Javíttattam, de ha írsz az info@logibet.com-ra, biztosan válaszolnak![]()
Javíttattam, de ha írsz az info@logibet.com-ra, biztosan válaszolnak![]()
Zárom a Januárt!
Profit ~ +47 egység ROI ~+6%, amint le lesz zárva a tegnapi Rangers tipp, kb így néz majd ki.
A Hónap vége katasztrófa volt, volt kis betegség is, de nem hiszem, hogy az közrejátszott.
Volt pár bad beatünk, de volt pár nagyon rosszul felmért meccs is.
A Munkám miatt kevesebb időm van, de februárra is tervezünk azért 60-80 tippet.
A Supertipster sajnos kiválasztotta a legrosszabb tippjeimet, de biztosan lesz majd fordítva is.
Ma pihi van, addig is sok sikert mindenkinek
Pacsi Gréta
Kedves Heni ! Ilyen szèp ès választèkos fogalmazással te hölgynek tartod magad ? Mert èn az ilyen "lányokat" mint te szoktam picsának hívni ha nem haragszol meg .
Anyukád biztos büszke rád Petike![]()
Logira kiment még egy tipp, majd utána szerkesztem az értékelést.
sok sikert még egyszer minden fogadónak![]()
Hali ! Az rendben, hogy van napi ès havi limit mert teljesen èrthető a cèlja viszont azt nem mondjátok komolyan, hogy ez nem nullázódik le ?! Mindig ad valami időpontot nekem amikortól feltölthetek èppen 1 vagy 2 tippet ? Semmi bajom nem volt a logival de ez a folyamatos limitálás most kicsit felkúrt mivel a harmadik olyan meccset nem tudom megosztani amit szerettem volna mondván, hogy a havi limitem lejárt mivel február 1 van .
Èn azt èrtem Varin. A kèrdèsem afelè írányult volna inkább, hogy mègis mièrt ?![]()
Na látod azt ènis . bár ilyen eredmènyekkel amik a hèten voltak nehèz lesz .
Január!
103 Tipp, +53 egység, +7% ROI
A hétvégén foci, hoki és MMA várható tőlünk, hoki már van is fent 3. A Davis Cupot kihagyom.
Legyen minimum ilyen februárunk.
Bocs a spamert, telorol nem tudom szerkeszteni az előző bejegyzést