Szia Tomi!
Mekkora jelentőséget tulajdonítasz a szolnoki kosárcsapat Paks elleni vereségéhez a hosszú távú fogadás tükrében?
Túl nagy jelenősége nem lehet, mert a Tippmixpron nem változott a Szolnok győzelmére kínált 1.5-ös szorzó.
Haladás-Debrecen - Mindkét csapat szerez gólt Igen 1.75 @ Tippmixpro - 4/10
A kezdőcsapatokra vártam ezzel a tippel kapcsolatban, de így, hogy megvannak, és játszanak azok, akiket korábban kérdőjelesre írtak, szerintem bőven van érték a btts-ben.
HALADÁS: Király – Schimmer, Jánvári, Iszlai, Angyal – T. Wils, Kovács L., Németh M. – Williams, Gaál B., Halmosi.
DVSC: Verpecz – Mészáros N., Brkovics, Máté P., Korhut – Varga J., Jovanovic – Djelmic, Holman, Tisza – Takács T.
GL!
2-2
Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2016.04.22 18:30
Szervusz! Lassan az utolsó mérkőzésekhez érkezik a hosszútávú NB1-es kosárlabda fogadásunk. Jelenleg (1-1-es állásnál) 1.6 és 2.05 a szorzó Szolnok, illetve az Alba Fehérvár győzelmére (Tippmixpro). Nagyon megingott a hitem a Szolnokban a hétvégi 25 pont különbséges vereség után. Mit tanácsolsz, esetleg fogadjuk vissza, hogy csökkentsük a veszteséget?
Ha nem baj, hogy reflektálok a kérdésedre, akkor feltétlenül, sőt... A jelenlegi helyzet az, hogy a holnapi mérkőzés győztese nagy valószínűséggel megnyeri a bajnokságot is. Ebből fakadóan mindkét csapaton nagy lesz a nyomás. Köztudott, hogy a hazai csapatnál Vojvoda lesz kénytelen az irányító szerepét elvállalni, valamint egy-egy kezdő hiányzik majd a csapatokból (Milosevics és Myles), ami tovább fokozza az Olaj kínjait, mivel az amerikait könnyebben pótolják a fehérváriak. Aztán újabb rossz hír az alföldieknek, hogy Kovács P. ma egyezetetett a távozásáról a szolnoki vezetőséggel, így az ő motivációja is kérdéses lehet! Végül pedig a szurkolók megosztottsága is okozhat problémát vagy hiányérzetet, főleg, ha az Alba úgy be tud kezdeni, mint szombaton.Kérdés, hogy a fehérvári szurkolók mekkora létszámmal lesznek jelen és próbálják felülmúlni a hazai tábort, valamint a Kapitány, Söjtöry, Farkas jv trió mekkora "tiszteletet" mutat a hazaiak iránt?
A véleményem szerint egy kis +hc-s vendég győzelemre éri meg tenni annyit, hogy 0-ra hozza a ht-s fogadást.
Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2016.06.07 04:48