A Ferencváros ma a szerb bajnokság 7. helyezettjével játszik, 2 új légiósa is szerepet kaphat. A védelemből csak Ramirez hiányzik, EB miatt senki, sem így kikapni aligha fog a Fradi.
Tipp: DNB FTC @1,5 (Év napjai)
PUSH
A Ferencváros ma a szerb bajnokság 7. helyezettjével játszik, 2 új légiósa is szerepet kaphat. A védelemből csak Ramirez hiányzik, EB miatt senki, sem így kikapni aligha fog a Fradi.
Tipp: DNB FTC @1,5 (Év napjai)
PUSH
Utoljára módosítva: Andersson04 által: 2016.06.29 19:48
Aki kint vot az Eb-n, az nem játszik, a kispadon csupa fiatal, ettől mondjuk még jöhet a tipp, vagyis úgy fogalmazok, hogy illene, hogy ne menjen el:
A mieink a Jova - Dilaver, Nalepa, Hüsing, Valencsik - Cukic, Gyömbér - Nagy D., Busai, Radó - Djuricin összeállításban lépnek pályára.
A kispadon csupa fiatal, Varga Ádám, Nyéki Márk, Csernik Kornél, Csilus Ádám és Haris Attila vár bevetésre.
A szöveges tudósítás szerint jobb a fradi, és 0-0nál is lement 1,3-ra a dnb szorzója.
Ha a belső védő kettőst nem bontja meg Doll a meccsen, nem lesz gond remélhetőleg.
jaja, nincs baj, én 1. halfra raktam egy dnb-t..sokra mondjuk nem mentem vele![]()
Júniusi tippek összegzése a naplóban a részemről: +1,165 egység
Linz-Gyirmót 17:00 Labdarúgás, felkészülési
Linz -0,75@1,72 (Zöld-fehér)
A másodligából feljutott Gyirmót még nem igazolt senkit, új edzője van, eddig egy osztrák csapattal játszott felkészülési meccset, 3-0ra kikapott. Ellenfele megint egy osztrák 2. osztályú csapat, akik már 4 meccsen is túl vannak, egyszer sem kaptak ki, valószínűsíthető a győzelmük.