Sziasztok! Tudom hülye kérdés de munka közbe hogy lehet feladni ennyi tippet? Megértőek a kollégák de mikor 20 tipp jön egyszerre én is sokallom az időt..![]()
Ami azt illeti, hamarosan lesz egy interjú velem a Hathármon, ahol többek közt erre is válaszolok) de több tipp, több profit
)
Helló! Az utolsó cikknél is feltettem az alábbi kérdést, de oda már nem érkezett válasz:
Korábban írtatok cikket a bankroll managementről. A logibet esetében mi az ajánlott management? A cikkből azt vonom le, hogy mindig ugyanakkora az egység (máskülönben nem tudom értelmezni az 1000 Ft egységes 247000 Ft-ot) Nem ajánlott az egység csökkentése vagy növelése az eredmény függvényében? Előre is köszönöm![]()
Hello!
Teljesen valid kérdés, sajnos nem láttam a választ odaát, de akkor most válaszolok itt
Szerintem akkor érdemes újraszámolni a kezdő bankrollt, ha mondjuk 25-30%-os változás áll be akár pozitív, akár negatív irányba - így könnyebb elkerülni egy rossz széria esetén a bankroll korai elfogyását.
Tehát ha 100 ezer forinttal kezdesz, de felmész mondjuk 130 ezerre, akkor már érdemes azt alapul venni.
A többieknek van más véleménye esetleg?
Köszi a választ
Tegnaptól számítva 3 hónap bizalom a tiétek, szóval jöhetnek a jó tippekKövetendő példa lehet a tegnapi nap, annál már csak feljebb menjetek
![]()
Kíváncsi vagyok a mai tenisztippek eredményére. Kicsit bizonytalan vagyok![]()
Még annyit tennék hozzá, hogy a teljes bankunknak mekkora részét vesszük alap tétnek. Én óvatos vagyok, és csak 0,5%-át. Vagyis 100 000 Ft-nál 500 Ft az alaptét. 5-ös téterősséggel ez 2500 Ft feltett tétet jelent. Ez azért is jó, mert hétvégén csak a Masterektől elég sok tipp kerül megjátszásra, gyakran egy két napra előre. Ezt bírni kell a bankunknak. Elég méreg, ha e miatt marad le az ember pár jó tippről.