Ugyan kevés like érkezik, de azért nem adom fel
Dél-Korea - Svédország Első félidő góljai alatt 27,5
1,86
A svédeknek elég masszív a védekezése, rájöttek ugyanis, hogy egy adok-kapokot csak akkor tudják megnyerni, ha sokkal minőségibb a támadószekciójuk, illetve jobb a kapusuk, mint az ellennek. Na most különösen Korea ellen, akik nagyon jó kapussal rendelkeznek, illetve gyilkos a lerohanásuk, csak a masszív védekezésre szabad építkezni. Emellett mint ahogy már írtam, Koreának jó kapusa van, emellett a hatosfaluk nagyon kellemetlen. Én úgy gondolom, hogy legalább 30 percig bírni fogják az ázsiaiak lábbal a védekezést, illetve a svédek is belemennek a verekedésbe, így az under mellett foglalok állást.
((
Eszetlen játék, fékevesztett rohanás, gyenge kapusteljesítmények, gyenge védekezés((
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.08.08 15:02
Egy kis játékos speckó, mert az még nem volt
Norvégia - Spanyolország Cabral (Spanyolország) góljainak száma 4,5 alatt
1,95
A norvégok szerintem a brazilok elleni fiaskót követően kemény védekezéssel és kimagasló kapusteljesítménnyel fogják feledtetni. Szerintem a lövőkre keményen ki fognak lépni és valószínűleg nem ő fogja lőni ma a heteseket. Negyed téttel nekem ez megér egy próbát.
Update: 1 perccel a vége előtt dobta be az ötödiket...![]()
![]()
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.08.08 21:10
Félidő 10-11 Spanyol-Norge
Amint lesz jobb norvég határ, mindenképpen beszállok. Zoqbi nélkül a spanyolok már sehol sem lennének.
LIVE 14-9 BRA-ROM, FÉLIDŐ
Románia góljai felett 20,5
1.8
Amorim kiszállt, Neagu kezdi összeszedni magát, illetve a brazil első sor is kezd fáradni, így szerintem ki fognak engedni, illetve a védelem is gyengült Amorim kiesésével. Na meg készülnek már a következő meccsre is, mert ez már zsebben van, lehet rotálni.
Ez a román csapat a torna szégyene... Soha többet rájuk...![]()
Hazudni nem fogok, az első félidőt nem láttam, de a brazil +1,5-re mindenképpen beszállok
12-15 BRA-SPA, +1,5 BRA
1,85
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.08.12 13:10
Eszem megáll... Most már nincs biztos csapat ezen az olimpián sem...
Így viszont nagyon megkavarták a lapokat a brazilok, mert így a spanyolok kerültek előnybe.
Érden felkészülési torna zajlik. A házigazda több fontos játékosa nélkül kénytelen pályára lépni (válogatottak), így azért a keret nem túl acélos. Bár az ellenfél az eddig igen hebrencsen játszó MTK, azért mérk előtt +6,5 már jónak tűnik, jelenleg 1,80-as oddsért.
Akinek van egy kis ideje, annak javaslom, hogy kövesse a meccset élőben, és egy +9,5 szerintem már kihagyhatatlan, bár én megmondom őszintén, hogy a +6,5-t is nyerőnek tartom.
Utoljára módosítva: Noemail által: 2016.08.11 20:02