-
Meglepetés tippek
Sziasztok!
3 tippet ajánlok nektek a hétvégére.
Famalicao-Benfica. Hazai (7,00)
(Benficába bent maradhatott a pofon amit hétközbe kaptak, és több mint 10 év után nem lesznek ott a Bl-be.)
Young Boys-Fc Zürich. Vendég (7,75)
(Szintén egy sima 3-asba futott a Young Boys hétközbe.
Eintracht Frankfurt-Bielelefeld. Döntetlen(4,3)
(Az újonc meglepheti a Frankfurtot a nyitómeccsen.)
-
Bocsáss meg , de egyszeriben nevetséges tippek , kérlek ne haragudj .. Talán 3 az 1-ben jó lehet....
-
Nem haragszom.
Partizan 10-es odds
Buducsnost 13
Tbiliszi 8
Ès mèg hány melepő eredmény volt a napokban.
Itt nem fogsz látni 1,1-es szorzókat.
További jó tippelést
-
Meglepetések mindig voltak és lesznek csak eltalálni nehéz ha nem lehetetlen. Az 1,1-1,3-as oddsokat én sem szeretem mert bárhogy adják elő azokat számomra értéktelen tippek, csak bukni lehet velük!
Saját vélemény, ettől függetlenül kíváncsi vagyok és szurkolok, Hajrá! :rolleyes:
-
Köszi????
Igen,nem egyszerű eltalálni,de azért nem is lehetetlen,biztos sokan leirnak majd,ha a 3-ból egy sem jön.
De nem adom fel,lesznek ilyen tippek.
Nem egyszer futottam bele,hogy egy 1,4-1,8-as tipp elvitt egy szelvényt,amin 4-5-7-es oddsok simán jöttek.
-
Hmmm, érdeklődve várom ezeket a meccseket. A Young Boys és a Benfica a nemzetközi kupákban kapott ki, amik más kávéházak, mint a hazai bajnokságok. Pl. a YB 4-5 gólokat szokott lőni a Zürichnek, a portugál tipp esetleg jöhet, mert a Fama tavaly magához képest kiemelkedően szerepelt, a Benfica pedig többször megbotlott, de maximum az X-et nézem ki abból a meccsből. A német már más történet, de 163 millió euro 30 ellen ritkán szokott botlani, főleg a bajnokság elején, plusz Andre Silva elég komoly erősítés lehet a Frankfurtnak. Az igaz, hogy meglepetések mindig vannak, csak ahogyan Tibbs is írta: nehéz eltalálni őket. Indokok nélkül ráadásul nem több, mint fej vagy írás. Vasárnap estére kiderül :)
-
Sajnos csak a német meccs jött. A svájci szoros volt, a Benfica viszont nem kegyelmezett,ez ilyen sajnos,van mikor egy ilyen tipp nagyon fordìtva sül el. Persze a Man.Utd vereségére nem gondoltam.
Talán legközelebb jobban belenyulok.
Holnapra van még egy tipp:
Genoa-Crotone. Vendég
Az újoncnak talán lehet keresnivalója a tavaly majdnem kieső Genoa ellen.
Jó tippelést.
-
női fociba jártas valaki?
-
Nekem ma úszott el a 500ft al megtett tippem 800x odds 5800ft kivettem mert eselytelennek tunt és a végén bejött 399ezer :(
Ez a bet365 fogadásépítőjével történt.hagyni kellett volna bent az 5800ft ot még :D
-
Csatolások: 2
Mai kockázatos futball fogadások. 11.08.
-
Lucky15 Fogadások!Kis téttel sok pénzt nyerni!
Mai ajánlat: 2020.11.08.VÁRHATÓ ÖSSZ. NYEREMÉNY HA MINDEN FOGADÁS NYER: €21.518.80
A LUCKY 15-ben EGY ELTALÁLT MECCS IS FIZET.
Sok sikert aki velünk tart!
You Never Bet Alone!
-
Csatolások: 1
-
Mai futball fogadás ajánlatok.
XXI.sz fogadási technikája a P2P FOGADÁS!
You Never Bet Alone!
-
Szerintem jobb lenne, ha saját naplót nyitnál.
-
Megpróbálok eligazodni a fórumban Tippmester...
-
Kiel-Hamburg
Két piac is nyert! Pontos gólszám 1-1 és Félidő/végeredmény Hamburg/Draw 0-1,1-1
Össz nyeremény a többi piac tétjeinek levonásával 133 euró!
-
-
Gratulálunk futball válogatottunknak a nehéz helyzetben előre mutatóan kiharcolt győzelemhez,a továbbjutáshoz az EB-re!
P2P CSAPAT
#nevergiveup
-
Mai futball fogadás ajánlatok.
EURÓPA
UEFA Nemzetek Ligája - A-Liga a képen.
-
Kis téttel sok pénzt nyerni!
Hétvégi Lucky 15 Fogadások!
A Lucky 15 ben Már egy eltalált fogadás is nyer és fizet!
Plusz a négy kiválasztás kötésben.Össz tét négy euró...
Várható nyeremények a képeken!
Addig jár a korsó a kútra-----AMÍG MEG NEM TÖLTIK!!!
You ll Never Bet Alone!
-
Kedves ChessKing,
Kérjük, mellőzd oldalunkon más szolgáltatások, oldalak reklámozását. Így kérlek, az aláírásodat is módosítsd.
Köszönjük az egyettüműködésed!
-
ANGLIA PREMIER LIGA DEC.19.
Pontos gólszám előrejelzések fogadási ajánlatok:
13.30 Crystal Palace - Liverpool 1-3
19.00 Southampton - Man City 2-2
18.30 Everton - Arsenal 1-1
21.0. Newcastle - Fulham 1-1
You"ll Never Bet Alone!
-
Sziasztok, Én pont ma gondolkoztam , hogy nyitni kellenek egy ilyen csoportot.
Ahol eltudnank kapni egy-ket ilyen meglepetest. Amikor az ember 4es szorzo korul tud fogni, az azert nagyon elonyos, mert 3 fogadas is lehet vesztes, ha a negyedik nyer meg mindig nem vagyunk minuszban(noha plusz an sem.)
Talan visszahozhatnank ezt a csoportot. Bizom benne, hogy van koztunk, Aki szereti a Snookert, mert mara egy nagyon tuzes tippem van.
Ex vilagelsonk, Mark Selby jatszhat Jack Lisowski ellen.
En bemertem huzni Lisowski sikeret (3.85 szorzo elkepeszto).
Szerintem ezt a bukik nagyon beneztek, irrealis odds.
Erdekes, hogy Lisowski +2.5 handycap fizeti a fifty fiftyt(1.83) , Ami rohejes.
Hamarosan kiderul, varom meccs elotti velemenyeket.
Selby - Lisowski
Merkozes gyoztese - Lisowski 3.85@
(Off. Nekem extrakent a Bayern gyozelme is rajta a gyogyszergyarosok ellen, Amit szinten atragtam )
Sok sikert mindenkinek!
-
-
Mai futball pontos gólszám ajánlatok DEC.20.:
18.00.Wolfsburg-VfB Stuttgart 2-2 odds:12.00
18.00.Atalanta-AS Roma 2-2 odds:11.00
20.45.Lazio-Napoli 1-1 odds:7.00
You"ll Never Bet Alone!
-
Kockázatos tippek
21.00. Chelsea-West Ham Pontos Gólszám 2-2 odds:19.00
BTTS és döntetlen odds:4.50
Half Time/Full Time: West Ham és döntetlen odds:19.00
You"ll Never Bet Alone!
-
Rather bet alone than play your bets , mate. :)
-
Szép volt a Lisowski tipp!
-
Koszonom az elismerest.
Holnap jatszom a torokok gyozelmet europa liga. Szamomra ez sem kerdeses. Ha Larkin nem lesz pocsek formaban, akkor egyertelmu a kimenetel, egyedul jobb , mint egesz Europa, Boston Fanként nagyon hianyzik a Mai napig.
2020.12.22
Efes - Barca
Merkozes gyoztese Anadolu Efes @2.35
-
-
Remeljuk fortuna velunk lesz. Nagyon sok van rajta nekem is.
Ugye Larkinnak mindket terdjet mutottek nyaron, de mostanra mar ugy gondolom birni fogja az iramot. Volt ideje regeneralodni. Ami az Europa Ligat illeti. Ritkan fogadok ra, nekem erossen bundagyanusak. Nem akarok ebbe belemenni, de en ugy Latom, hogy idegenbeli meccseket elofordul, hogy eladnak. Bar ezek csak feltetelezesek, mindenesetre azert vannak furcsa dolgok.
Otthon jatszik majd az Efes. Igen, zartkapun beluk, de Torokorszagban biztos vagyok benne, hogy nem veszik majd felvallrol .
Tartom a tippem, ahogy Lisowskinal is.
A szerencse legyen velunk !! :)
-
Varhattam volna màig. 2.75ig csapták már a szorzót par irodanal. Pumpaljak a Barcat a fogadók rendesen. Meglatjuk ;)
-
Szerintem nincs mit kommentalnom :) pontosan ahogy irtam, megint. Koszonom a bizalmad Reptile :)
-
Meg sem kellett várni a végét bet365-nél. Köszönöm a tippet!
-
Szép volt az Efes tipp RedDragon, köszönöm.
-
Nagyon szivesen, sracok :)
Bucsuzom 2020tol, az unnepek alatt a munka mellett a sportfogadas is szunetel majd. " Family time" lesz reszemrol. Ha van erdeklodes a Mai szelvenyemre , akkor ezt meg feldobhatom, jelezzétek :)
-
Mindenképpen kíváncsi vagyok a maira.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
Minden követőnknek Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újesztendőt kívánunk!
P2P CSAPAT
-
-
Viszont kivanom Reptile!
Kora delutan egy forro kave mellett leulok elemezni es, amint megvannak az opcioim hamarosan itt lathatoak is lesznek.
Ps. Nem vagyok tagja semmilyen fizetos tippeket arulo oldalnak es semmi kozom ChessKing altal hirdetett csapathoz. :)
Peace