Oldal: 78 / 128 ElsőElső ... 2868767778798088 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 771 - 780 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member Tippergreta avatara
    Juhhhuuuu, megint meg van az első hely

Varin ha lehet most ne húzzál be egy 41es oddsot vagy legalábbis ne egyből, szeretném kicsit kiélvezni
    vasero and varin like this.

Senior Member varin avatara
    Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Juhhhuuuu, megint meg van az első hely

Varin ha lehet most ne húzzál be egy 41es oddsot vagy legalábbis ne egyből, szeretném kicsit kiélvezni
    Két hetet kapsz, utána vadászok valami 41-szereset

Hajrá és grat
    Tippergreta likes this.

Gyors kérdésem lenne a logibet indexekről

Értem mi a stabilitás, de nekem kb 5 hónapja sem változott semmit, pedig az októberi változások óta, elég stabilan plusszolunk, mégis kb Newbie szint alatt van a stabilitásoom Ez a magas átlagodds vagy az alltime idő miatt van?

köszi

Member Logibet avatara
    Gyors kérdésem lenne a logibet indexekről

Értem mi a stabilitás, de nekem kb 5 hónapja sem változott semmit, pedig az októberi változások óta, elég stabilan plusszolunk, mégis kb Newbie szint alatt van a stabilitásoom Ez a magas átlagodds vagy az alltime idő miatt van?

köszi
    Hello!

Több tényezős lehet nálad az alacsony stabilitás. Egyrészt a magas átlagodds, másrészt a magas átlagtét. A stabilitást jelentősen befolyásolják az olyan hónapok, mint például a 2018. július vagy a 2018. szeptember. A szélsőséges adatok alacsony stabilitáshoz vezetnek, akár pluszról, akár mínuszról van szó. Ha például konstans buknál minden hónapban, akkor magas lenne a stabilitásod, mert kiszámíthatóbb tippmester lennél, mint most.

Valószínűleg most, hogy csökkentetted az átlagtétet, illetve viszonylag kiegyensúlyozottan nyersz, elkezd majd növekedni a stabilitásod.

De éppen az ilyen anomáliák miatt tervezzük módosítani kicsit az indexet.
    Tippergreta likes this.

Idézet Logibet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello!

Több tényezős lehet nálad az alacsony stabilitás. Egyrészt a magas átlagodds, másrészt a magas átlagtét. A stabilitást jelentősen befolyásolják az olyan hónapok, mint például a 2018. július vagy a 2018. szeptember. A szélsőséges adatok alacsony stabilitáshoz vezetnek, akár pluszról, akár mínuszról van szó. Ha például konstans buknál minden hónapban, akkor magas lenne a stabilitásod, mert kiszámíthatóbb tippmester lennél, mint most.

Valószínűleg most, hogy csökkentetted az átlagtétet, illetve viszonylag kiegyensúlyozottan nyersz, elkezd majd növekedni a stabilitásod.

De éppen az ilyen anomáliák miatt tervezzük módosítani kicsit az indexet.

Igen, gondoltam, sajnos nem tudtam, hogy ilyen fasza kis oldal lesz a Logiból, így sokat elszórakoztam, de egyre jobb és jobb. Így tovább!
    Logibet likes this.

Member Logibet avatara
    Igen, gondoltam, sajnos nem tudtam, hogy ilyen fasza kis oldal lesz a Logiból, így sokat elszórakoztam, de egyre jobb és jobb. Így tovább!
    Köszönjük

Member Logibet avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ideje lesz javítani a rendszeren, megint maradt ki tipp a super kiértékelésekből.
    Hello!

Ismételten köszönjük, hogy jelezted a problémát, természetesen nem szándékosan történt a dolog, csupán az új szűrő élesítése miatt történt ilyen változás. A kérdéses három tippet újra szuperré tettük, azokat pedig beleszámoltuk a statisztikába, így ez a részleg is frissült.

Eközben a tippmesteri szintek is módosultak, erről pár perc múlva cikk is lesz a Hathármon.

Senior Member vasero avatara
    Nagyszerü, látom bent vannak a tippek és a profit is ennek megfelelöen módosult.

Lenne itt még valami. Olyan tipp is került bele a super kiértékelésbe, ami az e-mailben nem superként érkezett.

Member Logibet avatara
    Ritka megnyugtató, amikor Tippergreta és Karlsson ugyanarra tippel, nagyjából lehet sejteni, hogy mi lesz a kimenetel Grétának hála még szupertipp is lett a Jekatyeringburg hendi, így bőségesen lehetett profitot szüretelni a KHL mai playoff-meccsén.

Gratulálunk a tippmestereknek a laza W-hez

Ha pedig te is kipróbálnád a Logibetet, továbbra is havi 19.99€-ért teheted meg

Member Logibet avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyszerü, látom bent vannak a tippek és a profit is ennek megfelelöen módosult.

Lenne itt még valami. Olyan tipp is került bele a super kiértékelésbe, ami az e-mailben nem superként érkezett.
    Melyik?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •