Oldal: 15 / 50 ElsőElső ... 5131415161725 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 141 - 150 (500) összesen
Like Tree167Likes

Téma: Varin kuckója

Senior Member varin avatara
    Mára a Colts-győzelmen kívül egy Donte Moncrief TD a játékom 2.40-ért. Remek formában van a srác és Hilton nem is teljesen egészséges.
    Hajrá!

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mára a Colts-győzelmen kívül egy Donte Moncrief TD a játékom 2.40-ért. Remek formában van a srác és Hilton nem is teljesen egészséges.
    Hajrá!
    Gyütt is a TD

Kijöttek a neten is a hétvégi NB I-es oddsok. Eltérés szinte nincs is, csupán néhány kimenetelre magasabban fogadhatunk a Prón, míg mondjuk a net három századdal jobb oddsot ad a Fradira. Várni kell egy kicsit még, hogy a neten alakulgassanak az oddsok, aztán hátha ki lehet okoskodni valamit.

A Real Madrid publikált keretét figyelembe véve kíváncsian várom a kezdőcsapatot a Deportivo ellen. Úgy érzem, lesz itt durrantás goalscorer témában

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Real Madrid publikált keretét figyelembe véve kíváncsian várom a kezdőcsapatot a Deportivo ellen. Úgy érzem, lesz itt durrantás goalscorer témában
    1.78 a Morata-gól, szerintem elég value ennyiért. (Halványzöld)
    zsolo365 likes this.

Member zsolo365 avatara
    Szép volt!
    varin likes this.

Hatalmas eltérések nincsenek az NB II-nél, de mondjuk irodától függően a Felcsút, a Balmaz vagy a Szpari szorzóját 2-3 tizeddel magasabban is lehet pakolni.

Member zsolo365 avatara
    PSG-NICE Baló szerez gólt @3.6
    kezdő lesz, hét közben egy félidőt játszott csak, szerintem jó kis meccsre van kilátás, sok góllal. Vélemény?

Idézet zsolo365 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    PSG-NICE Baló szerez gólt @3.6
    kezdő lesz, hét közben egy félidőt játszott csak, szerintem jó kis meccsre van kilátás, sok góllal. Vélemény?
    Jó ez a Nice, én csípem őket, de több érv szól szerintem a tipp ellen.

1: A PSG-nek jól megy ellenük, az utolsó nyolc meccsen nyolcszor nyertek, a piros-feketék pedig összesen csak négyszer találtak be.

2: Fene tudja, hogy milyen állapotban van Balo, de ha kezd, akkor nyilván az ő góljára van a legnagyobb esély a vendégektől. Bár Pléa is jó formában van. A halványzöld bukinál amúgy Balo 4.50, Pléa 5.30 - szóval semmiképpen ne fogadj az "év napjainál" erre.

3: Bár jól szerepel a Nice idén és idegenben is 5-1-1-gyel állnak, a hét meccsen szerzett kilenc gól azért nem sok. Csak a Metz ellen lőttek többet, mint egy.

4: A PSG idén nyolc hazai meccsen egy(!) gólt kapott a Ligue 1-ben. Persze a Nice nem egy Angers vagy Dijon, de azért ez nagyon durva stat.

Összegezve, 3.60-ért ez nem jó tipp szerintem.
    Andersson04 likes this.

Member zsolo365 avatara
    Köszönöm a választ!!!!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •