Nem kell az összes tippet megjátszani. A sportági statisztikák és a toplist sokat segít ebben.
Ami engem érdekelne az a hosszú távú fogadások tétje. Ugye itt lehet arra is játszani, hogy javul az odds és megéri kiszállni korábban. Viszont hosszú távon benntartani a pénzt vagy nagyon nagy oddsért érdemes, vagy nagy pénzt befektetni. Ti hogyan válaszototk tétet ilyenkor?
Sziasztok! Először is szeretnék gratulálni az eddigi hétvégi eredményekhez, nagyon-nagyon szuperül jöttek a tippek (a master tippmestereké, a többiek eredményét most nem ismerem). Viszont az Eurovíziós top Balkán tipp eredményével nem tudom mi a frász van. Egyrészt a tipp eredményben Moldovát jelöltétek, ami miatt a tipp vesztes. De Moldova 19. lett, míg a megtippelt Albánia 12. Ha emlékeim nem csalnak, akkor Szlovénia is a balkáni csoportba tartozott, ami viszont 3. lett, szóval emiatt lehetne vesztes a tipp. Csakhogy!!! Nekem a b365 nyertesnek könyvelte el az Albániára leadott tippet a szép kis 6,5-es szorzóval. Most akkor ez hogy van?Persze jó ha nyertes, csak nem tudom miért.
Nos, úgy tűnik valaki benézett valamit. Vagy én vagy pedig a fogadóirodák
Ha megnézem a bukméker Results szekcióját, akkor ott már Albánia a nyertes. Én úgy emlékszem, hogy amikor a tippet kiajánlottam, Bulgária, Moldova, Albánia és Szerbia volt, de a mostani listában már nem Moldova van, hanem Szlovénia... De akár Szlovénia, akár Moldova, a tipp vesztes. Szóval nem igazán értem ezt most
Várjunk még vele egy kicsit és kérek másokat is, akik rakták, hogy jelentkezzenek, hogy nekik nyert-e vagy vesztett a tipp. Ha másoknak is nyertes és nem javítja át a buki sem, akkor javíttatom én is a vesztes kiértékelést.