Megnéztem a kereteket, hát ha a fél Balatonfüreddel megverjük az oroszokat akkor megérdemlem))), akiket idegenben csak a fénykorában lévő Nagy Lacival tudtunk megverni., akkor lehidalok. Draw no bet Russia 1.90 rápróbálok.
Megnéztem a kereteket, hát ha a fél Balatonfüreddel megverjük az oroszokat akkor megérdemlem))), akiket idegenben csak a fénykorában lévő Nagy Lacival tudtunk megverni., akkor lehidalok. Draw no bet Russia 1.90 rápróbálok.
Rosztov-FTC Rosztov
Bosznia-Finnország Bosznia
Szlovénia-Hollandia Szlovénia
Franciaország-Portugália Franciaország
Odds: 1.96
Tét: 5/10
bet365
Egy kézilabdás kombit dobtam össze a hétvégére.
A Rosztov minőségibb csapat, mint a Fradi, és szerintem hazai pályán a visszavágót is behúzza, hiányzói ellenére is (bővebben majd a főoldalon).
A kombim másik három meccse férfi Eb-selejtező, ahol a hazai pályán játszó, jóval magasabb képességűbb válogatottakra fogadok, szimplán csak háromesélyben. A bosnyákok és a szlovénok idegenben is nyertek hétközben ellenfelük ellen, míg a franciák meglepetésre igen nagy pofont kaptak Portugáliában, de hazai pályán borítékolható, hogy visszavágnak.
Ezt nagyon elbaszta Guardiola, és megint a szokásos módon.
59. percben jött a továbbjutást érő gól, és ahelyett, hogy az akkor maga alatt lévő Tottenham nyaka körül végleg meghúzta volna a hurkot, támadó helyett védekező felfogású játékost hozott be a 63. percben. Ez meg is bosszulta magát, majd nem tudott megújulni a csapat, igaz, a 93. percben nüanszokon múlt, hogy Sterling találata előtt Agüero ne lesen kapja a labdát.
Teljesen egyet értek az egyik szakkommentátorral, aki nem is oly rég azt mondta, hogy Guardiola fasza edző, jól megszervezi együttesét a szezonra, de az egyenes kieséses szakaszban mintha elfelejtett volna mostanság meccselni (lásd ez vagy a Swansea elleni FA Kupa meccs, bár akkor mákja volt a Citynek).
Egyébként az a legbosszantóbb, hogy az elődöntőben az Ajax jött volna, az FA Kupa döntőbe sem a Wolves, hanem a Watford jutott be, így voltaképp maximum a BL-döntő előtt elég lett volna tétig visszafogadni...
Szerintem Laporte hibái sokkolták Guardiolát, tanácstalanná vált. Az első két kapott gól egyértelműen a francia védő hibája, de a harmadiknál is csak asszisztált a többi védővel együtt. Ennyit nem bír el egy csapat sem.
A harmadik Tottenham gól után egyből kellett volna a csere Sane vagy Jesus.
Innentől a Barca már egyértelmű favorit, kivéve, ha Klopp ki tud találni vmi nyerő taktikát.
Juventus-Fiorentina Büntetőlapok száma 4 felett (ázsiai lapok)
Odds: 2.00
Tét: 6/10
Iroda: bet365
Úgy gondolom, hogy ez egy igen erős tipp, így a téterősségen is emeltem.
A Juventus ma bajnok lehet, ha pontot szerez az ősi ellensége, a Fiorentina ellen. Ezt a firenzei alakulat biztosan meg akarja akadályozni, de olyan pocsék formában van, hogy vélheőten kénytelen lesz brutalitáshoz "nyúlni". A hazai játékosok is frusztráltak, hiszen hétközben meglepetésre hazai pályán estek ki az Ajax ellen a BL-ben, az Olasz Kupától már korábban elbúcsúztak, így meglepetésre csak a bajnokságot húzhatják be.
Mindemellett a bíró az a Pasqua lesz, aki nem szívbajos és bőkezűen szórja a lapokat, ráadásul ugye ez a szokásoknak megfelelően egy vérre menő meccs lesz, amit mi sem példáz jobban, hogy ősszel 9 sárga, tavaly tavasszal 7 lap, tavaly ősszel 6 büntetőlap, azelőtt pedig 8 került kiosztásra a felek meccsén.
Ezúttal 5 is elég a sikerhez, 4-től pedig már nem bukunk (a sárga lap egy pontot, a piros lap két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet) a tippel, vagyis tényleg bőven megér egy próbát számomra ez a tipp ilyen téten is.