Grat!
Annyival kiegészítenéd a statod, hogy mekkora volt az átlagoddsod, illetve hány szeló volt kombi és single?
Grat!
Annyival kiegészítenéd a statod, hogy mekkora volt az átlagoddsod, illetve hány szeló volt kombi és single?
A Professzor visszatér
Mivel már én is a logibet tipstere lettem, ezért a naplómat kicsit felpörgetve szeretném ajánlani azoknak a tippjeim, akik hajlandóak 3 kreditet adni egy-egy jónak tűnő tippért. Természetesen csak annyit ígérhetek, hogy a lehető legmegfontoltabban igyekszem meccset és kimenetelt választani, hogy mindannyian profitáljunk.
Amit világosan látni kell, hogy nem azokat tippeket osztom meg itt, amiket teszek a logibeten!!!
Első tipp:
Arsenal - Chelsea o2
Odds: 1,478
6/10
További két tippem elérhető itt: logibet
Előző 30 nap ROI 15,29%
Utoljára módosítva: Noemail által: 2015.08.02 02:57
Igen hosszú távú fogadás, de ilyen oddson nem bírom ott hagyni. Arra mindenképp jó lesz, hogyha a döntőig jut a csapat, akkor egy ellenfogadással szép profittal jöjjek ki, de szerintem így is jó esély van arra, hogy leessen.
Női kézilabda Bajnokok Ligája végső győztes: Győri Audi ETO KC
Odds: 7
6/10
Illetve én ennél nagyobb téttel tettem, hogy a döntő előtt tudjak még ellenfogadni, ill szerencsétlen sorsolás esetén az elődöntők előtt. Egyedül a Podi lesz komoly ellenfél, de a többieket verni kell!
Logibeten holnapra kínáltam egy tippet, akit érdekel, ITT MEGTALÁLJA
Kicsi az odds, de erős! Egy kombihoz jó lehet.
Szerbia - USA Szerbia
Odds: 1,16
9/10
Egy másik, lényegesen nagyobb oddsú tippem ITT ÉRHETŐ EL