról:
    "A szerződés aláíráskor jelen volt Vígh László, térségünk országgyűlési képviselője és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere, ezzel is hangsúlyozva az esemény jelentőségét, valamint a város és a megye klubunk melletti elkötelezettségét."

Ahol Vígh László és Balaicz Zoltán ott van, ott fontos dolgok, sőt nagyon fontos dolgok történnek!!! Azaz Zalaegerszegre is elért a trendi és úgy tűnik ez hathatós segítség lesz.
    Tehát ez a csapat szempontjából egyértelműen pozitív, a cél a mennyei!
    Persze évenként cserélődő 10-12 kölcsönjátékosból sosem lesz csapat, talán ha ezen változtatnak, lesznek zalai kötődésű tehetségek, akkor újra félig lehet a stadion.

Szóval happy van, csapat talán lesz. Ettől még lehet X2, de én inkább hanyagolnám. Ki kell várni, pár forduló és eldől, hogy felfele, vagy lefele. Ha fel, akkor lehet pakolni a ZTE-re.
    boby10 likes this.

Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv,
    anno - a hőskorban - olyan körökben mozogtam, ahol kvázi naprakész infóim voltak. Ma már ők is én is távol kerültem, 10 éve meccsre se járok, ahogy kb 6-8 ezren mások se.
    A ZÁÉV Rt. megjelenése a csapat főszponzorai között egyértelmű előre lépés, hiszen ők korábban nem adták a nevüket a női kosarat szponzorálták.
    Ha figyelitek a ZÁÉV-nak a most futó projektjeit akkor nyilvánvaló, honnét jön a hátszél. Nagyon zsíros megbízásaik vannak!!

Idézet a ZTE honlapról:
    "A szerződés aláíráskor jelen volt Vígh László, térségünk országgyűlési képviselője és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere, ezzel is hangsúlyozva az esemény jelentőségét, valamint a város és a megye klubunk melletti elkötelezettségét."

Ahol Vígh László és Balaicz Zoltán ott van, ott fontos dolgok, sőt nagyon fontos dolgok történnek!!! Azaz Zalaegerszegre is elért a trendi és úgy tűnik ez hathatós segítség lesz.
    Tehát ez a csapat szempontjából egyértelműen pozitív, a cél a mennyei!
    Persze évenként cserélődő 10-12 kölcsönjátékosból sosem lesz csapat, talán ha ezen változtatnak, lesznek zalai kötődésű tehetségek, akkor újra félig lehet a stadion.

Szóval happy van, csapat talán lesz. Ettől még lehet X2, de én inkább hanyagolnám. Ki kell várni, pár forduló és eldől, hogy felfele, vagy lefele. Ha fel, akkor lehet pakolni a ZTE-re.
    Nagyon hasznos infók, köszi szépen. Akkor lassan abban reménykedem, hogy lesz 1.80-1.90 a -0.25 a Zetére )
    boby10 likes this.

Chelsea-MOL Vidi

- Chelsea lapok 0.5 alatt @3.60 Unibet - 6/10

Ugye egy tipp tétjének nagysága attól függ, mekkora benne a value Ebben a tippben pedig hatalmas szerintem, bármennyire is borzalmas 90 percen keresztül egy ilyen fogadásnak szurkolni.

A Chelsea négy hazai bajnokijából háromszor nem kapott lapot, ami nem feltétlenül jó indikátor, de azért beszédes stat. Nem kaptak pl. lapot a Pool vagy az Arsenal ellen sem, de a PAOK elleni EL-meccsen is a 90. percig vártak az első sárgával. A Vidi ellen nyilván hatalmas fölényben fognak futballozni, kevés olyan alkalom lesz, amikor szükség lesz a szabálytalankodásra bármilyen okból is.

Az egyetlen zavaró tényező a játékvezető személye lehet, aki a cseh Miroslav Zelinka lesz. Éppen ezért value fogadni arra is, hogy a Vidi sok lapot kap majd a meccsen. Én látok esélyt egy pirosra is például Huszti részéről. Tippem szerint 0-3, 0-4 körül lesz a lapok aránya.

Senior Member
    Neked mekkora tetet enged? Nalam vicc kategoria amit engedni akar...

Idézet Roleey eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Neked mekkora tetet enged? Nalam vicc kategoria amit engedni akar...
    Nekem se sokat sajnos...

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •