Oldal: 77 / 128 ElsőElső ... 2767757677787987127 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 761 - 770 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Member Logibet avatara
    Idézet Peti018 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Nekem van egy olyan kérdésem, hogy a tippmesterek ROI-ja, illetve az átlag oddsa, az eddig éri meg oddsból vagy pedig az általuk megtett oddsból van kiszámítva?
    Hello!

A megadott adatokból van számolva, az eddig éri megből egyetlen statisztika sincs az oldalon.

Senior Member Tippergreta avatara
    Sziasztok!
    Nekem van egy olyan kérdésem, hogy a tippmesterek ROI-ja, illetve az átlag oddsa, az eddig éri meg oddsból vagy pedig az általuk megtett oddsból van kiszámítva?
    Az általunk megtett oddsból, másból nem lehet mérni.

Junior Member
    Köszi a választ. Azért kérdeztem, hogy ha követőként én is azt a ROI-t akarom hozni, mint a tippmester, akkor legalább olyan oddsot kell megrakjak, mint ő.
    Logibet likes this.

Senior Member vasero avatara
    Köszi a választ. Azért kérdeztem, hogy ha követőként én is azt a ROI-t akarom hozni, mint a tippmester, akkor legalább olyan oddsot kell megrakjak, mint ő.
    Nem fog menni.

Junior Member
    vasero: Arra gondolsz, hogy a tippet a tippsterek később rakják ki, így az oddsok többsége már jóval alacsonyabb?

Viszont, ha a logibet rendszere statisztikánál azt az oddsot veszi alapul, mint ami a tippeknél megjelennek magasabbik odds (azt nem tudom, hogy a tippmester helyezi ki ezt, hogy ő azon az oddson fogadott, vagy pedig a logibet helyezi oda, hogy a tipp kihelyezésekor a piacon elérhető legmagasabb érték), akkor azt az értéket nem lehetetlen elérni, ha a tipp kihelyezésekor teszem meg a fogadást.

Senior Member Tippergreta avatara
    vasero: Arra gondolsz, hogy a tippet a tippsterek később rakják ki, így az oddsok többsége már jóval alacsonyabb?

Viszont, ha a logibet rendszere statisztikánál azt az oddsot veszi alapul, mint ami a tippeknél megjelennek magasabbik odds (azt nem tudom, hogy a tippmester helyezi ki ezt, hogy ő azon az oddson fogadott, vagy pedig a logibet helyezi oda, hogy a tipp kihelyezésekor a piacon elérhető legmagasabb érték), akkor azt az értéket nem lehetetlen elérni, ha a tipp kihelyezésekor teszem meg a fogadást.
    Ez függ a piac likviditásától és attól, hogy mennyire gyorsan tudod megrakni a tippet. Kis piacnál, már a 10-15perc is sok lehet.

Nem később rakják ki a tippet, de vannak kis piacokon megjátszott tippek, amelyeknek nagyon gyorsan eshet a szorzója. Ilyenek főleg azok, amiket a tippmesterek is forrásból szereznek, pl varin brazil tippjei, griezmann egyes tippjei, ezeket ki tudja hol rakják még a világban a fogadók, így előfordulhat, hogy rögtön az e-mail érkezése után se tudod azon az oddson rakni. Nagy ligákra ez nem vonatkozik.

Ideje lesz javítani a rendszeren, megint maradt ki tipp a super kiértékelésekből.

Senior Member varin avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ideje lesz javítani a rendszeren, megint maradt ki tipp a super kiértékelésekből.
    Working on it.
    vasero likes this.

Junior Member
    Ja értelek, teljesen igazatok van. Köszönöm srácok a válaszokat!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •