Logibeten hogyan működik a profitgarancia? Lejárt az egy hónap super előfizetésem, bőven minuszos az elmult 1 hónap. Jelenleg nincs aktív előfizetésem. Azt hittem ha veszteséges az időszak, akkor automatikusan meghosszabbítódik.
Valamit ki lehetne találni egy engem érintő probléma megoldására.
-1150-es profitom van, de volt egy kis időszak amikor jutalékot kaptam. Majd' másfél éve ott rohad a számlámon 35 euro. Vagy le lehetne vinni a minimális kifizetést 30 eurora, vagy ha 15-öt befizethetnék, akkor hozzájutnék az ötvenesemhez.
Ahhoz, hogy valamikor nullszaldós legyek, arra kábé annyi az esély minthogy engem választanak meg majd a következő pápának.
Sziasztok! Véletlenül kétszer dobtam fel ugyanazt a tippet a Logibetre, törlési opciót meg nem találok. Nem tudom lehet-e orvosolni a dolgot, mindenesetre nem szándékosan tettem fel ugyanazt, csak elfelejtettem, hogy azt már felvittem.
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés. De ha a Super tippsterem az ingyen hónapban is veszteséggel zárt, akkor addig megy a free hónap amíg nem lesz pluszba? Vagy pedig ennyi, és újra meg kell venni?