Nagyon régen tervezgettem már, hogy indítok egy blogot/naplót, Végül az új szezon, illetve hónap kezdetével vettem rá magam, itt vagyok.
A terv, hogy rendszeresen beírkáljam a tippjeimet, remélhetőleg ez nem okoz majd gondot. Nagyjából 200 egységgel indul a móka, a tét tizes skálán mozog majd, bár néha ettől eltérhetek (nem lesz sok ilyen, ha egyáltalán lesz). Indoklásokat mindig megpróbálok majd írni, de legalábbis belinkelni azokat a cikkeket, amiben megtaláljátok azokat.
Rögbire viszonylag ritkán fogadok (ez egyébként egy francia bajnoki holnapról), itt viszont van némi többletinfó. A vendégek amúgysem esélyesek, de majdhogynem cserecsapattal mennek erre a meccsre, mivel jópár hiányzójuk van: Spedding, Lovobalavu, Rokocoko, Phillips, Fonua, Fa'aoso, Roumieu, Tialata és Iguiniz. Szakik szerint sima, én azért óvatosan bánok a téttel.
55-0
Macedónia-Montenegró Nikola Vucevic total points over 10.5 @1.85 /Partybets-Bwin/
10/10
Kosár-Eb, első nap. Pekovic kidőlésével igazán komoly cseréje nincs Vucevicnek, azt számolgattuk, hogy lazán kap majd 30 percet. Ezalatt 5-6 kosár egy NBA kezdőtől szerintem alap, főleg, hogy igazán nagy scorer nincs a montiknál.
Karrierem egyik legnagyobb cumija volt ez, nem tét-ügyileg, hanem "szakmailag". Edzőbá' volt olyan kedves, hogy leültette a kispadra!!, adott neki 13 percet. A dologban csak az a szép, hogy a záró negyedben nem játszhatott, egyébként mezőnyből 3/6, és alapvetően remekül játszott. A kezdő center mezőnyből úgy indított, hogy 1/10... Ilyet nem nagyon láttam még. NBA-ben kezdő, domináns center, Montenegróban meg törölközőlengető! A tipp erősségét mutatja, hogy így sem kellett sok neki... GG WP.
Ma nem nagyon volt időm foglalkozni a naplóval, utólag pedig nem szeretek tippet betenni, de a történeti hűség kedvéért azért beírom, inkább csak magamnak:
Szakik szerint a Riga sokat erősödött, a Minszk rengeteget gyengült, úgyhogy bevállaltam egy közepes téttel. Utolsó négy egymás elleniből amúgy is nyert négyet a Riga.