Barnsley-Wolverhampton - Helder Costa gólt szerez @4.00
Halványzöld iroda, 2/10
Nálam ez a játék mára. Hajrá!
Barnsley-Wolverhampton - Helder Costa gólt szerez @4.00
Halványzöld iroda, 2/10
Nálam ez a játék mára. Hajrá!
No, térjünk is vissza a heti NB I-es oddsokhoz. Nem szolgál számomra túl nagy meglepetésként, de ismét bőven veri a Pro a netes oddsokat, így tényleg ott érdemes fogadni. Lássuk a meccseket!
Gyirmót-Paks: Szinte teljesen háromesélyes a mérkőzés mindkét buki szerint, ám amíg neten 2.37-ért mérik a tolnai csapatot, addig itthon 2.60-ért.
Mezőkövesd-Diósgyőr: Én itt meglepetést szimatolnék, így nézegetem a 2-est és az x2-t. Előbbire a Pro, utóbbira a net vágná hozzám a több zsetont.
MTK-Honvéd: Itt szinte dekára megegyeznek az oddsok, jómagam nem is érzem, mire kéne tippelni. Bár inkább 1x...
Vasas-Haladás: Két tizeddel magasabban adja a Pro a piros-kékeket és az 1.90 elsőre elég csábítónak is tűnik. De az év elején megfogadtam, hogy egyszer sem tippelek a Vasasra, max ellene
Videoton-Újpest: Nincs lényegi különbség az oddsok között, 1.70-ért szívem szerint jónak gondolom a Vidit Felcsúton.
Konda-Fradi: Vereség vár az én drága kondásaimra, ez pedig 2.05-ért nem rossz tipp a Prón.
Utoljára módosítva: varin által: 2017.02.15 16:34
Konda-Fradi lesz az
Egy rendkívül zsíros kis tipp vasárnapra.
Sampdoria-Cagliari
5.5 lap felett @1.934 (kék-narancssárga)
Lesz piros @3.45 (halványzöld)
A Cagliarit aligha kell bárkinek is bemutatni, nagyon huncut kis gyerekek, szeretik a játék mellett az ellenfelek bokáit is tördelni. Különösen idegenben viselkednek rosszul a szárd gyerkőcök, az utolsó hét idegenbeli meccsükön bezsebeltek öt pirosat, összesen pedig a legutóbbi tíz meccsükből kilenc kiállítás volt. A lapok pontértéke ezeken a meccseken: 10, 6, 8, 6, 8, 4, 8, 12, 7, 7. Genovában az elmúlt három bajnokijukon 6, 9 és 9 volt a lapok összértéke.
A mérkőzést Davide Massa vezeti, aki a legutóbbi, Bologna-Napoli meccsen nem volt rest 2 pirosat is kiosztani, de amúgy is zabos kis hetei vannak, a Palermo-Pescara és a Milan-Atalanta meccsen is 9 sárgát húzott elő.
A Cagliarira jó befektetés idén fogadni, pokolian sok lapot szednek össze, most is benne van egy 8 lapos kis derbi.
Aki még itt van, gyorsan dobjon egy kis aprót arra, hogy Havertz gólt szerez most a Leverkusenben (20:30, Augsburg-Kusen). 6-szoros az odds, csatárt játszik, kezd majd. Hatalmas value szerintem!!
Nagyon bosszantó, hogy a piros lap nem jött úgy, hogy kilenc sárga volt, így távolról sem vagyok elégedett
Amúgy egyáltalán nem kell hozzá nagy statisztika és háttértudás. Az idei olasz bajnokságban van 2-3 csapat (Bologna, Genoa, Cagliari), akiknek a meccsére szinte mindig lehet tenni a lap overt, mert szeretnek rugdosódni (itt van pl. az olasz bajnokság statja: Italian Serie A Statistics - ESPN FC). Ezen kívül még nem árt, ha egy olyan bíró vezeti a meccset, aki nem riad vissza a lapoktól (ezt a worldreferee vagy a soccerway oldaláról kiválóan össze lehet szedni).
Én főleg az olasz bajnokságban szoktam fogadni a lapokra, de olykor meglepően jó határt kaphat az ember egy Bayern-Freiburgra is mondjuk. De a legtutibb taktika, ha a Cagliari meccseit figyeli valaki, aztán ha ilyen aranyos kis 5.5-ös határ van, akkor le lehet csapni rá.