Köszi a választ. Azért kérdeztem, hogy ha követőként én is azt a ROI-t akarom hozni, mint a tippmester, akkor legalább olyan oddsot kell megrakjak, mint ő.
vasero: Arra gondolsz, hogy a tippet a tippsterek később rakják ki, így az oddsok többsége már jóval alacsonyabb?
Viszont, ha a logibet rendszere statisztikánál azt az oddsot veszi alapul, mint ami a tippeknél megjelennek magasabbik odds (azt nem tudom, hogy a tippmester helyezi ki ezt, hogy ő azon az oddson fogadott, vagy pedig a logibet helyezi oda, hogy a tipp kihelyezésekor a piacon elérhető legmagasabb érték), akkor azt az értéket nem lehetetlen elérni, ha a tipp kihelyezésekor teszem meg a fogadást.
Nem később rakják ki a tippet, de vannak kis piacokon megjátszott tippek, amelyeknek nagyon gyorsan eshet a szorzója. Ilyenek főleg azok, amiket a tippmesterek is forrásból szereznek, pl varin brazil tippjei, griezmann egyes tippjei, ezeket ki tudja hol rakják még a világban a fogadók, így előfordulhat, hogy rögtön az e-mail érkezése után se tudod azon az oddson rakni. Nagy ligákra ez nem vonatkozik.
Ideje lesz javítani a rendszeren, megint maradt ki tipp a super kiértékelésekből.