Köszi!
ANGLIA PREMIERSHIP 12.28.
Cnelsea-Aston Villa
Elképesztő, hogy a Villa idegenbeli formája még jobb, mint a Chelsea hazai rekordja. Dean Smith csapata a bajnokság hat idegenbeli meccséből ötöt megnyert ebben a szezonban, és csak a Manchester United rendelkezik jobb mérleggel idegenben.
Nehéz itt győztest választani, és arra számítunk, hogy a pontokat megosztják. Mivel a Chelsea átlagosan 2,42 gólt ért el otthoni meccsein, a Villa pedig átlagosan 2,0 gólt ért el idegenben, az 1-1,vagy 2-2 helyes eredményjelzés a vonzó.
Everton-Manchester City
Az Everton meghosszabbítja a veretlen futását.
Az Everton ebben a szezonban hét hazai bajnokságából csak kettőt veszített el, és pontokat gyűjtött a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal ellen, így a Toffees támogatása ezért nagyon jó értéknek tűnik.
Idegenben Pep Guardiola együttese legutóbbi hat Premier League-meccséből csak kettőt nyert meg, és mindkettő szűk 1:0-s diadal volt a Southampton és a tabella alján fekvő Sheffield United ellen.
Döntetlenre azért számítunk.
Riyad Mahrez, Phil Foden és Sergio Aguero visszatérhet a kezdőbe,és ez gólokban is megmutatkozhat.
Pontos gólszámokban a 2-2.vagy 1-1 előrejelzés várható.
Hungarian Syndikate
Sziasztok. Bár januàrra ígértem, hogy jelentkezem, de két bejgli kozott meglestem a kínàlatot.
Lesz ma mit jatszani. Van akit erdekel?
Red Dragon ????
Nem tudom miert nem irta ki a tippet. Leirom ujra.
Denver - Houston
Merkozes gyoztese Houston Rockets
@3.3
Irtam hozza rovid elemzest is, kar hogy valamiert eltunt. Mindenesetre , hajrá Rockets????
Sajnos beneztem, meglett az elso vesztes fogadas![]()
Engedelmetekkel jova tennem.
Nem kellett sokaig vadaszni erre a tippre.
Anadolu Efes - Real Madrid
Merkozes gyoztese - Real Madrid @2.75