Egy elég gyenge október utána próbálkozom a javítással:
LIVE 5-6 ETO - CSM (kézi)
Félidő +0,5 CSM 1,7
Egy elég gyenge október utána próbálkozom a javítással:
LIVE 5-6 ETO - CSM (kézi)
Félidő +0,5 CSM 1,7
LIVE 17-17 ETO-CSM
Gólok száma a vendégcsapatnál 25,5 felett
2,12
25 gól
ez a román csapat mentálisan 0...
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.11.04 20:27
LIVE 10-10 Larvik - Esbjerg
+1,5 Esbjerg 1,85
Nekem tetszik a dánok játéka, szerintem szoros meccs lesz.
Lipcse - Fradi (női kézi BL)
Vendégcsapat 1-5 góllal nyer
2,15
Tippmixpro
A Lipcse letudta az idegenbeli meccseket, így már csak 3 hazai derbi vár rá. A Vardar ellen gyakorlatilag esélytelen, így a Fradi és az Asztrahány ellen kellene pontokat gyűjteni. Mivel a Lipcsének elég komoly első sora van, viszont a minőségi és egyáltalán a használható csere viszont alig van, így a hazaiban nem érdemes gondolkodni. Tekintettel arra, hogy ez a kettős terhelés a Fradinak sem egyszerű, illetve a gólkülönbség vendégsiker esetén nem számít, ezért én úgy gondolom, hogy pár gólos vendégsiker lesz, de legalábbis 5-nél többel nem hiszem, hogy nyer majd a Fradi.
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.11.07 20:31
RAnders - Team Esbjerg 2-ben lehet majd érték. Jelenleg 1,45 a szorzó Tippmixpron, kombihoz jó, de talán az első félidőben lesz ez jobb is.
Lesz élő fogadás elvileg, hazaiaknál nincs az egyik legnagyobb sztár, Dalby, Esbjerg a Larvik ellen sem játszott rosszul, most jóval könnyebb lehet a dolguk. Mindemellett a vendégek igen komoly hátrányban vannak az éllovassal szemben, így kellenek a pontok.
LIVE 12-15 DKKA - ETO
hazaiak góljainak a száma 25,5 felett
2,07
Nem erős, de jól hangzik ilyen oddson.
4/4... A női kézi BL jelenlegi fordulójában eddig négy mérkőzést játszottak le, ahol mindegyik meccsen az underdog nyert!!!
Kérdés, hogy ma megszakad-e a sorozat? A Fradi - Vardar lesz a vasárnap rangadója, ahol bízhatunk abban, hogy a Fradi helyt fog állni. Vélhetően a másik három meccs sem lesz kiütéses siker az esélyesebb csapat részéről.