BL, így szinte biztos, hogy legalább egy "papír" el fog menni, de azért bepróbálom:
Arsenal+City+Barcelona+PSG
Eredő: 3,83
BL, így szinte biztos, hogy legalább egy "papír" el fog menni, de azért bepróbálom:
Arsenal+City+Barcelona+PSG
Eredő: 3,83
Mai tipp dömping folytatódik:
Siófok - Fehérvár X2
2,17
Egyáltalán nem easy meccs. Az FKC teljesen jó kerettel vágott neki ennek a szezonnak, azonban a Ferr ellen is kikaptak, holott a remi közeli eredmény bőven benne lett volna. A Siónak van egy elég jó első sora, de a Fehérvár merítési lehetőségei szerintem még jobbak, így erre beszállok.
FKC nem kap több esélyt. Ilyen egy bohóc csapatot... :S
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.09.28 19:12
Mára egy kis kombi:
Bietigheim+Lipcse (Németország, nők)+Esbjerg+FCM (Dánia, nők)
Eredő: 2,21
Elvileg mind a négy meccs papír. Egyedül a Lipcse eshet(ne) össze, de szerintem otthon nem lesz semmi gond, pláne úgy, hogy a BSV nagy zakóból jön
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.09.30 15:56
LIVE 2-2, 10. perc
Loki - ETO
Elsőnek éri el a 12 gólt az első félidőben: ETO
1.95
X/1.,
Randers - Viborg Randers
2,00
Korrekt odds ez így a Randersre, melyben a fő ok vélhetően a hét közi megalázó fiaskó idegenben. A Viborg tovább gyengült a nyáron, de meglepetésre az előző fordulóban az FCM-t meggyőzően verte el. A Randers többek között Fiskerrel kiegészülve szerintem teljesen jó kerettel vágott neki a szezonnak. Bár a négybe még nagyon így sem férnek be, mindenképpen a legjobbak között van. Azt gondolom, hogy az amúgy hazai pályán elég jó Dalbyék ma nyerni fognak.
22-28
Hihetetlen, hogy mennyi a meglepetés most Dániában... Előző fordulóban is inkább az underdogok jöttek...
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.10.01 15:33
LIVE Vardar - Fradi +3,5 Fradi (1. félidő) 8. perc, 5-4
1,80
Nem kérdés, hogy a Vardar a jobb csapat, de több hiányzója van a hazaiaknak, illetve a Fradi eddig eléggé jól tolja. Szerintem itt nem lesz KO félidőre, ráadásul ha kapuscsere sem lesz, akkor adott a sok macedón kapott gól.