Mára a Colts-győzelmen kívül egy Donte Moncrief TD a játékom 2.40-ért. Remek formában van a srác és Hilton nem is teljesen egészséges.
Hajrá!
Mára a Colts-győzelmen kívül egy Donte Moncrief TD a játékom 2.40-ért. Remek formában van a srác és Hilton nem is teljesen egészséges.
Hajrá!
Kijöttek a neten is a hétvégi NB I-es oddsok. Eltérés szinte nincs is, csupán néhány kimenetelre magasabban fogadhatunk a Prón, míg mondjuk a net három századdal jobb oddsot ad a Fradira. Várni kell egy kicsit még, hogy a neten alakulgassanak az oddsok, aztán hátha ki lehet okoskodni valamit.
A Real Madrid publikált keretét figyelembe véve kíváncsian várom a kezdőcsapatot a Deportivo ellen. Úgy érzem, lesz itt durrantás goalscorer témában![]()
Hatalmas eltérések nincsenek az NB II-nél, de mondjuk irodától függően a Felcsút, a Balmaz vagy a Szpari szorzóját 2-3 tizeddel magasabban is lehet pakolni.
PSG-NICE Baló szerez gólt @3.6
kezdő lesz, hét közben egy félidőt játszott csak, szerintem jó kis meccsre van kilátás, sok góllal. Vélemény?
Jó ez a Nice, én csípem őket, de több érv szól szerintem a tipp ellen.
1: A PSG-nek jól megy ellenük, az utolsó nyolc meccsen nyolcszor nyertek, a piros-feketék pedig összesen csak négyszer találtak be.
2: Fene tudja, hogy milyen állapotban van Balo, de ha kezd, akkor nyilván az ő góljára van a legnagyobb esély a vendégektől. Bár Pléa is jó formában van. A halványzöld bukinál amúgy Balo 4.50, Pléa 5.30 - szóval semmiképpen ne fogadj az "év napjainál" erre.
3: Bár jól szerepel a Nice idén és idegenben is 5-1-1-gyel állnak, a hét meccsen szerzett kilenc gól azért nem sok. Csak a Metz ellen lőttek többet, mint egy.
4: A PSG idén nyolc hazai meccsen egy(!) gólt kapott a Ligue 1-ben. Persze a Nice nem egy Angers vagy Dijon, de azért ez nagyon durva stat.
Összegezve, 3.60-ért ez nem jó tipp szerintem.