Szavazás eredménye: Hányadik helyen végez a magyar válogatott a csoportban?

Szavazók
12. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Első

1 8,33%
  • Második

2 16,67%
  • Harmadik

6 50,00%
  • Negyedik

2 16,67%
  • Ötödik

1 8,33%
  • Hatodik

0 0%
Oldal: 60 / 73 ElsőElső ... 1050585960616270 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 591 - 600 (729) összesen
Like Tree168Likes

Téma: A Professzor tippjei

Senior Member Noemail avatara
    THC - Fradi
    Ugye Fradin már vagyok, azonban beszálltam -3,5 Fradi is (1,75)

Jónak tartom a FTC/FTC (1,50), az O55,5 és vendégsiker (2,20)

Szerintem legalább öt lesz közte (-4,5, 2,05), 52,5 O is easy egy kombiba (1,42).

Planéta és Krause is off. Fradi most nagyon jó formában van. GL!
    Utoljára módosítva: Noemail által: 2017.03.05 13:49

Tomori mégis marad Győrben a következő szezonban! Azt gondolom, hogy ez összességében mindenképp jó hír, hiszen a védekezésben lehet alapember és az esetleges sérülés/Mörk pihentetése miatt J2-ben is lesz minőségi lövő.

Senior Member Molni82 avatara
    Idézet Noemail eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tomori mégis marad Győrben a következő szezonban! Azt gondolom, hogy ez összességében mindenképp jó hír, hiszen a védekezésben lehet alapember és az esetleges sérülés/Mörk pihentetése miatt J2-ben is lesz minőségi lövő.
    Ez meglepett, reméltem, h visszajönne a fradiba. De inkább maradjon a Győrnél mintsem külföldre menjen.
    Reméljük a sérülés elkerüli és valódi vezéregyéniség lesz Győrben is, a válogatott szempontjából is fontos lenne.

Idézet Molni82 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez meglepett, reméltem, h visszajönne a fradiba. De inkább maradjon a Győrnél mintsem külföldre menjen.
    Reméljük a sérülés elkerüli és valódi vezéregyéniség lesz Győrben is, a válogatott szempontjából is fontos lenne.
    Én is meglepődtem, hiszen már "lapátra" tették. Külföldön hamar kukába került volna szerintem, ezt a les****mkodást nem sok klubnál engedik meg. ETO-ban jó csere lesz, Fradiban már nem lenne szerintem alapember.

Megy a Győr - DVSC meccs az M4-en, ha valakit érdekel. ETO úgy is rombol, hogy nem pörögnek 100%-on

Junior Member MVB80 avatara
    Nézd inkább a Tatabánya-Magdeburgot, annak több sportértéke van )

Magyar Kupa nők, döntő

Győr - Fradi +5,5 Fradi
    1,80

A Fradi okosan tartalékolta az erejét a mai döntőre. Bár az ETO egyértelműen erősebb csapat, azért idénre a Fradinak is sikerült egy olyan keretet összehoznia, mely akár a BL FF-be bejuthat. Kiélezett, színvonalas döntőt várok, ahol nemigen fog az ETO hentelni, mert figyelnie kell Martínnak a rotálásra, senki sem sérülhet meg a BL negyeddöntő előtt. Illetve ha mégis nagyon elhúzna az ETO, a végén úgyis mindenki kapna lehetőséget és ötön belül marad a Fradi.

Idézet Noemail eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Magyar Kupa nők, döntő

Győr - Fradi +5,5 Fradi
    1,80

A Fradi okosan tartalékolta az erejét a mai döntőre. Bár az ETO egyértelműen erősebb csapat, azért idénre a Fradinak is sikerült egy olyan keretet összehoznia, mely akár a BL FF-be bejuthat. Kiélezett, színvonalas döntőt várok, ahol nemigen fog az ETO hentelni, mert figyelnie kell Martínnak a rotálásra, senki sem sérülhet meg a BL negyeddöntő előtt. Illetve ha mégis nagyon elhúzna az ETO, a végén úgyis mindenki kapna lehetőséget és ötön belül marad a Fradi.
    Ez jött szépen és egyben sajnos, hiszen az ETO bukta a döntőt
    Azonban duplán sajnálom, hogy pont ezt nem küldtem be Protippre, míg a vesztes bronzmeccset meg igen

Metzingen - Bietigheim Felett 54,5
    1,85

Két alapvetően overes csapatról van szó. A Bietigheim kifejezetten gólerős, ráadásul hétvégén az NFH ellen elődöntőzik az együttes az EHF-kupában. Szerintem nem akarnak minden tartalékot felélni és bőven fognak rotálni a vendégek. A győzelem is jó lenne az egyébként eddig hibátlan együttesnek, hisz a hátrány még nem ledolgozhatatlan a THC-nek, ráadásul Thüringenben is lesz még meccs. Gólgazdag meccset és 55-60 gólt várok.

Sajnos nem nyert. Nagyon szoros meccset játszott egymással a két együttes, így bár utólag helytelenül nem küldtem be és nem is raktam a vendégsikert, azért ez nem volt egy easy win a Bietigheimnek.
    Utoljára módosítva: Noemail által: 2017.04.05 18:12

Viborg - Odense, Dánia, nők, rájátszás
    Viborg 1,50, Viborg 1-5 gólos siker 2,2

Bár az alapszakasz utolsó fordulójában az akkori házigazda Odense megverte a Viborgot, én azt gondolom, hogy a komoly tétre való tekintettel (párharc győztese elődöntőzik) és a hazai pálya, az egyébként is jó keretű Viborg győzelmét sejteti nekem. Bager Due visszatért a Viborghoz, így ez is pluszt jelenthet. GL!

Az utolsó 5 percet nem bírta a Viborg
    Utoljára módosítva: Noemail által: 2017.04.05 19:56

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •