Oldal: 1 / 44 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (440) összesen
Like Tree218Likes

Téma: All in

Senior Member Tomihmv avatara

All in

2015-től a blogom átalakul, kevesebb poszt születik majd és tippeket egyáltalán nem tervezek ott publikálni. Ezért is hozom létre ezt a naplót, ahol olyan tippeket olvashattok tőlem, amik a Protipp-rendszerbe ilyen vagy olyan okok - nincs már elég idő feladni a tippet, nem kínál a bet365 vagy a Pinnacle a meccsre szorzót, kombiba adom fel tippem vagy élőben fogadok - miatt nem kerültek felvitelre. Indoklás néha lesz, néha nem, de ezen tippeket is erősnek gondolom, na, és persze mindegyiket megjátszom.

Kombi
    Kosárlabda, Férfi NB I
    Szeged - Sopron 73-84
    Jászberény - Alba Fehérvár 88-87
    Tipp: Sopron (1,41) + Alba Fehérvár (1,50)
    Odds: 2.12
    Iroda: Tippmixpro
    Tét: 4/10

Jászberényben sok a sérült - Ware, Csabai és Soós is kihagyja a meccset -, ráadásul a "légióskirály" csapatból mindössze egy külföldi lesz elérthető. A fehérváriak teljes keretükkel érkeznek a meccsre, s noha idegenben nem megy nekik, ráadásul Melvint és Djapát is elzavarták, ha nem nyernek szombaton, akkor komoly bajba kerülhetnek. Az Alba kerete jóval erősebb és mélyebb meglepetés lenne számomra, ha kikapnának Jászberényben.
    A szegedieknél egyre kevesebb a bevethető játékos, Csorvási, Molnár és Wirth is kihagyja a szombati ütközetet. A Sopron perpillanat a bajnokság legjobb csapata, teljes Sabáli mester kerete, szerintem könnyedén behúzzák a meccset.
    Mindkét meccset hendikeppel is merném játszani, de csak Tippmixpron, illetve Tippmixen érhetők el a találkozók, ezért is vártam eddig a játékba küldéssel. Azért váltasztottam a Tippmixprot, mert itt a hosszabbítás is számít és nem kellett harmadik meccset keresnem az általam kiválasztott események mellé.

*Lehet, hogy kerülni kell azokat a meccseket, amik a Tippmix kínálatában is szerepelnek hármas kötésben, vagy csak ennyire szar lenne az Alba?
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2015.01.06 13:20

Kézilabda, női NB I
    Békéscsaba-Győr 22-33
    Tipp: 52 gól felett
    Odds: 1.75
    Iroda: bet365

A Csaba gólgazdag meccseket szokott játszani, a Győrben játszik Müller és Bódi is, ősszel 52 gól esett kereken, szerintem most legalább 53 születik majd.

Kézilabda, női NB I
    MTK-Ferencváros 26-32*
    Tipp: Ferencváros góljainak száma 32,5 felett
    Odds: 1.90
    Tét: 5/10

A Fradi mindig megszórja az MTK-t, a nyitófordulóban 33-szor találtak be a zöld-fehérek, szerintem ezt most megismétlik.

*Szünetig 14-et lőtt a Fradi, sikerült elkapni egy 29,5+ TT-t, amivel -1 egységre kihoztam a sztorit, kár, hogy Szucsi a végén mellé dobta a hetest, akkor hatalmas kasza lett volna...
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2015.01.06 13:20

Élő
    Kosárlabda, VTB Liga
    CSZKA Moszkva-Kalev/Cramo* 44-38-nál megfogadva 18:30-nál **92-62-nél eladtam a fogadást.
    Tipp: CSZKA Moszkva -23,5
    Odds: 1.86
    Tét: 2/10

Nagy a hendikep, de a Kalev legjobbja nem játszik, financiális problémák vannak a csapatnál, csúsznak a fizetések, stb. A kezdeti hendi jóval nagyobb volt, csak az első 10 percben sült a vendégek keze - vagy csak az oroszok lejjebb nyomták a hendi határt -. A CSZKA teljes kerettel van, a végére ki jön szerintem a tudásbeli különbség, legutóbb 33 lett közte.

**Így a szorzóból összességében 1.75 jött ki durván, de leültek a legjobbak, és megkezdődött a funnolás.
    ***Jó döntés volt, végül csak 21-gyel nyert a Moszkva.
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2015.01.07 19:21

Jégkorong, KHL
    Atlant Mitiscsi-Dinamo Minszk 2-4
    Tippek: Dinamo Minszk DNB és Dinamo Minszk góljai 2,5 felett
    Odds: 1.63 és 1.89
    Iroda: Marathonbet
    Tét: 3/10 és 2/10

Az Atlanttól rengeteg játékos távozott mostanság, aminek köszönhetően alaposaan meggyengültek, ráadásul egy hete nem is játszottak meccset. A Minszk idén kiválóan szerepel, sorra nyerte a meccseit egészen szombatig, de Helsinkiben kikapott. A Dinamo jobb csapat, amit szerintem bizonyít is.
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2015.01.06 13:19
    Molni82 likes this.

Senior Member Molni82 avatara
    Ezt a KHL meccset bepróbáltam én is....

Jó tipp volt, jött szépen
    Ezt a jó lendületet várjuk a protippben is
    Utoljára módosítva: Molni82 által: 2015.01.05 17:48

Idézet Molni82 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt a KHL meccset bepróbáltam én is....

Jó tipp volt, jött szépen
    Ezt a jó lendületet várjuk a protippben is
    Kösz. De ott most pech-szériám van. Ez az Efes tipp is úgy ment el, hogy néggyel ment az Anadolu, támadott a Besiktas, lépés helyett kosár jó + egy dobást fújtak a bírók. Pedig, ha elveszik a labdát, jön a fault, és a bünti, amiből ha egy is bemegy nyertes, ha egy sem, akkor push a tipp.

Member
    Jó lesz ez a topic

Kézilabda, női NB I
    DVSC-Fehérvár 26-21
    Tipp: Fehérvár -2 (ázsiai hendikep)
    Odds: 1.72

A Fehérvár az idei szezonban erősebb csapat, mint a Debrecen, szerintem minden poszton jobb játékosok alkotják a vendégek keretét, a kapuban például az a Kiss Éva áll, aki az Eb egyik legjobb portása volt, de mezőnyben is jobb a Cornexi. Az Eb után a Fehérvár az igen kellemetlen Mosonmagyaróvár otthonában tudott nyerni, míg a Loki elbukta a keleti rangadót Békéscsabán, de egyébként is jobb passzban vannak a vendégek. Ősszel három góllal volt jobb a fehérvári együttes a DVSC-nél, amely csapat mellett maximum a hazai pálya előnye szólhat, ugyanakkor a Cornexi mostanában győzni jár Debrecenbe, hisz a legutóbbi három alkalommal mindig győztesen hagyta el a Hódos Imre Sportcsarnokot. Szerintem most is nyernek Tilingerék, s a különbség legalább három találat lesz.
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2015.01.06 20:44
    Molni82 likes this.

Kosárlabda, Férfi NB I
    Kombi
    Körmend-Nyíregyháza 100-71
    Kaposvár-Szeged 90-77
    Tipp: Körmend (1,55) + Kaposvár (1,42)
    Odds: 2.20
    Iroda: Tippmixpro
    Tét: 5/10

Noha a Nyíregyháza megelőzi a Körmendet, a vasiaknak lényegesen jobb csapatuk van. A Körmend edzőt cserélt, s a hírek szerint jól dolgoztak az utóbbi időben, szerintem fel is rázza ez a társaságot, otthon véleményem szerint bőven jobbak a nyírségieknél, akiket hazai pályán rendre el szoktak verni mostanság a piros-feketék.
    A Kapsovár alapvetően magasabb játékerőt képvisel, mint a Szeged, ráadásul amíg a hazaiaknál mindenki játékra jelentkezik, addig a vendégek eléggé foghíjasak lesznek. A Sopron ellen hiányzó Molnár Bence és Varga Zalán már játszhat, de egyáltalán nem lesznek száz százalékosak, míg Vágvölgyi Ákos, Csorvási Levente és Wirth Ádám továbbra sem léphet pályára. Hazai pályán a KKK még a legjobbakkal is felveszi a versenyt, mostanság Somogyba rendre lenyomja a Szedeákot, szerintem a forgatókönyv most is hasonló lesz, mint az utóbbi időkben.
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2015.01.07 19:56
    Molni82 likes this.

Oldal: 1 / 44 12311 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •