A Fradi meccsre túl korán szálltam be, most már sokkal jobb oddson +1,5 Fradit is lehet tenni, mint ahogy én a linet tettem. De eddig nagyon tré a Fradi... Remélem, hogy a második félidőben összekapják magukat...
1 értek
Nos... a tegnapi logibetes napom elég gyengére sikeredett, nincs mit szépíteni. A Skuru-Savehof meccsen egy gólon múlt a győzelem, a másik kettőn csúnyán kibabráltak velem a csapatok.
Ma két függő tippem van, és ebben a hónapban már nem szeretnék több tippet feladni, nehogy ne tudjak szintet lépni, ha véletlenül hullámvölgybe kerülnék a hó végén, pedig már kinéztem egy-két szimpatikus meccset, csak oddsok még nincsenek hozzá
Ennek megfelelően bár ma is találtam jónak tűnő tippeket, ezeket itt fogom megosztani veletek.
Az első mai tipp, talán a leggyengébb a maiak közül:
Dán női kézi másodosztály
Fredericia - Lyngby X2
1,91
Egy kis apróval ajánlanám.
2. mai tipp
Mosonmagyaróvár - Békéscsaba 1X (mellé kombiba ajánlom a Dunaújváros 1X-t)
Eredő: 1,51
5/10
Ha valaki szingliben akarja tenni a Móvár wint, azt 4/10-ben ajánlom.
A Móvár kerete idén is jelentősen kicserélődött, de összességében a belső posztokon szerintem nagyon jól erősítettek. Emellett az Érd ellen is a meccs végéig partyban voltak a kisalföldiek, csak a legvégén tudtak elhúzni a Mátéfi lányok, de az Érd kerete jóval erősebb, mint Gerháthéké. Filipovic leigazolása igen nagy húzás volt, ráadásul otthon nagyon kemény a "kis ETO", míg a Csaba idegenben eléggé vérszegény. Arról nem is beszélve, hogy Tóth biztosan nem, míg Walfisch valószínűleg nem tud ma pályára lépni. Utóbbi a Csaba talán legfontosabb játékosa, hisz nem csak alapember, hanem a csapat szíve-lelke, de könyöksérüléssel bajlódik. Emellett többen vírusos megbetegedéssel is küzdöttek a héten, így szerintem a csapat nagyon nincs 100%-os formában, ráadásul kiesési rangadó is ez a derbi, így nálam minden adott ahhoz, hogy Hlavaty mester lányai otthon tartsák a két pontot.
Dunaújváros - Vác +4,5 Vác
1,85
3/10
Nem egy erős tipp, de látok benne fantáziát. Ugyan az előző fordulóban az Újváros kis híján megverte a Fradit, azért a fővárosiak nagyon gyenge napot fogtak ki és Kovácsot sem tudták tartani. A Fradi falon az tört be, aki csak akart. A Vác idén szépen erősített és az ETO ellen az első félidő végéig partiban is volt, de persze idővel kijött a felek közötti jelentős különbség, így végül a világklasszis csapat magabiztosan nyert. Nem kétlem, hogy ma nyerni fog az Újváros, de nem gondolom, hogy lesz közte öt. A Vácnak nagyon jó első sora van, még azon sem lepődnék meg, ha az első félidőben remi közeli eredmény lenne.
Halden - Byasen Byasen
1,4
4/10
A Byasen idén a sötét ló szerepében fantasztikusan teljesít. Egy felejthető meccsük volt eddig Odegaardéknak, de akkor még meg sem említettem, hogy a Larvikot kis híján elverték. A remi, ugyanis végül döntetlen lett a meccs, a sztárcsapatra nézve volt hízelgő. A Byasen nagy formában van, úgy néz ki, hogy a fiatalok mostanra értek be, nőttek fel az első osztályhoz, így szerintem jó esély van arra, hogy a nem túl acélos Haldentől mindkét pontot elvigyék.