Siófok-Vác
Tipp: Siófok -5,5
Odds: 1.72
Tét: 5/10
Iroda: Unibet vagy bet365
A Siófok borzasztóan megerősödött a nyáron, sztem az ETO után a 2. legjobb kerettel rendelkezik hazánkban. A Vác sem gyenge, de a Balaton-partiakhoz nem lehet hasonlítani a csapatot. TV-s meccs, igen motiváltak a hazaiak, szerintem könnyedén tehetnek 6 gólt közé Penezicék.
Tatabánya-FTC
Veszprém-Kielce
Zágráb-Szeged
Tipp: Tatabánya + Veszprém + Szeged
Odds: 1.94
Tét: 8/10
Iroda: bet365
Háromnapos kombi, komolyabb téttel.
A Fradi erősödött a nyáron, de a Tatabánya jobb csapat, s az egri pontvesztés után hazai pályán nem hibázhat. Ezt pedig tovább erősíti, hogy a Fradi több sebből vérzik (A Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapja - fradi | fradi.hu » Szakosztályok » Csapatsportok » Férfi kézi » Hírek » Sok sebből vérzünk), így pedig nem kérdés, hogy ki a favorit.
A Veszprém a nyáron jobb lett, mint tavaly (jött Mahé, Strlek, Sterbik, Toft-Hansen és Mackovsek), a Kielcénél financiális gondok vannak, gyengült az együttes, ráadásul jó páran sérültek, hétközi bajnokijukon mindössze 10 mezőnyjátékost tudtak benevezni. Ezt a ziccert nem hagyhatja kihasználatlanul a Veszprém, szerintem magabiztos hazai siker van kinézőben.
A kombi talán legmelegebb meccse a Zágráb-Szeged meccs. A magyarok ugyanakkor erősebbek lettek sokkal Alilovic, Maqueda, Canellas és Bombac érkezésének köszönhetően, míg a horvátok jó pár rutinos játékosukat elveszítették, akik visszavonultak (a 2 Valcic, Vori és Vuglac). A hazaiak tele vannak rutintalan fiatalokkal, ráadásul nem játszhatnak hazai pályán, mivel vasárnap minden zágrábi csarnok foglalt, így Eszéken rendezik a meccset. Ami 3 órára van Szegedtől, s kb. 50 km-re a határól, avagy még hazai pálya is elképzelhető a Picknek, így pedig egyértelműen rájuk éri meg fogadni.
Gyergyószentmiklós-Csíkszereda
Tipp és odds: Gyergyószentmiklós nyer 3 esélyben 4.70 | Gyergyószentmiklós nyer hosszabbítással és büntetőkkel 3.50 | Gyergyószentmiklós +1,5 ázsiai hendikep 1.89 | Gyergyószentmiklós góljainak száma 2,5 felett 1.70
Tét: 1/10 | 2/10 | 3/10 | 4/10
Iroda: Unibet
Szerintem két egyforma csapatról van szó, ráadásul ez a találkozó nem csak az Erste Ligába, hanem a román bajnokságba is beszámít, így pedig túlzónak érzem, hogy a Csíkszereda ekkora favorit lenne. 10 egységet kockáztatok a meccsen, a fentebb említettek alapján.
GL!