Oldal: 1 / 13 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (128) összesen
Like Tree9Likes

Téma: Tomibet

 1. #1
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631

  Tomibet

  Sziasztok!

  Lassan bő egy éve aktív vagyok a fórumon, de eddig még nem volt saját naplóm, úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy nyissak egyet. Ebben a naplóban vezetem majd az élő, illetve előre megrakott fogadásaimat. A tétjeimet egységekben fogom vezetni, amit kevesebb egységgel játszottam meg az annyira nem erős tipp, amit többel azt érzem jónak, erősnek. Valamelyik tipphez lesz indoklás, valamelyikhez nem, fő irányvonalam a labdajátékok és a csapatsportok lesznek, de, ha olvasok, látok, hallok olyan tippet, ami nem ezek közé való, de jónak ítélem meg, akkor azt is megjátszom majd.

  Nagy vonalakban ennyi lenne, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki ebből az egészből. Bárkinek bármiféle észrevétele van, ne habozzon, nyugodtan írjon, akár negatív, akár pozitív véleménye lesz. Ha lesznek kérdések a naplóban, megpróbálok rájuk időben válaszolni.

  Sok sikert mindenkinek!
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.12 10:11

 2. #2
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Vízilabda

  Montenegró - Magyarország 10-10
  Tipp: 20,5 gól alatt
  Iroda: Marathonbet @ 1.86
  Tét: 23 egység

  Máshol 18,5 a határ, talán még akkor is az undert játszanám, de így meg pláne. Tegnap Montenegró 10 gólt lőtt Japánnak, mi meg 9-et amerikának, mivel a torna legfontosabb mérkőzésére készülnek a felek, így nem várok sok gólt, még akkor sem, ha az Olimpián például 21 gól született. Ha hagyják a bírók játszani a feleket, akkor nem lesz 20-nál több gól.

  USA-Japán 13-12
  Tipp: USA
  Oroszország-Szerbia 11-14
  Tipp: Szerbia
  Iroda: Marathonbet @ 1.653
  Tét: 23 egység

  Szerbia szerintem a legerősebb a tornán, így a házigazdákat is legyőzhetik, míg a másik meccs sem lesz könnyű, de szerintem a japók jobban elfáradtak a tegnapi napon, mint az amcsik, meg azért sokkal nagyobb potenciál van a jenkikbe.
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.12 18:35

 3. #3
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Kézilabda

  Románia-Szlovénia 22-31
  Tipp: Szlovénia
  Iroda: Nordicbet @ 1.40
  Tét: 21 egység

  Románoknak tök mindegy mit játszanak, szlovénoknak meg nyerniük kell, ha ki akarnak jutni az Eb-re. Sokkal jobbak a szlovénok, jó kerettel is mennek, szerintem 3-4 góllal nyernek a nyugati szomszédjaink.

  Svájc-Macedónia 22-27
  Tipp: Macedónia
  Iroda: Nordicbet @ 1.90
  Tét: 18 egység

  Ugyan az a szitu, mint az előző meccsen, vagyis a hazaiaknak tök mindegy már, a macedónoknak meg élet-halál mérkőzés. Jobbak a vendégek, hiszen elég csak Kiril Lazarov nevét megemlíteni.

  Montenegró - Németország 27-25
  Tipp: Németország
  Iroda: Nordicbet @ 1.60
  Tét: 21 egység

  Úgy gondolom, hogy Németország visszavág a hazai vereségéért és legyőzi a délszlávokat, akik talán igazi erejüket az Izrael elleni páros mérkőzésen mutatták meg. Szerintem sokkal jobb a német csapat, de nehéz mérkőzés várhat rájuk, ha nem koncentrálnak a mérkőzés elejétől a végéig.

  Lettország-Magyarország 25-25
  Tipp: Magyarország -3,5
  Iroda: Bet365 @ 1.40
  Tét: 25 egység

  Szerintem még idegenben is jobbak vagyunk legalább négy góllal a letteknél.

  Izrael-Csehország 24-30
  Tipp: Csehország
  Iroda: BWIN @ 1.60
  Tét: 25 egység

  Talán ezt a tippet már nem tenném, de az összes kézilabda tippet hétfőn raktam meg, amikor nagyjából minden normális irodánál ismertek voltak a szorzók, mivel túlzónak éreztem a vendégek szorzóját. Ezután dőlt el, hogy a csehek legjobbja, Jicha nem utazik el Izraelbe, de véleményem szerint még, így is jobbak legalább egy pici gólocskával a vendégek, mint a hazaiak.

  Egyébként a többi tippel -természetesen, ha bejönnek- jól jártam, hiszen a macedónokat 1.60-ért, németeket 1.35-ért, szlovénokat 1.30-ért, míg a magyar hendit is maximum 1.36-ért tudnám tenni. Igaz a csehekre jelenleg 1.50-nél többet nem kapnék, ahol én játszok...
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.13 12:40

 4. #4
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Kézilabda, vízilabda, kosárlabda

  Bosznia és Hercegovina-Ausztria 28-28
  Tipp: Ausztria
  Iroda: Nordicbet @ 1.45
  Tét: 18,6 egység

  Bosnyákok nagyon fiatal kerettel vágnak neki a számukra teljesen tétnélküli találkozónak, míg az osztrákoknak ma mindenképpen nyerniük kell, hogy a hétvégi oroszok elleni rangadónak még legyen tétje. De véleményem szerint a két jelenlegi csapatot összehasonlítva jobbak a sógorok.

  Oroszország-Kína 11-12
  Tipp: Oroszország
  Iroda: Marathonbet @ 1.59
  Tét: 23 egység

  Jobbak az oroszok, hazai pályán vannak, szóval minden mellettük szól, egy valami nem: ha elkezdenek játszani a számokkal. Ugye, ha nyernek az oroszok a 2. helyen végeznek és az A csoport harmadikját kapják, aki USA vagy Montenegró lesz (szerintem). Az amcsik ellen több esélyük van, mint a délszlávok ellen, így ha a montenegróiak nyernek most 11.45-től, akkor jól jártam, ha meg nem, akkor remélem, hogy nem bundázzák le hazai medencében a meccset. (Egyébként már csak 1.40 az oroszok szorzója...)

  Magyarország-Japán 11-5
  Tipp: Magyarország
  Maccabi Haifa-Maccabi Tel-Aviv 86-79
  Tipp: Maccabi Tel-Aviv
  Iroda: Marathonbet @ 1.59
  Tét: 23 egység

  Jobbak vagyunk, mint a japánok és illene már végre megnyerni egy mérkőzést rendes játékidőben, ha ez sikerül, akkor másodiknál rosszabb helyen nem zárunk a csoportban, illetve, ha nyer Montenegró, akkor elkerültök a szerbeket az elődöntőben, vagyis sétagalopp lehet a finálé.
  A másik meccs kosárlabda, ami az izraeli bajnokság döntője, ami nagyon érdekes, hiszen náluk a bajnoki döntő egy mérkőzésen dől el, amit Haifában rendeznek. A Tel-Aviv messze a legerősebb csapat a bajnokságban, Európa legjobb nyolc csapata közt van, idén ötször nyert a Haifa ellen, szerintem meglesz a hatodik siker is.


  (Közben Montenegró 9-4-re legyőzte az amerikaiakat, így, ha mi nyerünk csoportelsők leszünk, míg az oroszok sikerük esetén az USA-t kaphatják.)
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.14 09:17

 5. #5
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Kézilabda

  Csehország-Montenegró 30-25
  Tipp: Csehország
  Iroda: BWIN @ 1.50
  Tét: 20 egység

  Montenegró idegeben vérszegény, ráadásul tegnap kvalifikálták magukat az Eb-re, míg a cseheknek legalább egy pontot kell szerezniük, ha ott akarnak lenni a kontninens bajnokságon. Valószínáleg a délszlávok leadják a meccset, simán kikapnak Csehországban és kigolyózzák a németeket. De véleményem szerint a csehek jobbak, mint a montenegróiak, főleg úgy, hogy Jicha már lesz ezen a mérkőzésen. Az iksz is már elég a cseheknek, de döntetlenre nem lehet játszani kézilabdában, így nálam ez a meccs hazai.

  Szerbia-Bosznia és Hercegovina 30-23
  Tipp: Szerbia
  Macedónia-Portugália 26-19
  Tipp: Macedónia
  Iroda: BWIN @ 1.56
  Tét: 20 egység

  Egyszerű a képlet: ha nyernek a szerbek és a macedónok, akkor kint vannak az Eb-n. A szerbek még egy döntetlennel is kijuthatnak, de mivel gyenge ellenféllel játszanak, így szerintem nyernek, továbbá biztos vagyok benne, hogy a szorzójuk nagyot esik majd. A macedónok csak győzelmük esetén juthatnak ki a kontinens bajnoksgára, minden más esetben elköszönhetünk tőlük. Úgy gondolom, hogy jobb csapat a macedón, mint a portugál, főleg hazai pályán, ezért is várom Lazarovék győzelmét.

  Ezek tehát már hétvégi mérkőzések, de ismét az oddsesés elkerülése végett raktam már most meg a meccseket. A Szlovénia-Fehéroroszország Hazai még tervbe van véve, jelenleg 1.40-et kiníálnak nyugati szomszédjainkra, de jó lenne, ha ez a szorzó picit magasabb lenne, így várok még egy kicsit, remélem nem hiába.


  (Úgy látszik a szlovén tippet benéztem, mert több iroda csak 1.30-at ad a hazaiak sikerére, és már a BWIN is korrigálta szorzóit...)
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.17 09:32

 6. #6
  Senior Member ivan avatara
  Csatlakozott
  2012.05.24
  Hozzászólások
  181
  sok mindenben egyetértek

 7. #7
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Idézet ivan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  sok mindenben egyetértek
  Mertem remélni.

 8. #8
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Vízilabda, kézilabda, labdarúgás

  USA-Kína 8-8
  Tipp: USA vagy döntetlen
  Montenegró-Oroszország 7-7
  Tipp: Montenegró
  Iroda: Marathonbet @ 1.76
  Tét: 23 egység

  Tegnap minden az oroszok kezére játszott, de meglepetésre kikaptak a gyenguska kínaiaktól. Évek óta hanyatlik az orosz póló, de nem gondoltam volna, hogy ennyire a béka segge alatt vannak. Montenegró javauló formát mutat a torna eleje óta, szerintem magabiztosan nyernek ma, csak a bírók csinálhatnak szoros mérkőzést. Az amcsik jobbak, mint a kínaiak, úgy gondolom, hogy, ha véletlenül kikapnának az nem a rendes játékidőben történne meg.

  Szlovénia-Fehéroroszország 33-35
  Tipp: Szlovénia
  Iroda: Marathonbet @ 1.45
  Tét: 23 egység

  1.50-ért rakta ki a Marathonbet a szlovénok oddsát, de nekem már csak 1.45-ért vette be... Szerintem erősebbek a szlovénok, ráadásul csak a győzelem az elfogadható eredmény nekik, mivel nyerniük kell a biztos Eb-részvételért.

  Nigéria-Tahiti 6-1
  Tipp: Nigéria -3
  Iroda: Marathonbet @ 2.05
  Tét: 23 egység

  Kis zűrzavar volt ugyan a nigériaiak körül, azonban ez engem ennél a tippnél nem befolyásolt. Tudniillik Tahiti igen gyenge játékerőt képvisel, hiszen a napokban például 7-0-ra kaptak ki a chilei U20-as válogatottól. Ezen kívül legutóbb egy komolyabb csapat ellen októberben játszottak, akkor Új-Zélandtól is oda-vissza simán kikaptak, akiknél mondanom sem kell sokkal jobb Nigéria. Úgy gondolom, hogy legalább hárommal jobbak az afrikaiak, de azon se lepődnék meg, ha öt-hat góllal nyernének Musáék.


  A vízilabda tippek maiak, a kézilabda vasárnapi, míg a foci az hétfői.
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.18 11:46

 9. #9
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Röplabda

  Oroszország-Szerbia 3-0
  Tipp: Oroszország
  Iroda: Marathonbet @ 1.61
  Tét: 23 egység

  Világliga, csoportmérkőzés keretén belül fogadják az oroszok a szerbeket. Az Olimpiai bajnok hazaiak szorzója 1.30-ról 1.61-ig emelkedett fel, amire talán az lehet a magyarázat, hogy egy-két helyen játékost cserélnek az oroszok. De véleményem szerint még, így is jobbak, mint a déli szomszédjaink.

  http://www.hatharom.com/2013/06/14/a...kal-kaszalnank
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.14 20:08

 10. #10
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Strandfoci, röplabda

  Magyarország-Törökország 1-3
  Tipp: Magyarország
  Iroda: Nordicbet @ 1.90
  Tét: 3,93 egység

  Szerintem jobbak vagyunk, mint a törökök, igaz csak tavalyi meccseiket láttam a csapatoknak, de ilyen szorzón megérte megrakni úgy vélem.

  Magyarország-Törökország 1-3
  Tipp: Magyarország
  Olaszország-Kuba 3-0
  Tipp: Olaszország
  Iroda: Nordicbet @ 2.01
  Tét: 11,07 egység

  A magyarokra 15 egységet szerettem volna felrakni 1.90-es szorzón, de nem engedte a Nordicbet, így mellé vettem az olasz férfi röpisek győzelmét, amit jónak érzek. Sajnos a magyarokra már csak 1.75-ös szorzót kaptam (egyébként alapból ennyi a többi irodánál is) a kombimban... Remélem, hogy nem korlátoztak le, mert az orosz röpisek sikerét is itt szerettem volna megrakni, de már ott is meghatározták, hogy mennyivel fogadhatok...

  (1-1-nél az egyik bíró szabályos büntető helyett félpályás ún. kisbüntetőt ítélt a törököknek a 3. harmad közepén, amit természetesen bevágtak és innentől gyakorlatilag zsebben volt nekik a mérkőzés. Nem szeretek a bíróval foglalkozni, de azért ez elég érdekes ítélet volt, ami döntően befolyásolta a mérkőzést és a fogadásom sikersségét...)
  Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2013.06.14 23:16

Oldal: 1 / 13 12311 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •