Indítok egy naplót ami elsősorban 30 napig fog tartani.
Már régebb óta fontolgatom ezt az úgymond kihívást hogy 30 napon keresztül napi fix 10.000 Ft-os téttel fogadok és mivel itt ez a remek oldal és lehetőség így adódott a dolog hogy bele is vágok.
Mindenféleképpen végig viszem hisz a 300.000Ft mint bankroll megvan és ha mind bukik sem fog fájni.
Nem vagyok profi tipp adó és nem is értek a sport fogadáshoz kimondottan ezt már most le szeretném szögezni.
Aki akar természetesen velem tarthat vagy épp csak szurkolhat azt meg látjuk hova jutunk.
A fogadásról annyit hogy nem mindig single tippek lesznek hanem általában 2-3-4-es kötések kínálattól és persze attól is függ majd hogy mennyi tetszetős és jó tippet gondolok vagy látok bele épp egy meccsbe.
Május 05. az első tipp és az utolsó Június 05. lesz remélhetőleg profittal.
Sok sikert a kihíváshoz! Ha egyet lehet kérdezni mi a célod a kihívással? Mert azt értem hogy 300k-t megforgatni - remélem sok irodánál nincs számlád és így kb a felét bónuszokból tudnád állni és nem a saját pénzed teszed kockára -, de van valami amit szeretnél elérni ROI vagy bevétel?
Elsősorban mondjuk megnézni azt hogy mennyire az én világom a sportfogadás .... Sikerülhet-e minimális profit vagy nem.
Jó ötlet-e a kötéses szelvények megjátszása vagy a megjátszott tippeket singleben kellett volna játékba küldeni.
A végén persze majd át számolnék mindent ROI és társai hogy át lássa bárki ezt a 30 napot de mellékesen jegyzem meg hogy nekem ezek a dolgok még sokat nem mondanak De majd meg tanulom mi hogyan is van.
Lisen-Mas Taborsko H 1.6 / Cseh II./ ---------->1:1
Termalica B.B.-Korona Kielce H 1.5 / Lengyel II./ ----------->6:2
Uerdingen-Viktoria Köln Hazai csapat kap Gólt 1.3 / Német III./ ----------->1:1
Eredő Odds: 3,1
Nos az első napunk kötésben el úszott 3/2.. lett egy bukó mégpedig a cseh másodosztályú meccs ami szerintem hazai részről kritikán aluli volt de ha a kiesés ellen menekül valaki akkor borsot törhet az elméletileg jobb csapat orra alá.
Ez van megyünk tovább.