Utána meg beindul, és fogod a fejed. Tapasztalat.
Utána meg beindul, és fogod a fejed. Tapasztalat.
Minden kezdet ilyen... Szinte törvényszerű. De szerintem hosszútávon jó lesz ez![]()
Január - Február
Sziasztok!
Két dologról szeretnék most írni, az egyik a januári eredmény, a másik a februári terv.
Január
Ami ezt a hónapot illeti, sajnos az eredmény minősíthetetlenül rossz, ezt pedig fontosnak tartom elismerni, mert ha az ember veri a mellkasát a +200 egységnél, akkor írja le a -125 egységet is. Ez sajnos a sok tippel együtt jár, nincs mese.
Azt sem kell eltagadni, hogy a -125 egység kétharmad a brazil foci. Azonban ha valami, akkor szerintem ez jó jel. Inkább itt legyen egy kisebb formaingadozás, mint bárhol máshol, erről ugyanis bőséges mintánk van, bőséges hosszútávú profittal és én egyáltalán nem tartok attól, hogy ez így marad. Bízom az emberkében, nagyon hiszek benne, hogy ez az év is remekül sikerül. Egy kis kitartást és türelmet kérek, fog még a brazil foci sok örömet okozni nekünk.
Február
Mivel több, mint négy éve szinte szünetmenetesen tolom a Logibetet, elérkezett az idő egy kis pihenésre. Az Australian Open végeztével a februári hónapot pihenővel töltöm, mert egyszerűen muszáj olykor kicsit elszakadni ettől a dologtól és mással foglalkozni ebben az időben.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lesz tipp. Februárban négy dolog szerepelhet a repertoárban:
1: Brazil tippek: ezt nem vagyok hajlandó elengedni, mert magamban sem bizom annyiban, mint ebben a forrásban
2: Lengyel hoki: vele januárban nagyon sok balszerencsénk volt, de ő benne is bízom, hiszen az all time-statja plusszos.
3: ITF-tenisz: ez valószínűleg nem lesz, hetek óta csendben van ez a forrás.
4: Oscar-tippek: Ez az egyetlen, amivel foglalkozni fogok fogadásügyileg.
Én úgy saccolom, hogy ez így is havi 80 körüli tippet jelent majd, unatkozni tehát nem fogtok. Nekem viszont egy kis pihenő biztosan használ majd, hogy aztán feltöltődve érkezzünk meg a márciusi darálásra.
Reméljük, sikerül a hónapot szépen zárni egy jó második héttel Melbourne-ben, illetve néhány lappal Gelsenkirchenben.
Hajrá mindenkinek!
Valami baj van a kèzilabda tippelèssel . nem tudok leadni tippet a Dánia-Magyarország meccsre illetve korábbi tippem a Francia-Spanyolra meg egyszercsak eltűnt a tippjeim közül pedig egyèbkènt nyert . nèzzetek lègyszi utána .
Ez szép, őszinte és tiszteletre méltó.
Hali!
Nemrég regisztráltam a logibetre.
Kérdésem az lenne, hogy a már elküldött tippet tudom-e módosítani, törölni. Véletlen rossz piacot adtam meg (egész meccs helyett első szett) és csak a tippfeladás után vettem észre.
Köszi előre is a választ!