Oldal: 17 / 50 ElsőElső ... 7151617181927 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 161 - 170 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Senior Member varin avatara
    Barnsley-Wolverhampton - Helder Costa gólt szerez @4.00
    Halványzöld iroda, 2/10

Nálam ez a játék mára. Hajrá!

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Barnsley-Wolverhampton - Helder Costa gólt szerez @4.00
    Halványzöld iroda, 2/10

Nálam ez a játék mára. Hajrá!
    Push,padozik.

No, térjünk is vissza a heti NB I-es oddsokhoz. Nem szolgál számomra túl nagy meglepetésként, de ismét bőven veri a Pro a netes oddsokat, így tényleg ott érdemes fogadni. Lássuk a meccseket!

Gyirmót-Paks: Szinte teljesen háromesélyes a mérkőzés mindkét buki szerint, ám amíg neten 2.37-ért mérik a tolnai csapatot, addig itthon 2.60-ért.

Mezőkövesd-Diósgyőr: Én itt meglepetést szimatolnék, így nézegetem a 2-est és az x2-t. Előbbire a Pro, utóbbira a net vágná hozzám a több zsetont.

MTK-Honvéd: Itt szinte dekára megegyeznek az oddsok, jómagam nem is érzem, mire kéne tippelni. Bár inkább 1x...

Vasas-Haladás: Két tizeddel magasabban adja a Pro a piros-kékeket és az 1.90 elsőre elég csábítónak is tűnik. De az év elején megfogadtam, hogy egyszer sem tippelek a Vasasra, max ellene

Videoton-Újpest: Nincs lényegi különbség az oddsok között, 1.70-ért szívem szerint jónak gondolom a Vidit Felcsúton.

Konda-Fradi: Vereség vár az én drága kondásaimra, ez pedig 2.05-ért nem rossz tipp a Prón.
    Utoljára módosítva: varin által: 2017.02.15 16:34

Senior Member
    Konda-Fradi lesz az

Idézet buktar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Konda-Fradi lesz az
    Yep, javítom is

Egy rendkívül zsíros kis tipp vasárnapra.

Sampdoria-Cagliari
    5.5 lap felett @1.934 (kék-narancssárga)
    Lesz piros @3.45 (halványzöld)

A Cagliarit aligha kell bárkinek is bemutatni, nagyon huncut kis gyerekek, szeretik a játék mellett az ellenfelek bokáit is tördelni. Különösen idegenben viselkednek rosszul a szárd gyerkőcök, az utolsó hét idegenbeli meccsükön bezsebeltek öt pirosat, összesen pedig a legutóbbi tíz meccsükből kilenc kiállítás volt. A lapok pontértéke ezeken a meccseken: 10, 6, 8, 6, 8, 4, 8, 12, 7, 7. Genovában az elmúlt három bajnokijukon 6, 9 és 9 volt a lapok összértéke.

A mérkőzést Davide Massa vezeti, aki a legutóbbi, Bologna-Napoli meccsen nem volt rest 2 pirosat is kiosztani, de amúgy is zabos kis hetei vannak, a Palermo-Pescara és a Milan-Atalanta meccsen is 9 sárgát húzott elő.

A Cagliarira jó befektetés idén fogadni, pokolian sok lapot szednek össze, most is benne van egy 8 lapos kis derbi.
    kuka4 likes this.

Member zsolo365 avatara
    Veled tartok, köszi a tippet!
    varin likes this.

Aki még itt van, gyorsan dobjon egy kis aprót arra, hogy Havertz gólt szerez most a Leverkusenben (20:30, Augsburg-Kusen). 6-szoros az odds, csatárt játszik, kezd majd. Hatalmas value szerintem!!

Junior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy rendkívül zsíros kis tipp vasárnapra.

Sampdoria-Cagliari
    5.5 lap felett @1.934 (kék-narancssárga)
    Lesz piros @3.45 (halványzöld)

A Cagliarit aligha kell bárkinek is bemutatni, nagyon huncut kis gyerekek, szeretik a játék mellett az ellenfelek bokáit is tördelni. Különösen idegenben viselkednek rosszul a szárd gyerkőcök, az utolsó hét idegenbeli meccsükön bezsebeltek öt pirosat, összesen pedig a legutóbbi tíz meccsükből kilenc kiállítás volt. A lapok pontértéke ezeken a meccseken: 10, 6, 8, 6, 8, 4, 8, 12, 7, 7. Genovában az elmúlt három bajnokijukon 6, 9 és 9 volt a lapok összértéke.

A mérkőzést Davide Massa vezeti, aki a legutóbbi, Bologna-Napoli meccsen nem volt rest 2 pirosat is kiosztani, de amúgy is zabos kis hetei vannak, a Palermo-Pescara és a Milan-Atalanta meccsen is 9 sárgát húzott elő.

A Cagliarira jó befektetés idén fogadni, pokolian sok lapot szednek össze, most is benne van egy 8 lapos kis derbi.
    Nagyon jo tipp volt! Koszi!

Egyebkent megkerdezhetem, hogy ha lapokra fogadsz, akkor honnan szerzel hozza relevans statisztikakat?

Vagy mi alapjan akadsz ra az ilyen meccsekre? Mert ez eleg easy money volt...

Idézet Kolemate eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon jo tipp volt! Koszi!

Egyebkent megkerdezhetem, hogy ha lapokra fogadsz, akkor honnan szerzel hozza relevans statisztikakat?

Vagy mi alapjan akadsz ra az ilyen meccsekre? Mert ez eleg easy money volt...
    Nagyon bosszantó, hogy a piros lap nem jött úgy, hogy kilenc sárga volt, így távolról sem vagyok elégedett

Amúgy egyáltalán nem kell hozzá nagy statisztika és háttértudás. Az idei olasz bajnokságban van 2-3 csapat (Bologna, Genoa, Cagliari), akiknek a meccsére szinte mindig lehet tenni a lap overt, mert szeretnek rugdosódni (itt van pl. az olasz bajnokság statja: Italian Serie A Statistics - ESPN FC). Ezen kívül még nem árt, ha egy olyan bíró vezeti a meccset, aki nem riad vissza a lapoktól (ezt a worldreferee vagy a soccerway oldaláról kiválóan össze lehet szedni).

Én főleg az olasz bajnokságban szoktam fogadni a lapokra, de olykor meglepően jó határt kaphat az ember egy Bayern-Freiburgra is mondjuk. De a legtutibb taktika, ha a Cagliari meccseit figyeli valaki, aztán ha ilyen aranyos kis 5.5-ös határ van, akkor le lehet csapni rá.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •