Kérdés számomra, hogy az Arsenal hoz-e papírformát a Swansea-nél.
Én csípem a Swansea-t, Sigurdsson nagy kedvencem a PL-ben, így utálok ellenük fogadni. Azonban brutálisan szarok idén sajnos... Az Arsenal idegenben az utolsó három meccsét nem tudta megnyerni, ráadásul a Swansea kicsit mumusuk is, 11 bajnokiból eddig 5-1-5 a mérleg, vagyis ugyanannyi pontot szereztek. 1.45-ért nálam ez felejtős
Én nem követem különösebben sem a Liverpoolt, sem pedig Klopp pályafutását, de azért elgondolkodtató a helyzet. Két héten belül mindent buknak, amit lehet és ezt aligha lehet mondjuk Mané elutazásával magyarázni. Tudom, hogy nehéz összehasonlítani a számokat, de azt is látni kell, hogy Klopp győzelmi mutatója a Liverpoolban már rosszabb, mint ami Moyesnak volt Manchesterben. Ez azért így elsőre brutális statisztika.
Hogy látják a Liverpool-fanok, a játékoskeret nem okés vagy Klopp nem ideális edző? Tényleg érdekel...
Nem tudtam hova írjam ezt, ezért esett ide a választásom, elnézést ha rossz helyen van. A 365-s irodánál kaptam bónuszt, 15.000 Ft értékűt a mai Liverpool - Arsenal mérkőzésre, még soha nem használtam ki ilyet.... kiváncsi lennék, hogyan tudnám a legjobban kihasználni ? ( A lényeg az, aki nem tudná, ha meccs előtt teszek 15 ezer ft értékben erre a meccsre, akkor kapok élő fogadásban ugyan ennyit annyi, hogy ugye a bonusznál a tét nem számit bele a nyereménynél majd ) előre is köszönöm meglátásaitok.
Nem tudtam hova írjam ezt, ezért esett ide a választásom, elnézést ha rossz helyen van. A 365-s irodánál kaptam bónuszt, 15.000 Ft értékűt a mai Liverpool - Arsenal mérkőzésre, még soha nem használtam ki ilyet.... kiváncsi lennék, hogyan tudnám a legjobban kihasználni ? ( A lényeg az, aki nem tudná, ha meccs előtt teszek 15 ezer ft értékben erre a meccsre, akkor kapok élő fogadásban ugyan ennyit annyi, hogy ugye a bonusznál a tét nem számit bele a nyereménynél majd ) előre is köszönöm meglátásaitok.
Nyugodt szívvel keresd meg a bő kínálatból azt a tippet, ami szerinted reális erre a meccsre és a lehető legmagasabb szorzót kapod rá!
Legközelebb érdemes úgy kihazsnálni hogy meccs előtt teszel arra, hogy lesz legalabb egy gól, majd élőben a bónusszal megjátszod a döntetlent. Így 0-0 1-1 2-22 stb. esetén nyersz az élő tippel, míg az összes többi esetben az eredeti tippel.