Pontosabban Rocchi hozta ezt a profitot, Huszti megmozdulása legfeljebb "enyhe" fault.![]()
Bocs az "off"-ért, de baromi mérges vagyok erre a majomra, hogy tönkretette a meccset ezzel a pirossal!
Nemrég írtam a ZTE-Balmazújváros meccsről és Nagy Tamás furcsa menesztéséről, ahol kifejtettem, hogy Nagy kirúgása a hónap egyik legerősebb tippjét szolgáltathatja.
A zegiek azóta kinevezték Dobos Barnát és szponzorként aláírt hozzájuk a ZÁÉV Építőipari Zrt. Közben előkészületi meccsen 3-0-ra akpott ki a Balmaz a Barcikától. Néhány órája ki is jöttek a szorzók a hazai bukmékernél, (H:2.10 D:3.20 V:2.95) de úgy vélem, a körülmények tükrében elengedhető ilyen oddson a fogadás. Ha felkúszik 2-szeres szorzó fölé az x2, én rápróbálnék, de úgy vélem, az a közhangulat és negatív légkör, amelyre alapoztam volna a tippet, már nincs meg annyira.
De ha esetleg van a ZTE-hez közel álló olvasónk, szívesen olvasnám a véleményét![]()
Üdv,
anno - a hőskorban - olyan körökben mozogtam, ahol kvázi naprakész infóim voltak. Ma már ők is én is távol kerültem, 10 éve meccsre se járok, ahogy kb 6-8 ezren mások se.
A ZÁÉV Rt. megjelenése a csapat főszponzorai között egyértelmű előre lépés, hiszen ők korábban nem adták a nevüket a női kosarat szponzorálták.
Ha figyelitek a ZÁÉV-nak a most futó projektjeit akkor nyilvánvaló, honnét jön a hátszél. Nagyon zsíros megbízásaik vannak!!
Idézet a ZTE honlapról:
"A szerződés aláíráskor jelen volt Vígh László, térségünk országgyűlési képviselője és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere, ezzel is hangsúlyozva az esemény jelentőségét, valamint a város és a megye klubunk melletti elkötelezettségét."
Ahol Vígh László és Balaicz Zoltán ott van, ott fontos dolgok, sőt nagyon fontos dolgok történnek!!! Azaz Zalaegerszegre is elért a trendi és úgy tűnik ez hathatós segítség lesz.
Tehát ez a csapat szempontjából egyértelműen pozitív, a cél a mennyei!
Persze évenként cserélődő 10-12 kölcsönjátékosból sosem lesz csapat, talán ha ezen változtatnak, lesznek zalai kötődésű tehetségek, akkor újra félig lehet a stadion.
Szóval happy van, csapat talán lesz. Ettől még lehet X2, de én inkább hanyagolnám. Ki kell várni, pár forduló és eldől, hogy felfele, vagy lefele. Ha fel, akkor lehet pakolni a ZTE-re.
Chelsea-MOL Vidi
- Chelsea lapok 0.5 alatt @3.60 Unibet - 6/10
Ugye egy tipp tétjének nagysága attól függ, mekkora benne a valueEbben a tippben pedig hatalmas szerintem, bármennyire is borzalmas 90 percen keresztül egy ilyen fogadásnak szurkolni.
A Chelsea négy hazai bajnokijából háromszor nem kapott lapot, ami nem feltétlenül jó indikátor, de azért beszédes stat. Nem kaptak pl. lapot a Pool vagy az Arsenal ellen sem, de a PAOK elleni EL-meccsen is a 90. percig vártak az első sárgával. A Vidi ellen nyilván hatalmas fölényben fognak futballozni, kevés olyan alkalom lesz, amikor szükség lesz a szabálytalankodásra bármilyen okból is.
Az egyetlen zavaró tényező a játékvezető személye lehet, aki a cseh Miroslav Zelinka lesz. Éppen ezért value fogadni arra is, hogy a Vidi sok lapot kap majd a meccsen. Én látok esélyt egy pirosra is például Huszti részéről. Tippem szerint 0-3, 0-4 körül lesz a lapok aránya.