6., Egy free és egy nem free: Logibet
Nyomtatható változat
6., Egy free és egy nem free: Logibet
Csak így tovább! Jól megy ez :)
7., Hagman 4,5 felett Kuba-Svédo.
1,6
Hagman a svéd együttes első számú jobbszélsője, aki kiváló formában játszik. Tekintettel arra, hogy az első helyhez annyival kell nyernie Gulldénéknek, amennyivel csak bírnak, így adott az eleve sok lőtt gól. Mivel Kubával nagyon nincsenek egy szinten, így kézenfekvő, hogy rengeteg lerohanásgólt fognak kapni a kubaiak. Mivel Hagman is rengeteg labdát szokott kapni, s maximálisan élvezi a kapitány bizalmát, így adott a Hagman over. GL!
Milyen téttel szoktad tenni ezeket a játékos speciális fogadásokat? Én csak 2/10-ben mertem tenni ezt. :(
Nagy segítség lenne, ha a továbbiakban a téterősséggel kapcsolatban is adnál támpontot.
Teljesen mindegy. A lényeg, hogy azonos erősségen menjen. Én spec a legtöbbet 4/10-n rakom, de Hagmantól nem féltem ;)
Azt azért világosan látni kell, hogy én ezeket a tippeket azért adom, hogy az emberek a logis tippjeimet "játsszák meg". Más kérdés, hogy jelenleg ott sajnos downban vagyok, mert igen szegényes kínálatból tudok választani :mad: :mad:
8., Spanyolo - Franciao +1 Spanyolo
1,6
Megpróbálom megtippelni a megtippelhetetlen összecsapást. Kicsit a szívemre is hallgatok, így teszem a sokkal szimpatikusabb és szerethetőbb spanyolokat. Szerintem Barbosa és Pena vezérletével a hispán együttes ma legalább remire képes lesz a francik ellen. A spanyolok a betörős, inkább gyorsabb játékot képviselik, míg a francik direkt lassítják a játékot és mennek bele a birkózásba. A lassú játékkal viszont nemritkán rossz helyzetből, muszájból kell lőniük. Ráadásul sok a "buta" játékos a "vendégeknél", így a nagyobb játékintelligenciájú spanyolok továbbjutását várom.
9., Lengyelo - Oroszo. -4,5 Oroszo.
1,65
Indoklás később