Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345
Eredmény: 41 - 47 (47) összesen
Like Tree20Likes

Téma: Úszó Eb 2018

 1. #41
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.06.07
  Hozzászólások
  261
  Ezt az úszás topikot találtam csak, ezért ide írom. Kenderesire nem reagált az állami iroda és az előfutamok előtti oddsok aktuálisak most is. Közben viszont lementek a délelőtti futamok, ahol egyáltalán nem mozgott jól és kiderült, hogy szalagszakadása van és egyből a vb után operálják. Csak a 11. idővel jutott tovább, erős előfutamban fog a szélen úszni, úgyhogy a hullámokat is kaphatja középről. Fejfájásra panaszkodott és vizet is nyelt úszás közben, ami nem túl jó előjel. Egy ilyen sérüléssel könnyen szétesik a mozgása és nem halad úgy, ahogyan szeretné. Nagyon jó idővel kvalifikált a vb-re, de Milákot még teljesen egészségesen se tudná verni szerintem. Le Clos-sal, Seto-val csatázna alapesetben az érmekért, de így sérülten szerintem nagy érték rejlik abban, hogy rajtuk kívül még egyvalaki megelőzi és nem lesz az első négyben. Ha nem sikerül nagyot javulnia, és éppen csak bejut a döntőbe akkor még a helyezési határok is átírásra kerülhetnek a tippmixprón, ezért védhetővé is válhat a fogadás a nagyobb odds miatt. Ha mindezek ellenére mégis nagyot úszik az elődntőben és reális lehet az érem számára, akkor még csökkenthetjük a kockázatot, ha megfogadjuk a 3-4. helyezést is.
  Mindezeken körülményeket egybevéve nálam ezen az oddson ez jelenleg 10/10.

  Kenderesi más helyen végez (5.+) 3@
  Cesc18, jakszi73, bjani55 and 2 others like this.

 2. #42
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.06.14
  Hozzászólások
  106
  Ma reggel még 1.60-on is megtettem, hogy az 5-8-ig végez. Mára még egyszer leúszta a szétúszással a távot, gyomorbántalmai vannak és szakadt az oldalsó keresztszalagja. Ha így bejön a négybe, megérdemlem hogy veszítsek és gratulálok neki. Nagyon szép elemzést írtál, gratula.

 3. #43
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.06.07
  Hozzászólások
  261
  Reggel 1.9 oddson jöttek ki, amin meglepődtem, abban még volt érték. Jelenleg már csak 1.3, de én már 1.6-on se tettem volna és gondolkozok a nagyobb tét miatt valamennyi visszafogadáson, mert már 4@ a 3-4. helyre. Ezzel a szétlövéssel már annyi minden ellene szól, hogy fejben elengedhette ezt a dolgot és felszabadultan úszhat, ami szerintem nála sokat jelenthet. Hiába ez a laza, sajtbureszos kép róla, egyáltalán nem tűnik annyira magabiztosnak, stresszmentes versenyzőnek, mint mondjuk Milák. Ezt a fejfájást, gyomorbántalmakat lehet a helyi kajára fogni, de lehetnek túlzott stressz jelei is...Az, hogy mindenki tudja már a sérülését, meg egyel többet kellett úsznia, leveheti róla a terhet és a mezőny nem tűnik annyira acélosnak, a 4. hely nem elérhetetlen számára. A fogadás szempontjából igen jól jött volna, ha kiesik vagy bukja a szétlövést, nehogy teniszes lucky loser effektus legyen. Persze ezeket fogadóként írom, nagyon megérdemelné amúgy, hogy odaérjen.

 4. #44
  Senior Member Cesc18 avatara
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  2.543
  Engem azért meglepett a tegnapi gyenge elődöntője. Ott még semmi nem indokolta, hogy a nyomás miatt elgörcsölje. 150-ig nem is volt gond, aztán semmi extra. Szerintem most nincs benne egy igazán erős úszás, de abban igazad van, hogy a mezőny nem kimondottan erős és minden mindegy alapon akár a szélső surranón alkothat valamit.

 5. #45
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.06.07
  Hozzászólások
  261
  Elődöntők előtt Kapás 1-3. unin 1.5@, míg a tippmixprón 2.55@. A realitáshoz a tippmix lehet közelebb, de az előfutamok után elég lyukasnak tűnik ez a szám japánok, kínaik, Belmonte sehol, akik elől szoktak lenni. Kapás 6. lett 400 gyorson, pedig már pillangóúszónak aposztrofálja magát, szóval van esélye egy éremre ebben a mezőnyben, egy 2/10-et megérhet ez az odds.
  sportinsider likes this.

 6. #46
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.06.07
  Hozzászólások
  261
  Telegdy nem végez az első hatban 2@ oddsért szerintem vállalható. 6. helyen jutott be és az előtte lévőkből csak a kanadait előzheti reálisan, míg mögötte rutinos nagyobb nevek vannak, mint Kawecki és Irie, akik egy döntőben simán javulhatnak. Telegdy már annak is nagyon örült, hogy bejutott a döntőbe ezzel az idővel, sok tartalékkal már nem rendelkezik.
  Zozinho19 and sportinsider like this.

 7. #47
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.06.07
  Hozzászólások
  261
  Unin Katinka 1-3. 1.85@, míg a tippmixprón 3.5@ a 4-6. helyezése. 1.21@ oddsot kapunk a kettőből arra, hogy az első hatban végez. Amúgy elég erős a mezőny, több helyen csak 4. favorit jelenleg, szóval a 4-6. 3.5@-ban van érték szerintem.
  sportinsider likes this.

Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •