Oldal: 9 / 44 ElsőElső ... 789101119 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 81 - 90 (440) összesen
Like Tree218Likes

Téma: All in

Senior Member Tomihmv avatara
    Idézet Andersson04 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Félő, hogy ezekre 1 hónap múlva már nem tudsz hosszútávú fogadásokat ajánlani, mint tavaly.
    Ilyen ez. Ezzel jár, ha valaki felhívja valamire a figyelmet.

Member
    Idézet Tomihmv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sima, még 1.60-on raktam, szintúgy mint a vízilabdásokat. :P
    És milyen tétet ajánlasz rájuk?

Idézet Tschaba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És milyen tétet ajánlasz rájuk?
    Kosár 7\10, vízi 5\10.
    LDL likes this.

Junior Member
    Szia Tomi!

Mekkora jelentőséget tulajdonítasz a szolnoki kosárcsapat Paks elleni vereségéhez a hosszú távú fogadás tükrében?

Banned
    Túl nagy jelenősége nem lehet, mert a Tippmixpron nem változott a Szolnok győzelmére kínált 1.5-ös szorzó.

Haladás-Debrecen - Mindkét csapat szerez gólt Igen 1.75 @ Tippmixpro - 4/10

A kezdőcsapatokra vártam ezzel a tippel kapcsolatban, de így, hogy megvannak, és játszanak azok, akiket korábban kérdőjelesre írtak, szerintem bőven van érték a btts-ben.

HALADÁS: Király – Schimmer, Jánvári, Iszlai, Angyal – T. Wils, Kovács L., Németh M. – Williams, Gaál B., Halmosi.
    DVSC: Verpecz – Mészáros N., Brkovics, Máté P., Korhut – Varga J., Jovanovic – Djelmic, Holman, Tisza – Takács T.

GL!

2-2
    Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2016.04.22 18:30
    Noemail and kispaszti like this.

Senior Member varin avatara
    Haladás-Debrecen - Mindkét csapat szerez gólt Igen 1.75 @ Tippmixpro - 4/10

A kezdőcsapatokra vártam ezzel a tippel kapcsolatban, de így, hogy megvannak, és játszanak azok, akiket korábban kérdőjelesre írtak, szerintem bőven van érték a btts-ben.

HALADÁS: Király – Schimmer, Jánvári, Iszlai, Angyal – T. Wils, Kovács L., Németh M. – Williams, Gaál B., Halmosi.
    DVSC: Verpecz – Mészáros N., Brkovics, Máté P., Korhut – Varga J., Jovanovic – Djelmic, Holman, Tisza – Takács T.

GL!
    Grat! Abban biztos voltam, hogy gólt kapunk - ezért meg is dolgoztak Verpiék -, de azt hittem nem lövünk. Ha a végén Djelmic belövi a ziccert, most jobban állnánk...

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Grat! Abban biztos voltam, hogy gólt kapunk - ezért meg is dolgoztak Verpiék -, de azt hittem nem lövünk. Ha a végén Djelmic belövi a ziccert, most jobban állnánk...
    Szerencsére nem lőtte be, és így mi állunk jobban. ))

Member
    Sima, még 1.60-on raktam, szintúgy mint a vízilabdásokat. :P
    Szervusz! Lassan az utolsó mérkőzésekhez érkezik a hosszútávú NB1-es kosárlabda fogadásunk. Jelenleg (1-1-es állásnál) 1.6 és 2.05 a szorzó Szolnok, illetve az Alba Fehérvár győzelmére (Tippmixpro). Nagyon megingott a hitem a Szolnokban a hétvégi 25 pont különbséges vereség után. Mit tanácsolsz, esetleg fogadjuk vissza, hogy csökkentsük a veszteséget?

Senior Member Zozinho19 avatara
    Ha nem baj, hogy reflektálok a kérdésedre, akkor feltétlenül, sőt... A jelenlegi helyzet az, hogy a holnapi mérkőzés győztese nagy valószínűséggel megnyeri a bajnokságot is. Ebből fakadóan mindkét csapaton nagy lesz a nyomás. Köztudott, hogy a hazai csapatnál Vojvoda lesz kénytelen az irányító szerepét elvállalni, valamint egy-egy kezdő hiányzik majd a csapatokból (Milosevics és Myles), ami tovább fokozza az Olaj kínjait, mivel az amerikait könnyebben pótolják a fehérváriak. Aztán újabb rossz hír az alföldieknek, hogy Kovács P. ma egyezetetett a távozásáról a szolnoki vezetőséggel, így az ő motivációja is kérdéses lehet! Végül pedig a szurkolók megosztottsága is okozhat problémát vagy hiányérzetet, főleg, ha az Alba úgy be tud kezdeni, mint szombaton.Kérdés, hogy a fehérvári szurkolók mekkora létszámmal lesznek jelen és próbálják felülmúlni a hazai tábort, valamint a Kapitány, Söjtöry, Farkas jv trió mekkora "tiszteletet" mutat a hazaiak iránt?
    A véleményem szerint egy kis +hc-s vendég győzelemre éri meg tenni annyit, hogy 0-ra hozza a ht-s fogadást.
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2016.06.07 04:48

Oldal: 9 / 44 ElsőElső ... 789101119 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •