Oldal: 26 / 50 ElsőElső ... 16242526272836 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 251 - 260 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Senior Member varin avatara
    11 órától lesz egy Mezőkövesd-Debrecen meccs. Érdemes lehet bújni az infókat a Loki kezdőjét illetően, mert a kövesdiek nagyon tartalaékosak. Sajnos nem találtam semmit a debreceni csapatról, de ha erős csapattal mennek a hajdúságiak, akkor lehet bombázni az x2-t.
    mr.blonde likes this.

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    11 órától lesz egy Mezőkövesd-Debrecen meccs. Érdemes lehet bújni az infókat a Loki kezdőjét illetően, mert a kövesdiek nagyon tartalaékosak. Sajnos nem találtam semmit a debreceni csapatról, de ha erős csapattal mennek a hajdúságiak, akkor lehet bombázni az x2-t.
    Sajnos infó továbbra sincs, nagy talány, milyen csapattal kezd a Loki Az oddsok mindenesetre közeledtek egymáshoz.

Meggondoltam magam... amíg Sampaoli az argentinok kapitánya, 100x-os oddsért sem fogadnék rájuk.
    boby10 likes this.

Hyeon Chung-John Isner
    - 1. szett játékai 10.5 felett @1.91 - 3/10
    - 1. szett játékai 12.5 felett @2.20 - 2/10

Néztem tegnap a Sousa-Chung meccet és egészen zavarba ejtő volt, amit művelt a koreai srác, két szett és kilenc game alatt tíz fogadópontot engedélyezett a portugál srácnak, aki egyébként egyáltalán nem játszott rosszul. 1. szervái mögött 83%-ban, 2. szervái mögött 72%-ban nyert pontot, amik brutális számok. De nem csak Sousa ellen adogatott parádésan, a három meccsén eddig hét breaklabdával találkozott (mindet hárította) és adogatóként 39 pontot veszített.

Isner javuló formájáról Cesc18 kolléga hamarosan cikkben is megemlékezik, mindenesetre fontos megjegyezni, hogy Cilic ellen azt az amerikai srácot láthattuk, akit megismertünk.

Idén Aucklandben már találkoztak egyszer, akkor 7:6-os Chung-szettet hozott az első játszma úgy, hogy breaklabda csak egy volt.

Én nem lepődnék meg, ha ma is valami hasonlót látnánk, a két srác formáját látva pillanatok alatt elérkezhetnek rövidítésig.

A fogadási opciót a halványzöld buki ajánlja.

A "halványzöld" irodában 1.40-es szorzóval lehet fogadni, hogy legalább egyszer faultolják majd Cristiano Ronaldót Torinóban. Ez első ránézésre egy must betnek tűnik (még ilyen oddson is, pedig 1.50-ről indult). Gondolkoztam én is, hogy megküldöm izomból, de aztán megnéztem a statokat.. 8 meccs, 720 perc, 5 elszenvedett szabálytalanság. Jó, persze Torino, hatalmas tét, miegymás. De azért meglepő statisztika volt.
    Cans111 and boby10 like this.

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A "halványzöld" irodában 1.40-es szorzóval lehet fogadni, hogy legalább egyszer faultolják majd Cristiano Ronaldót Torinóban. Ez első ránézésre egy must betnek tűnik (még ilyen oddson is, pedig 1.50-ről indult). Gondolkoztam én is, hogy megküldöm izomból, de aztán megnéztem a statokat.. 8 meccs, 720 perc, 5 elszenvedett szabálytalanság. Jó, persze Torino, hatalmas tét, miegymás. De azért meglepő statisztika volt.
    És milyen okos kihagyás volt...

Wolverhampton-Derby County

Ha feljutást még nem is ünnepelhetnek a Farkasok a győzelmükkel, de gyakorlatilag meglehetne a PL, ha legyőzik a Derbyt hazai pályán - persze előbb-utóbb akkor is meglesz a feljutás, ha ma kikapnak.

A Derbynek is fontos a meccs, ők mennek a playoffra, de mivel csak 40 mérkőzést játszottak, jó helyzetben vannak. Nehéz azonban kiigazodni rajtuk, március végén 4-et kaptak otthon a Sunderlandtől, majd verték a Prestont és a Boltont. Idegenben viszont 3 vereségük van, amely a ligában a legkevesebb és a 20 bekapott góllal is második helyen állnak, a Wolverhampton mögött.

Nem tűnik gólgazdag találkozónak első ránézésre, nem is véletlen, hogy 1.65-1.70-es odds van arra, hogy nem lesz 3 gól. Igazából olyan nagyon egyik csapatnak sem rossz eredmény a döntetlen, hiszen a Wolverhampton előnye nagyon magabiztos, a Derbynek pedig a leendő bajnok otthonában nem rossz az 1 pont.

Nehezen fogadható meccs ez, én nem is erőltetem a tippelést rá. Benne van ebben a Wolvesban a 4-0, de benne van egy 0-0, 1-1 is. Nézelődjünk ma inkább az NB II felé

Hétvégén az NB I-ben Mezőkövesd-Újpest mérkőzés lesz. A borsodiaknak még egy pontra mindenképpen szükségük van a biztos bennmaradáshoz, két vereséggel ugyanis szélsőséges esetben még akár utolsó helyen is végezhetnek, egy remi viszont már eléggé sokat érhetne, hiszen ebben az esetben a Dióknak és a Balmaznak is 6 pontot kellene gyűjtenie, hogy kiessenek.

Az Újpest a szerdai 120 perc után valószínűleg nem lesz sem a legmotiváltabb, sem pedig a legkipihentebb, még úgy sem, hogy a mérkőzést vasárnap rendezik. A Kövesd remek formában van, három győzelemből érkeznek, utolsó hat meccsükből pedig cask egyet buktak. Márciusban a Szuszába tudtak nyerni a lilák és igaz, hogy az utolsó négy kövesdi meccsen az Újpest nyerni tudott, most nagyon máshogy állnak majd a csapatok a meccshez.

A nemzetközi bukik underdognak hozták ki a Köveset otthon, így még a +0.25-re is 2 körüli oddsot kapunk majd, ami szerintem eléggé value lesz.

Junior Member
    Sziasztok!
    Off topic:baseball-nál ha Houston Astrosnak meg van adva, hogy -1.5, akkor az jelenti, hogy legalább 2 "ponttal" kell nyerjen? Ha ez így van, akkor a +1.5-nél legalább 2-vel kell veszítsen az adott csapat? Köszönöm a segítséget!

Idézet Joshua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Off topic:baseball-nál ha Houston Astrosnak meg van adva, hogy -1.5, akkor az jelenti, hogy legalább 2 "ponttal" kell nyerjen? Ha ez így van, akkor a +1.5-nél legalább 2-vel kell veszítsen az adott csapat? Köszönöm a segítséget!
    Hello!

A -1.5-öt jól írtad, ott legalább két ponttal kell nyernie adott csapatnak. A +1.5 pedig azt jelenti, hogy adott csapat maximum 1-gyel kaphat ki, de ha erre fogadsz, neked az is jó, ha nyernek.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •