Ott is a remek start, 2/2 NHL Karlsson úrtól, ráadásul 2.04-es és 2.08-as oddsonBravó, csak így tovább. Túl sok most már az ember, akitől féltem az első helyemet
Egyébként többen is kérdeztétek, hogy én kiket követek rendszeresen a Logibeten. Nos, íme a válasz:
A Masterek közül természetesen Karlssont, illetve Tippergreta hokitippjeit. Érdemes megnézni a számait Grétának, 2018. január 1-je óta 325 tippből +287 egység a hoki, ami jelzi, valóban remek kis forrást talált.
A Seniorok közül Griezmannt mindenképpen nagyon érdemes, főleg ha ilyen izmos kolumbiai kupameccsekre vadászik, illetve még Noemail erősebb tippjeire szoktam figyelni.
A juniorok közül én Roleey kollégában bízom nagyon, mert nincs ugyan jó formában, de az a munka és szakmaiság, amit belepakol a tippekbe, biztos vagyok, hogy hosszútávon kifizetődik.
Apropó, kora délután jön az interjú Karlsson úrral![]()
Ez a +287 egység hol látszik, mert ilyen statot nem látok.
Gondolom technikailag lehetetlen (és értelme se) lenne egy használhatóbb reálisabb nyílvános stat a tipsterekről![]()
Sportágankénti szűrő havi bontásban, mert a fenti példánál is az össz jégkorong stat mínuszos közben az utolsó év stabilan pluszos.
Sportágon belül (foci) ligákra szűrés, pl. nálad se mindegy, hogy a saját tippjeid vagy a brazil foci eredményeit nézzük.