Stoke - Man city
Összesített büntetőlapok 3,5 felett (5/10) Odds: 1,8
Csapat büntetőlapok: Stoke 1,5 felett (6/10) Odds: 1,66
Iroda: Bet365
A liga egyik legdurvább és legfavágóbb csapatának tartom a Stoke-ot, és most egy kifejezetten támadófocit játszó csapat ellen kell védekezniük otthon. Legalább 2 sárgát szerintem simán összeszednek.
A Man city védői sem finomkodnak az ellenfelekkel, 2 sárga ott is összejöhet bőven, de nekem összesítésben kell 4. Egy piros lap 2 lapnak számítana az irodánál, ez esetben az első tipp már 90%-ban jönne.
Team total Turkey over 3,5
Odds: 1,9
Iroda: Betcity
Az olaszok ezt a sorozatot nem kell, hogy komolyan vegyék, automatikusan továbbjutottak rendező jogán. A mai meccsen számos újoncot kipróbálnak a válogatottban, a magot adó Pro Reccóból csak 2 játékos fog játszani.
Ebben a felállásban az előző meccsen 3 gólt szereztek a törökök, de az említett keretrotáció miatt most nagy értéket látok abban, hogy a 4et is megdobják.
Team total Turkey over 3,5
Odds: 1,9
Iroda: Betcity
Az olaszok ezt a sorozatot nem kell, hogy komolyan vegyék, automatikusan továbbjutottak rendező jogán. A mai meccsen számos újoncot kipróbálnak a válogatottban, a magot adó Pro Reccóból csak 2 játékos fog játszani.
Ebben a felállásban az előző meccsen 3 gólt szereztek a törökök, de az említett keretrotáció miatt most nagy értéket látok abban, hogy a 4et is megdobják.
Ez nagyon lazán lejött már a meccs felére, kár hogy csak a Betcitynél volt fogadható.
Magyar NB1 Újpest-Videoton
Tipp: AH(-0,5) Videoton @1,9
A hét elején még 1,7 volt a vendégek szorzója, aztán ahogy a Pinnacle kijött a szorzóival, feljebb nyomta a vendégeket. Szerintem ezen az oddson érdemes megjátszani a vendégeket, mivel a Ferencváros nyert, így motiváltan kell, hogy pályára lépjenek, ha nem akarják, hogy elolvadjon az előnyük a tabella élén.
Az Újpest továbbjutott a magyar kupában, ahol pont a Videotonnal került össze. A bajnokságban kiesési gondjaik már nem lehetnek, dobogó közelébe sem érhetnek, számukra a bajnokságbeli meccs kevésbé jelentős, mint a kupameccs.
Magyar NB1 Újpest-Videoton
Tipp: AH(-0,5) Videoton @1,9
A hét elején még 1,7 volt a vendégek szorzója, aztán ahogy a Pinnacle kijött a szorzóival, feljebb nyomta a vendégeket. Szerintem ezen az oddson érdemes megjátszani a vendégeket, mivel a Ferencváros nyert, így motiváltan kell, hogy pályára lépjenek, ha nem akarják, hogy elolvadjon az előnyük a tabella élén.
Az Újpest továbbjutott a magyar kupában, ahol pont a Videotonnal került össze. A bajnokságban kiesési gondjaik már nem lehetnek, dobogó közelébe sem érhetnek, számukra a bajnokságbeli meccs kevésbé jelentős, mint a kupameccs.
Ki lesz az angol gólkirály?
Aguero @1,1
Erősség: 10/10
Ezt a fogadást a nagy irodák már mind kivették, még 1,01-ért sem hagyták bent, ami elég sokat mondó.
Aguero 5 góllal vezet Kane, és 6 góllal Costa előtt 2 fordulóval a vége előtt, hármuk közül Agüero van a legjobb formában.
Tegyük fel, az utolsó előtti fordulóban Kane szerez 2 gólt, Aguero egyet sem, még akkor is levédhető plusszosra a fogadás az utolsó forduló előtt. Ha Kane mesterhármast szerez, Aguero nem talál be, akkor pedig maximum 6%-os veszteséggel ki lehet szállni a hétvége után.
Azonban a formákat nézve a felsorolt 2 forgatókönyv is igen valószínűtlen.
Ki lesz az angol gólkirály?
Aguero @1,1
Erősség: 10/10
Ezt a fogadást a nagy irodák már mind kivették, még 1,01-ért sem hagyták bent, ami elég sokat mondó.
Aguero 5 góllal vezet Kane, és 6 góllal Costa előtt 2 fordulóval a vége előtt, hármuk közül Agüero van a legjobb formában.
Tegyük fel, az utolsó előtti fordulóban Kane szerez 2 gólt, Aguero egyet sem, még akkor is levédhető plusszosra a fogadás az utolsó forduló előtt. Ha Kane mesterhármast szerez, Aguero nem talál be, akkor pedig maximum 6%-os veszteséggel ki lehet szállni a hétvége után.
Azonban a formákat nézve a felsorolt 2 forgatókönyv is igen valószínűtlen.
Ezen nem sokat kellett izgulni, én 50/10-el tettem, annyira irreális lett volna, hogy más ér oda. (Pl Kane két mesterhármas egymás után)
Tippmixpro, Vízi BL
Barceloneta-Szolnok
Tipp: +3,5 Barceloneta @1,75 (5/10)
A címvédő otthonában rendezik a F6 elődöntőjét, szerintem megnyeri a Szolnok a meccset, de szoros lesz a végén is, legfeljebb a sporik kicst megsegítik a hazaiakat, ha nagyon elhúzna a Szolnok, 4 nem lesz közte a végén.