Dortmund - Oldenburg alatt 54,5
1,7
osztrákok
Nyomtatható változat
Dortmund - Oldenburg alatt 54,5
1,7
osztrákok
FCM - Team Esbjerg felett 46,5
1,675
amcsik
+6 Hypo
Zöld
1,5
A tét visszajár, PUSH
Indul a party! NŐI KÉZILABDA VB, DÁNIA! Kezdés: 2015.12.05. szombat
A legerősebb tippjeimet természetesen a Logira fogom beküldeni, ahogy ez már ma meg is történt, és így lesz a torna további napjain is. A második legerősebbeket, vagy azokat, amiket nem lehet rakni P v B-nél, azokat komment formájában fogom megosztani a tippvásárlókkal, míg időben jóval késleltetve, illetve a harmadik vonalbeli tippeket pedig itt fogom megosztani veletek.
1. tipp: Németország kiesik a 16 között: 1,4
Folytassuk egy long termmel
2., Oroszo legjobb góllövője: Ilina 5x pénz
Nekem egy kis aprót megér, hisz brutálisan jó őszt futott a kiváló játékos. Ilina a Rostov, a toronymagasan legerősebb orosz csapat alfája és omegája. A 24 éves balátlövő nem a tipikus orosz iskola "szüleménye", így szerintem az orosznál sokkal színvonalasabb magyar vagy dán bajnokság legtöbb csapatánál pótolhatatlan ember lenne. Értéket már csak azért is látok ebben a fogadásban, mivel sztem sem Sen, sem Vyakhereva nem fog annyit a pályán tölteni időben és a klasszikus orosz iskola inkább az átlövőket preferálja. 0,5-1/10-ben sztem jó lehet. GL!
Ez már csak 3,5, de mit gondolsz a magyaroknál Tomoriról 11-szeresért?
Ilyen oddson van benne érték, de talán a 12x Szucsiban nagyobb van. Eszméletlen formában játszik a Fradi irányítója. Más kérdés, hogy eddig sosem sikerült legyőznie a Görbe-fóbiát, mintha eddig mindig érezte volna, hogy ő "csak" második. Remélem, hogy végre kilép az árnyékból és megmutatja, hogy most jobb formában van, mint a királynő. Tomi nagyon kiszámíthatatlan, ha van kedve, játszik és ver akár egy tucatot, ha nincs kedve, akkor meg képes 55 percig lötyögni.