Oldal: 27 / 50 ElsőElső ... 17252627282937 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 261 - 270 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Junior Member
    Mostmár világos, köszönöm, varin!
    varin likes this.

Senior Member varin avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hétvégén az NB I-ben Mezőkövesd-Újpest mérkőzés lesz. A borsodiaknak még egy pontra mindenképpen szükségük van a biztos bennmaradáshoz, két vereséggel ugyanis szélsőséges esetben még akár utolsó helyen is végezhetnek, egy remi viszont már eléggé sokat érhetne, hiszen ebben az esetben a Dióknak és a Balmaznak is 6 pontot kellene gyűjtenie, hogy kiessenek.

Az Újpest a szerdai 120 perc után valószínűleg nem lesz sem a legmotiváltabb, sem pedig a legkipihentebb, még úgy sem, hogy a mérkőzést vasárnap rendezik. A Kövesd remek formában van, három győzelemből érkeznek, utolsó hat meccsükből pedig cask egyet buktak. Márciusban a Szuszába tudtak nyerni a lilák és igaz, hogy az utolsó négy kövesdi meccsen az Újpest nyerni tudott, most nagyon máshogy állnak majd a csapatok a meccshez.

A nemzetközi bukik underdognak hozták ki a Köveset otthon, így még a +0.25-re is 2 körüli oddsot kapunk majd, ami szerintem eléggé value lesz.
    Pár perc alatt szétverték az oddsot, amint kikerült több helyre. Így már nemigen van benne value.

Junior Member
    És még valami: szerinted hogyan érdemes fogadni baseballra?

Hello!

Erre így nagyon nehéz válaszolni... A baseball nagyon összetett sportág, de nagyon statisztikai alapú. Először is javaslom, hogy ismerkedj meg magának a játéknak a szabályaival. Utána ismerkedj meg a különböző statisztikai adatokkal, hogy mi mit jelent. Baseballban rengeteg adat van mind ütőkre, mind dobókra vonatkoztatva, amik megkönnyítik a fogadást.

Utána kezdhetsz ismerkedni a különböző fogadási piacokkal. Javaslom, olvasgasd kicsit például korábbi szerkesztőnk, th3pr0j3ct0r kolléga topicját, itt érdekes elemzések és ötletek vannak, illetve kicsit a szellemiséget is meg lehet ismerni, hogy ő például hogyan fogad baseballra.

Egy biztos, ha nulláról kezded, ez is rengeteg olvasást és tanulást jelent majd. Nem lehet hipp-hopp jó baseballfogadó valaki sajnos

Kijöttek Unibeten az NB I-es oddsok, a Balmazújvárosra és a Diósgyőrre is 6 feletti szorzó van. Ez nálam a kötelező fogadás. Kombiban 40 felett van a két keleti csapat nyeretése, ami hihetetlenül value bet!
    Franz51 and Carpeks like this.

Senior Member Franz51 avatara
    Kijöttek Unibeten az NB I-es oddsok, a Balmazújvárosra és a Diósgyőrre is 6 feletti szorzó van. Ez nálam a kötelező fogadás. Kombiban 40 felett van a két keleti csapat nyeretése, ami hihetetlenül value bet!
    Üdv!
    Szvsz inkább szólóba, különösen a DVTK. Kombiba a DNB, vagy AH lenne jó, de azok a piacok egyenlőre még nincsenek kinn.
    Amúgy az utolsó fordulóban működhet megint a sport(politika), mint a ZTE esetében. Hogy nézne ki a DVTK egy ilyen stadionnal a második vonalba.

Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv!
    Szvsz inkább szólóba, különösen a DVTK. Kombiba a DNB, vagy AH lenne jó, de azok a piacok egyenlőre még nincsenek kinn.
    Amúgy az utolsó fordulóban működhet megint a sport(politika), mint a ZTE esetében. Hogy nézne ki a DVTK egy ilyen stadionnal a második vonalba.
    Nem tudnék dönteni, melyik az erősebb a kettőből, az tuti, hogy mindkét odds totál el van szállva. Value mindenesetre mindkettőben kurva sok van..

Szerintem további piacokat várni erősen rizikós, csökkenni fognak az oddsok.

Két tippet is ajánlanék így vasárnap délután.

Vasas-Monor, 19:00

Itt jó tippnek gondolom a Vasas-győzelmét 1.50-ért, de tovább merészkedtem és tettem a -1 és -2 EHC-t is - előbbi még elérhető az Unibeten, utóbbi épp nem. Szerintem 2-0 vagy 3-0 körüli eredmény várható, osztálykülönbség van a csapatok között.

Vidi-Ludogorec, szerda 20:00

Ez viszont csak a Tippmixprónál fogadható. Itt a tippem @3.80-ért a Vidi továbbjutása. A Ludótól semmi extrát nem láttam az odavágón, hátha most Nikolics offenzív taktikája jobban sül el, mint a Partizan ellen. Gondolkozom még ezen kívül a +0.75-ön is.
    boby10, Franz51 and dpp like this.

Senior Member Franz51 avatara
    Két tippet is ajánlanék így vasárnap délután.

Vasas-Monor, 19:00

Itt jó tippnek gondolom a Vasas-győzelmét 1.50-ért, de tovább merészkedtem és tettem a -1 és -2 EHC-t is - előbbi még elérhető az Unibeten, utóbbi épp nem. Szerintem 2-0 vagy 3-0 körüli eredmény várható, osztálykülönbség van a csapatok között.

Vidi-Ludogorec, szerda 20:00

Ez viszont csak a Tippmixprónál fogadható. Itt a tippem @3.80-ért a Vidi továbbjutása. A Ludótól semmi extrát nem láttam az odavágón, hátha most Nikolics offenzív taktikája jobban sül el, mint a Partizan ellen. Gondolkozom még ezen kívül a +0.75-ön is.
    A Vidi továbbjutást két napja raktam, akkor 3,45 volt.........szerintem is lejöhet!

A Vasas - Monor: veled tartottam a sima győzelem és a -1 hendi. Elég rosszul nézett ki a tipp, aztán a 83. percben gondoltam, ami a kutyáké az a kutyáké, fogadtam a +2,5 meccsgólt 3,20-ért. Magyarul hazárd! Meg lett a gól, ráadásul a Vasas lőtte, így lett némi plusz! Úgyhogy kösz az ajánlatot!
    morgeza likes this.

Malmö FF-MOL Vidi FC

- MOL Vidi FC +1.5 @1.76 - 6/10
    - MOL Vidi FC +0.5 @3.30 - 2/10

UNIBET

A szomorú igazság az, hogy várni akartam, amíg felmegy @1.80-ra ez a tipp, de az már mos látszik, hogy erre nem kerül sor, így 1.76-ért is el kell vinni.

Teljesen irreálisnak tűnik ez a szorzó, ha képes úgy játszani egy, a Ludogorecnél gyengébb csapat ellen a Vidi, ahogy tették a bolgárok ellen, akkor habkönnyű tippnek ígérkezik. A svédek nem vitézkednek éppen jól hazájuk bajnokságában és bár a Kolozsvár kiverése szép teljesítmény, én fogható csapatnak érzem. A Malmö pályája normál fű, tehát nem kell megküzdeni a műfű nehézségeivel, ami sokat könnyít a helyzeten.

Hétvégén mindkét csapat pihenhet, ami szintén jól jöhet a magyar csapatnak.

Hogy ez a Malmö mennyire nem világverő, azt láthatjuk abból is, hogy a koszovói Dritát csak 2-0-ra verték otthon, de például tavaly a Vardar ellen estek ki.

Csapatértékben sem nőnek sokkal a Videoton fölé, így úgy vélem, meg kell próbálni ezeket a fogadásokat, nem hiszem, hogy lesz 2 gól közte, de nálam a továbbjutást illetően is ez egy 50/50 vagy pesszimistán 60/40-es párharc.
    dpp and Baseballfan like this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •