Tomori mégis marad Győrben a következő szezonban! Azt gondolom, hogy ez összességében mindenképp jó hír, hiszen a védekezésben lehet alapember és az esetleges sérülés/Mörk pihentetése miatt J2-ben is lesz minőségi lövő.
Tomori mégis marad Győrben a következő szezonban! Azt gondolom, hogy ez összességében mindenképp jó hír, hiszen a védekezésben lehet alapember és az esetleges sérülés/Mörk pihentetése miatt J2-ben is lesz minőségi lövő.
Ez meglepett, reméltem, h visszajönne a fradiba. De inkább maradjon a Győrnél mintsem külföldre menjen.
Reméljük a sérülés elkerüli és valódi vezéregyéniség lesz Győrben is, a válogatott szempontjából is fontos lenne.
Ez meglepett, reméltem, h visszajönne a fradiba. De inkább maradjon a Győrnél mintsem külföldre menjen.
Reméljük a sérülés elkerüli és valódi vezéregyéniség lesz Győrben is, a válogatott szempontjából is fontos lenne.
Én is meglepődtem, hiszen már "lapátra" tették. Külföldön hamar kukába került volna szerintem, ezt a les****mkodást nem sok klubnál engedik meg. ETO-ban jó csere lesz, Fradiban már nem lenne szerintem alapember.
A Fradi okosan tartalékolta az erejét a mai döntőre. Bár az ETO egyértelműen erősebb csapat, azért idénre a Fradinak is sikerült egy olyan keretet összehoznia, mely akár a BL FF-be bejuthat. Kiélezett, színvonalas döntőt várok, ahol nemigen fog az ETO hentelni, mert figyelnie kell Martínnak a rotálásra, senki sem sérülhet meg a BL negyeddöntő előtt. Illetve ha mégis nagyon elhúzna az ETO, a végén úgyis mindenki kapna lehetőséget és ötön belül marad a Fradi.
A Fradi okosan tartalékolta az erejét a mai döntőre. Bár az ETO egyértelműen erősebb csapat, azért idénre a Fradinak is sikerült egy olyan keretet összehoznia, mely akár a BL FF-be bejuthat. Kiélezett, színvonalas döntőt várok, ahol nemigen fog az ETO hentelni, mert figyelnie kell Martínnak a rotálásra, senki sem sérülhet meg a BL negyeddöntő előtt. Illetve ha mégis nagyon elhúzna az ETO, a végén úgyis mindenki kapna lehetőséget és ötön belül marad a Fradi.
Ez jött szépen és egyben sajnos, hiszen az ETO bukta a döntőt
Azonban duplán sajnálom, hogy pont ezt nem küldtem be Protippre, míg a vesztes bronzmeccset meg igen
Két alapvetően overes csapatról van szó. A Bietigheim kifejezetten gólerős, ráadásul hétvégén az NFH ellen elődöntőzik az együttes az EHF-kupában. Szerintem nem akarnak minden tartalékot felélni és bőven fognak rotálni a vendégek. A győzelem is jó lenne az egyébként eddig hibátlan együttesnek, hisz a hátrány még nem ledolgozhatatlan a THC-nek, ráadásul Thüringenben is lesz még meccs. Gólgazdag meccset és 55-60 gólt várok.
Sajnos nem nyert. Nagyon szoros meccset játszott egymással a két együttes, így bár utólag helytelenül nem küldtem be és nem is raktam a vendégsikert, azért ez nem volt egy easy win a Bietigheimnek.
Bár az alapszakasz utolsó fordulójában az akkori házigazda Odense megverte a Viborgot, én azt gondolom, hogy a komoly tétre való tekintettel (párharc győztese elődöntőzik) és a hazai pálya, az egyébként is jó keretű Viborg győzelmét sejteti nekem. Bager Due visszatért a Viborghoz, így ez is pluszt jelenthet. GL!