Oldal: 37 / 44 ElsőElső ... 273536373839 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 361 - 370 (440) összesen
Like Tree218Likes

Téma: All in

Senior Member
    Megnéztem a kereteket, hát ha a fél Balatonfüreddel megverjük az oroszokat akkor megérdemlem))), akiket idegenben csak a fénykorában lévő Nagy Lacival tudtunk megverni., akkor lehidalok. Draw no bet Russia 1.90 rápróbálok.

Senior Member Tomihmv avatara
    Idézet misi2017 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Megnéztem a kereteket, hát ha a fél Balatonfüreddel megverjük az oroszokat akkor megérdemlem))), akiket idegenben csak a fénykorában lévő Nagy Lacival tudtunk megverni., akkor lehidalok. Draw no bet Russia 1.90 rápróbálok.
    Meglepetésre simán nyertünk.

Rosztov-FTC Rosztov
    Bosznia-Finnország Bosznia
    Szlovénia-Hollandia Szlovénia
    Franciaország-Portugália Franciaország
    Odds: 1.96
    Tét: 5/10
    bet365

Egy kézilabdás kombit dobtam össze a hétvégére.
    A Rosztov minőségibb csapat, mint a Fradi, és szerintem hazai pályán a visszavágót is behúzza, hiányzói ellenére is (bővebben majd a főoldalon).
    A kombim másik három meccse férfi Eb-selejtező, ahol a hazai pályán játszó, jóval magasabb képességűbb válogatottakra fogadok, szimplán csak háromesélyben. A bosnyákok és a szlovénok idegenben is nyertek hétközben ellenfelük ellen, míg a franciák meglepetésre igen nagy pofont kaptak Portugáliában, de hazai pályán borítékolható, hogy visszavágnak.
    Attischa and bjani55 like this.

Idézet Tomihmv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Rosztov-FTC Rosztov
    Bosznia-Finnország Bosznia
    Szlovénia-Hollandia Szlovénia
    Franciaország-Portugália Franciaország
    Odds: 1.96
    Tét: 5/10
    bet365

Egy kézilabdás kombit dobtam össze a hétvégére.
    A Rosztov minőségibb csapat, mint a Fradi, és szerintem hazai pályán a visszavágót is behúzza, hiányzói ellenére is (bővebben majd a főoldalon).
    A kombim másik három meccse férfi Eb-selejtező, ahol a hazai pályán játszó, jóval magasabb képességűbb válogatottakra fogadok, szimplán csak háromesélyben. A bosnyákok és a szlovénok idegenben is nyertek hétközben ellenfelük ellen, míg a franciák meglepetésre igen nagy pofont kaptak Portugáliában, de hazai pályán borítékolható, hogy visszavágnak.
    Na, ez egy jó kombi volt! A legkisebb arányú győzelem is hétgólos volt a szelvényen.

A héten tettem egy ilyen fogadást, gondoltam megosztom veletek:

Manchester City minden sorozatot megnyer - Tét: 1/10 - Odds: 7.00 - bet365

Ligakupa: már zsebben.

Premier League: 1 pont az előnye a City-nek, 2 komolyabb meccse van még, Tottenham (otthon), Manchester United (idegenben). Ezek közül szerintem a Spurs ellen nem kérdés Guardioláék sikere, és a MU elleni meccset is megoldhatják. Az üldöző Liverpoolnak is van két rangadója hazai pályán a Tottenham és a Chelsea ellen, amelyeket nem biztos, hogy behúz. Így nálam a City a favorit.

FA Kupa: már csak 8-an vannak versenyben, a 4 közé jutásért a másodosztályú Swansea nem jelenthet gondot, és a City-n kívül csak a Manchester United mondható olyannak, aki ellen gondba lehet az együttes, de ahogy fentebb említettem a MU-n is átléphet a City. Ja, és még az is benne van a pakliban, hogy a Wolves kiüti a Vörös Ördögöket szombaton.

Bajnokok Ligája: szintén 8-an vannak versenyben, pénteken jön a sorsolás, akkor okosabbak leszünk. Ugyanakkor az Ajax, Porto duó nem jelenthet gondot, a Liverpool, Manchester United, Tottenham triót jól ismeri, két meccsen továbbjuthat ellene. A Barcelona, Juventus kettős keményebb dió, de egyrészt két meccsen szerintem kijön, hogy a City a legjobb csapat perpillanat, másrészt, ha Guardioláék BL-t akarnak nyerni, akkor teljesen mindegy kijön szembe, azt le kell győzni erre pedig idén van a legnagyobb esélyük.

(Amúgy kemény lenne, ha minden sorozatban a trófeáról a Manchester City-Manchester United derbik döntenének. )
    Ezt nagyon elbaszta Guardiola, és megint a szokásos módon.
    59. percben jött a továbbjutást érő gól, és ahelyett, hogy az akkor maga alatt lévő Tottenham nyaka körül végleg meghúzta volna a hurkot, támadó helyett védekező felfogású játékost hozott be a 63. percben. Ez meg is bosszulta magát, majd nem tudott megújulni a csapat, igaz, a 93. percben nüanszokon múlt, hogy Sterling találata előtt Agüero ne lesen kapja a labdát.
    Teljesen egyet értek az egyik szakkommentátorral, aki nem is oly rég azt mondta, hogy Guardiola fasza edző, jól megszervezi együttesét a szezonra, de az egyenes kieséses szakaszban mintha elfelejtett volna mostanság meccselni (lásd ez vagy a Swansea elleni FA Kupa meccs, bár akkor mákja volt a Citynek).
    Egyébként az a legbosszantóbb, hogy az elődöntőben az Ajax jött volna, az FA Kupa döntőbe sem a Wolves, hanem a Watford jutott be, így voltaképp maximum a BL-döntő előtt elég lett volna tétig visszafogadni...

Senior Member Franz51 avatara
    Ezt nagyon elbaszta Guardiola, és megint a szokásos módon.
    59. percben jött a továbbjutást érő gól, és ahelyett, hogy az akkor maga alatt lévő Tottenham nyaka körül végleg meghúzta volna a hurkot, támadó helyett védekező felfogású játékost hozott be a 63. percben. Ez meg is bosszulta magát, majd nem tudott megújulni a csapat, igaz, a 93. percben nüanszokon múlt, hogy Sterling találata előtt Agüero ne lesen kapja a labdát.
    Teljesen egyet értek az egyik szakkommentátorral, aki nem is oly rég azt mondta, hogy Guardiola fasza edző, jól megszervezi együttesét a szezonra, de az egyenes kieséses szakaszban mintha elfelejtett volna mostanság meccselni (lásd ez vagy a Swansea elleni FA Kupa meccs, bár akkor mákja volt a Citynek).
    Egyébként az a legbosszantóbb, hogy az elődöntőben az Ajax jött volna, az FA Kupa döntőbe sem a Wolves, hanem a Watford jutott be, így voltaképp maximum a BL-döntő előtt elég lett volna tétig visszafogadni...
    Szerintem Laporte hibái sokkolták Guardiolát, tanácstalanná vált. Az első két kapott gól egyértelműen a francia védő hibája, de a harmadiknál is csak asszisztált a többi védővel együtt. Ennyit nem bír el egy csapat sem.
    A harmadik Tottenham gól után egyből kellett volna a csere Sane vagy Jesus.
    Innentől a Barca már egyértelmű favorit, kivéve, ha Klopp ki tud találni vmi nyerő taktikát.

Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem Laporte hibái sokkolták Guardiolát, tanácstalanná vált. Az első két kapott gól egyértelműen a francia védő hibája, de a harmadiknál is csak asszisztált a többi védővel együtt. Ennyit nem bír el egy csapat sem.
    A harmadik Tottenham gól után egyből kellett volna a csere Sane vagy Jesus.
    Innentől a Barca már egyértelmű favorit, kivéve, ha Klopp ki tud találni vmi nyerő taktikát.
    Igen, hamarabb kellett volna a csere, de az odavágón is csak a 89. percben hozta be Sanét és De Bruynét...
    Laporte, Otamendi és Kompany meg nem ide való.
    Franz51 likes this.

Juventus-Fiorentina Büntetőlapok száma 4 felett (ázsiai lapok)
    Odds: 2.00
    Tét: 6/10
    Iroda: bet365

Úgy gondolom, hogy ez egy igen erős tipp, így a téterősségen is emeltem.
    A Juventus ma bajnok lehet, ha pontot szerez az ősi ellensége, a Fiorentina ellen. Ezt a firenzei alakulat biztosan meg akarja akadályozni, de olyan pocsék formában van, hogy vélheőten kénytelen lesz brutalitáshoz "nyúlni". A hazai játékosok is frusztráltak, hiszen hétközben meglepetésre hazai pályán estek ki az Ajax ellen a BL-ben, az Olasz Kupától már korábban elbúcsúztak, így meglepetésre csak a bajnokságot húzhatják be.
    Mindemellett a bíró az a Pasqua lesz, aki nem szívbajos és bőkezűen szórja a lapokat, ráadásul ugye ez a szokásoknak megfelelően egy vérre menő meccs lesz, amit mi sem példáz jobban, hogy ősszel 9 sárga, tavaly tavasszal 7 lap, tavaly ősszel 6 büntetőlap, azelőtt pedig 8 került kiosztásra a felek meccsén.
    Ezúttal 5 is elég a sikerhez, 4-től pedig már nem bukunk (a sárga lap egy pontot, a piros lap két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet) a tippel, vagyis tényleg bőven megér egy próbát számomra ez a tipp ilyen téten is.
    thom and jalo14 like this.

Junior Member
    Juventus-Fiorentina Büntetőlapok száma 4 felett (ázsiai lapok)
    Odds: 2.00
    Tét: 6/10
    Iroda: bet365

Úgy gondolom, hogy ez egy igen erős tipp, így a téterősségen is emeltem.
    A Juventus ma bajnok lehet, ha pontot szerez az ősi ellensége, a Fiorentina ellen. Ezt a firenzei alakulat biztosan meg akarja akadályozni, de olyan pocsék formában van, hogy vélheőten kénytelen lesz brutalitáshoz "nyúlni". A hazai játékosok is frusztráltak, hiszen hétközben meglepetésre hazai pályán estek ki az Ajax ellen a BL-ben, az Olasz Kupától már korábban elbúcsúztak, így meglepetésre csak a bajnokságot húzhatják be.
    Mindemellett a bíró az a Pasqua lesz, aki nem szívbajos és bőkezűen szórja a lapokat, ráadásul ugye ez a szokásoknak megfelelően egy vérre menő meccs lesz, amit mi sem példáz jobban, hogy ősszel 9 sárga, tavaly tavasszal 7 lap, tavaly ősszel 6 büntetőlap, azelőtt pedig 8 került kiosztásra a felek meccsén.
    Ezúttal 5 is elég a sikerhez, 4-től pedig már nem bukunk (a sárga lap egy pontot, a piros lap két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet) a tippel, vagyis tényleg bőven megér egy próbát számomra ez a tipp ilyen téten is.
    Egész jó kis tipp ,én is a lapok terén keresgettem .Én elosztottam a lapokat 2-2 lap,fogadásszerkesztővel 3-as odds a bet365-ön .

LDL
    LDL nem elérhető
    Member
    Nem akarják osztogatni a lapokat, még senki nem kapott.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •