Oldal: 1 / 128 1231151101 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member Javi Moreno avatara

Minden, ami Logibet!

Sziasztok!

Mivel sokatok számára ismeretlenül csenghet partneroldalunk, a Logibet, amelynek akciójáról néhány napja írtunk, néhány fontos tudnivalót összegyűjtöttünk, hogy jobban kiigazodajtaok.

A Logibet egy, a piacon évek óta jelenlévő tippszolgáltató oldal, amely jelenleg a piaci normákhoz képest új köntösben működik. A legtöbb versenytársával ellentétben itt nem tippenkénti vásárlás van, hanem havi díjas előfizetés, amolyan netflixes modellben. Ennek ára jelenleg 19 euró egy hónapra, vagyis körülbelül 6000 forint. Ez egyébként a magyar versenytársakhoz képest egyrészt olcsó ár, másrészt pedig a versenytársakkal ellentétben a Logibeten hitelesített statisztika van és nem manipulált számok. Erről itt olvashattok bővebben...

A Logibet abból a szempontból is egyedülálló, hogy sportgankénti toplista van, vagyis az előfizetők pontosan tudhatják, melyik tippmester milyen jól szerepel az adott sportágból. A sportágankénti toplistát itt tekinthetitek meg.

A Logibeten különleges módon egy egyedi indexszel értékelik a tippmestereket, amely figyelembe veszi a tippmesterek profitabilitását, stabilitását és tapasztalatát, ám emellett természetesen elérhetőek a tippmesterekről olyan általános adatok is, mint a ROI, a profit és a többi általános statisztika. Az oldalon jelenleg négy senior és négy master tippmester van, amelyre korábban még nem volt példa.

Érdemes tehát egy próbát tenni a Logibettel, hiszen a 19 eurós ár valóban egy olyan összeg, amely szinte aprópénz ilyen rutinos tippmesterekért. A tippeket ráadásul eddig éri meg szorzóval és téttel ellátva a feliratkozó azonnal megkapja e-mailben.

Ha bármi kérdésetek van a rendszer működésével kapcsolatban, itt feltehetitek, igyekszünk vagy mi, vagy akár a tippmesterek részletes választ nyújtani nektek.

Member
    Sziasztok!

Gondolkozom az előfizetésen eléggé. Aki mostanság regelt, annak mi a véleménye? Érdekelne minden vélemény.

Member ZeBerDee10 avatara
    Szia!

Én a héten regisztráltam a szolgáltatásra. Mivel régóta követem az oldalt, így tisztában voltam a master, senior tippadók munkásságával. Elég sok tipp van, én a szűrőből rögtön kiveszem a junior és rookie tippeket, itt vannak olyanok pl. hogy Dortmund-Salzburg DNB 1.21-ért vagy Marseille – Bilbao DNB 1.3-ért, ráadásul sosincs indoklás, így ezekkel nem foglalkozom. A master tippmestereknél, azért jórészt mindenki ír legalább pár soros elemzést, ami nálam egy alap követelmény, szeretem tudni hogy ki miért tesz az adott tippre, miért lát benne értéket, illetve feliratkoztam azokra a tippmesterekre, akik tudom hogy jók, az ő tippjeikről így azonnal e-mailt is kapunk.

Én ezeket az oldalakat elsősorban információszerzésre használom, nem pakolok vakon eszetlenül minden tippet, egyrészt nem tudsz minden tippet megtenni, másrészt sokszor a szorzók is leesnek, így sosem lesz azonos mintám a tippmesterrel, és csak feszült leszek tőle.

Pl. tegnap előtt varinnak volt egy ITF tenisz tippje, amit miután elolvastam én is megvizsgáltam a mérkőzést, és magam is meggyőződtem róla, hogy jó tipp és érték van az over 16.5-ben ( végül simán 20 játék lett ). Vagy az MTK kupa meccse, amit tudtam hogy lesz, de dolgoztam és csak a tipp olvasása után néztem meg én is az MLSZ adatbankján a jegyzőkönyvet, és az MTK facebook oldalán a pálya állapotát. Ezekről mind lemaradtam volna, munka és időhiány miatt.

Összességében nekem teljesen megéri, vannak nagyon jó value szorzók, jó tippek, jó meglátások, olyan események, amiket nem lenne időm követni.
    5-10k az alaptétem, így egy jó tipp már visszahozza az előfizetés árát.

Véleményem szerint megéri. Hajrá

Member
    Idézet ZeBerDee10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia!

Én a héten regisztráltam a szolgáltatásra. Mivel régóta követem az oldalt, így tisztában voltam a master, senior tippadók munkásságával. Elég sok tipp van, én a szűrőből rögtön kiveszem a junior és rookie tippeket, itt vannak olyanok pl. hogy Dortmund-Salzburg DNB 1.21-ért vagy Marseille – Bilbao DNB 1.3-ért, ráadásul sosincs indoklás, így ezekkel nem foglalkozom. A master tippmestereknél, azért jórészt mindenki ír legalább pár soros elemzést, ami nálam egy alap követelmény, szeretem tudni hogy ki miért tesz az adott tippre, miért lát benne értéket, illetve feliratkoztam azokra a tippmesterekre, akik tudom hogy jók, az ő tippjeikről így azonnal e-mailt is kapunk.

Én ezeket az oldalakat elsősorban információszerzésre használom, nem pakolok vakon eszetlenül minden tippet, egyrészt nem tudsz minden tippet megtenni, másrészt sokszor a szorzók is leesnek, így sosem lesz azonos mintám a tippmesterrel, és csak feszült leszek tőle.

Pl. tegnap előtt varinnak volt egy ITF tenisz tippje, amit miután elolvastam én is megvizsgáltam a mérkőzést, és magam is meggyőződtem róla, hogy jó tipp és érték van az over 16.5-ben ( végül simán 20 játék lett ). Vagy az MTK kupa meccse, amit tudtam hogy lesz, de dolgoztam és csak a tipp olvasása után néztem meg én is az MLSZ adatbankján a jegyzőkönyvet, és az MTK facebook oldalán a pálya állapotát. Ezekről mind lemaradtam volna, munka és időhiány miatt.

Összességében nekem teljesen megéri, vannak nagyon jó value szorzók, jó tippek, jó meglátások, olyan események, amiket nem lenne időm követni.
    5-10k az alaptétem, így egy jó tipp már visszahozza az előfizetés árát.

Véleményem szerint megéri. Hajrá
    Nagyon szépen köszönöm, remek véleménynek tűnik. Ez alapján én is adok neki egy esélyt

Többieknek mi volt a tapasztalatuk?
    ZeBerDee10 likes this.

Senior Member varin avatara
    Szerencsére Dodin viszontagságokkal teli, fájó győzelme után helyreállt a lelki béke mára. Tegnap jött egy 3.50-es, egy 4-szeres és egy 5-szörös odds is, így magabiztos plusz ez a hét is.

Miamiban persze zajlik az élet, így bőven lesz miből válogatni. A hétvégi válogatott meccsekkel viszont nen foglalkozom majd szerintem, jó most a megszokott repertoár. Lesz bőven brazil meccs, az a biztos

Továbbra is örömmel látunk bármilyen visszajelzést, vélemenényt és minden egyebet a Logival kapcsolatban. Ne tartsátok magatokban

A számokról pedig itt olvashat, aki érdeklődik a Logibet iránt: https://www.hatharom.com/2018/03/18/...ofizetok-eddig

Senior Member golszerzo avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerencsére Dodin viszontagságokkal teli, fájó győzelme után helyreállt a lelki béke mára. Tegnap jött egy 3.50-es, egy 4-szeres és egy 5-szörös odds is, így magabiztos plusz ez a hét is.

Miamiban persze zajlik az élet, így bőven lesz miből válogatni. A hétvégi válogatott meccsekkel viszont nen foglalkozom majd szerintem, jó most a megszokott repertoár. Lesz bőven brazil meccs, az a biztos

Továbbra is örömmel látunk bármilyen visszajelzést, vélemenényt és minden egyebet a Logival kapcsolatban. Ne tartsátok magatokban

A számokról pedig itt olvashat, aki érdeklődik a Logibet iránt: https://www.hatharom.com/2018/03/18/...ofizetok-eddig
    Jól hangzik. A hétvégi F1-re lesz tipped?

Senior Member golszerzo avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Idézet golszerzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó kérdés, én utálom és nem is értek hozzá De remek emberem van rá! Ha ő úgy dönt, hogy lát valamiben értéket, akkor lesz

Idézet golszerzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó kérdés, én utálom és nem is értek hozzá De remek emberem van rá! Ha ő úgy dönt, hogy lát valamiben értéket, akkor lesz

Junior Member
    Sziasztok!

Régóta követem Logibeten a tipstereket!

Csak pozitívat tudok mondani az oldalról!

Valószínűleg Áprilistól fizetek elő, a 19euró a magyar pénztárcának is megfelel

Szintén csak Senior szint és a felett követem a tipsztereket, nézegetem a tippeket a lezártakat is, és nagyon jó, hogy mindeki ír hozzá minimális indokot!

Személyes kedvenceim Varin és Tippergreta, ezért a 4 masterre és Tippergretara mindenképp feliratkozom, az ő munkásságuk eddig tetszik, de még tanulmányozom az oldalt és a tipsztereket.

Jó hogy van egy ilyen oldal, itt nem lehet kamuzni, csalni

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •