DVSC - Móvár Alatt 51,5
1,85
Azt gondolom, hogy két tipikusan brusztolós, keményen védekező, elől nem túl pontos csapat egymás elleni meccsén adott az under. Az odavágón 49 gól született.
DVSC - Móvár Alatt 51,5
1,85
Azt gondolom, hogy két tipikusan brusztolós, keményen védekező, elől nem túl pontos csapat egymás elleni meccsén adott az under. Az odavágón 49 gól született.
Metz - ETO -3 ETO
1,74
Fél téttel bepróbálom. Szerintem az ETO el akarja dönteni ezt a párharcot már az első meccsen, hogy a franciáknak ne igen legyen kedve azon gondolkozni, hogy mi lesz a visszavágón. A vendégek jobbak, kell is a javítás a kínos MK-döntőt illetően. Broch is a fedélzeten. Hajrá ETO!
Bietigheim - NFH Felett 54,5
TippmixPro 1,75
Már kifejtettem a nézetem a protippben, hogy két ilyen overes csapat összecsapásán csakis az overt tudom elképzelni. A TippmixPro kitűnő 1,75-ös oddsot kínál erre. GL!
Az ETO és a Fradi is komoly csalódást okozott nekem a hétvégén. Hogy innen van-e visszaút, remény... nem egyszerű megmondani. Szerintem a Fradi esélyei nem túl jók. Az 5 gól az már elég sok, ez a CSM nagyon szívós együttes. Ami az ETO-t illeti... nem az 1 gól miatt aggódom, hanem a csapat által mutatott "játék" miatt. Ha be is jut (valszeg befog) az FF-be, minden bizonnyal az arany álom marad. Nagyon hiányzik Löke.
Az EHF kupa döntesei meg lényegében már megvannak.
A Protippem jóval biztosabb, kb 8/10-es verziója:
FTC - CSM Továbbjut CSM
1,42
Sajnos tegnap óta már bő 1 tizeddel beverték. Azt reméltem/vártam, hogy akár még kicsit emelkedhet is az odds, ha a Fradiban esetleg sokan bíznának.
Movar - Mtk 1X 1.75
Nem egy bika tipp, de a Movar jól játszott az előző fordulóban, otthon elég sokáig tudják magukat tartani és győzelmi, de legalábbis pontszerzési kenyszerben vannak. GL!