Oldal: 8 / 128 ElsőElső ... 6789101858108 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 71 - 80 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lehet, hogy nem könnyű, de nem is várok pontos választ, csak nagyságrendileg kb mennyi lehet. Ha nincs is sokaknak tapasztalata arról, hogy mikor korlátoznak, arról lehet, hogy milyen nagyságú nyereményeknél nem volt semmi gond. Persze nem akarok senkinek a zsebében turkálni, hogy ki mennyivel játszik, inkább itt egy konkrét példa elméletben: egy évig napi +2 egység átlagosan, az egy évben +730. Ha egy egység 10euro, akkor az egy évben 7300, ha egy egység 20, akkor meg 14600euro profit. Ez például apró pénznek számíthat még ezeknek az irodáknak? A te éves profitod logibeten nagyobb ettől, így valamiféle tapasztalatod kell, hogy legyen. Azért kérdezem ezt, hogy mekkora bankkal lehetne, lenne érdemes játszani a Logibetes tippeket hosszabb távon.
    Egy biztos: ha évi 7300 eurót pluszolsz, a ****** valószínűleg feléd sem szagol majd

Junior Member
    Sziasztok! Tudom hülye kérdés de munka közbe hogy lehet feladni ennyi tippet? Megértőek a kollégák de mikor 20 tipp jön egyszerre én is sokallom az időt..

Ami azt illeti, hamarosan lesz egy interjú velem a Hathármon, ahol többek közt erre is válaszolok ) de több tipp, több profit )

Senior Member
    Helló! Az utolsó cikknél is feltettem az alábbi kérdést, de oda már nem érkezett válasz:

Korábban írtatok cikket a bankroll managementről. A logibet esetében mi az ajánlott management? A cikkből azt vonom le, hogy mindig ugyanakkora az egység (máskülönben nem tudom értelmezni az 1000 Ft egységes 247000 Ft-ot) Nem ajánlott az egység csökkentése vagy növelése az eredmény függvényében? Előre is köszönöm

Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Helló! Az utolsó cikknél is feltettem az alábbi kérdést, de oda már nem érkezett válasz:

Korábban írtatok cikket a bankroll managementről. A logibet esetében mi az ajánlott management? A cikkből azt vonom le, hogy mindig ugyanakkora az egység (máskülönben nem tudom értelmezni az 1000 Ft egységes 247000 Ft-ot) Nem ajánlott az egység csökkentése vagy növelése az eredmény függvényében? Előre is köszönöm
    Hello!

Teljesen valid kérdés, sajnos nem láttam a választ odaát, de akkor most válaszolok itt

Szerintem akkor érdemes újraszámolni a kezdő bankrollt, ha mondjuk 25-30%-os változás áll be akár pozitív, akár negatív irányba - így könnyebb elkerülni egy rossz széria esetén a bankroll korai elfogyását.

Tehát ha 100 ezer forinttal kezdesz, de felmész mondjuk 130 ezerre, akkor már érdemes azt alapul venni.

A többieknek van más véleménye esetleg?

Senior Member
    Köszi a választ

Tegnaptól számítva 3 hónap bizalom a tiétek, szóval jöhetnek a jó tippek Követendő példa lehet a tegnapi nap, annál már csak feljebb menjetek

Senior Member
    Kíváncsi vagyok a mai tenisztippek eredményére. Kicsit bizonytalan vagyok

Senior Member mirrmurr30 avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello!

Teljesen valid kérdés, sajnos nem láttam a választ odaát, de akkor most válaszolok itt

Szerintem akkor érdemes újraszámolni a kezdő bankrollt, ha mondjuk 25-30%-os változás áll be akár pozitív, akár negatív irányba - így könnyebb elkerülni egy rossz széria esetén a bankroll korai elfogyását.

Tehát ha 100 ezer forinttal kezdesz, de felmész mondjuk 130 ezerre, akkor már érdemes azt alapul venni.

A többieknek van más véleménye esetleg?
    Még annyit tennék hozzá, hogy a teljes bankunknak mekkora részét vesszük alap tétnek. Én óvatos vagyok, és csak 0,5%-át. Vagyis 100 000 Ft-nál 500 Ft az alaptét. 5-ös téterősséggel ez 2500 Ft feltett tétet jelent. Ez azért is jó, mert hétvégén csak a Masterektől elég sok tipp kerül megjátszásra, gyakran egy két napra előre. Ezt bírni kell a bankunknak. Elég méreg, ha e miatt marad le az ember pár jó tippről.

Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kíváncsi vagyok a mai tenisztippek eredményére. Kicsit bizonytalan vagyok
    Eddig jók vagyunk

Melyik meccsel kapcsolatban kételkedsz?

Senior Member
    Mindegyikkel De ez csak egy általános rossz megérzés. Mindenesetre az elsőnél szerencsére jön a tipp Talán csak múló viharfelhők lepték be az agyamat.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •