Varin, a brazil meccsekről van esetleg külön statisztikád?
Varin, a brazil meccsekről van esetleg külön statisztikád?
Köszi. Hasonló eredményt vártamCsak így tovább!
Na azért az utóbbi napok szépen alakultakMost kell megtartani a lendületet
![]()
Valóban kezd helyrelendülni a lelki békeVolt tegnap két bosszantó eredmény is, a Cardiff DNB és az egyik francia DNB, de úgy tűnik, a rossz forma mulandó volt
MoneyMaker is szép zöldhullámot hoz, így nem lehetünk elégedetlenek egyáltalán.
Nem vagyok régóta a sportfogadásban, de az azért látszik, hogy a legjobb tippmestereknél is akadnak rosszabb formák, amiket túl kell élni és ezt nehéz kezelni. De összességében aki mondjuk kiszállt az áprilisi rosszabb hónapkezdésnél, az most valóban verheti a fejét a falba
Így tovább!
Üdv! Írtam már cikkhez is, ott nem kaptam választ, talán itt tud valaki valamit mondani a kérdésemre. Ha előfizetek Logibetre, és tegyük fel sikerül profitálnom belőle naponta átlagosan pl 1-2 egységnyi tét összegben, ami az elmúlt év alapján elképzelhetőnek tűnik, akkor gyakorlatban mekkora összeg lehetne az egységnyi tét, amit az ajánlott két iroda még tolerálna korlátozás nélkül?
Lehet, hogy nem könnyű, de nem is várok pontos választ, csak nagyságrendileg kb mennyi lehet. Ha nincs is sokaknak tapasztalata arról, hogy mikor korlátoznak, arról lehet, hogy milyen nagyságú nyereményeknél nem volt semmi gond. Persze nem akarok senkinek a zsebében turkálni, hogy ki mennyivel játszik, inkább itt egy konkrét példa elméletben: egy évig napi +2 egység átlagosan, az egy évben +730. Ha egy egység 10euro, akkor az egy évben 7300, ha egy egység 20, akkor meg 14600euro profit. Ez például apró pénznek számíthat még ezeknek az irodáknak? A te éves profitod logibeten nagyobb ettől, így valamiféle tapasztalatod kell, hogy legyen.Azért kérdezem ezt, hogy mekkora bankkal lehetne, lenne érdemes játszani a Logibetes tippeket hosszabb távon.