Oldal: 63 / 128 ElsőElső ... 1353616263646573113 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 621 - 630 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet Roleey eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Fel a fejjel hosszutavon ugysem tudnak már lenyomni Teged
    Jah, geci makacs vagyok A végén még hamarosan át kell adnom az első helyemet ))

Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Most kirakott Japán tipp oddsa sajnos 1,7 körülire esett miközben írtam a tippet. Már jeleztem, hogy kirrigáljanak a kedves adminok, annyiért is elfogadható.
    Módosítva lesz majd mindenképpen, köszi, hogy jelezted, csak mivel ST-tippről van szó, nem tudom, hogy ez ennyire egyszerű-e, hogy átírják az admin felületen és kész
    Tippergreta likes this.

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jah, geci makacs vagyok A végén még hamarosan át kell adnom az első helyemet ))
    A fogadoirodakra gondoltam, tipmester meg az is lehet, hogy jon jobb

Senior Member Tippergreta avatara
    Eddig 9 nap telt el Januárból!

Profit + 58.65 egység ROI: 21.64% Bank +15%kal nőtt kb, ha tartottátok az ajánlott tétet.

Februártól 5/10re visszaveszem majd az alaptétemet, de attól, még ugyanúgy 2%kal kell rakni

eddig tetszik a hónap, de december is hasonlóan indult, aztán a kézi meccsek elcseszték. Most jobban fogok figyelni, hogy ne szálljak el, de ettől persze maradok 2+os oddsok világában 1-2 kivételtől eltekintve.

A tippmennyiség nagyjából így marad a jövőben is, szóval 100-120 tippem jön havonta, ez max az élőzés bevezetése után változhat.

Igyekszem tartani a formát és keresni a value tippeket, legyen az tenisz, női foci vagy akármi

Sok Sikert Mindenkinek továbbra is!

Ha valami kérdés, észrevétel lenne, akkor itt a fórumban elértek napközben
    Lewis Deyong likes this.

Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eddig 9 nap telt el Januárból!

Profit + 58.65 egység ROI: 21.64% Bank +15%kal nőtt kb, ha tartottátok az ajánlott tétet.

Februártól 5/10re visszaveszem majd az alaptétemet, de attól, még ugyanúgy 2%kal kell rakni

eddig tetszik a hónap, de december is hasonlóan indult, aztán a kézi meccsek elcseszték. Most jobban fogok figyelni, hogy ne szálljak el, de ettől persze maradok 2+os oddsok világában 1-2 kivételtől eltekintve.

A tippmennyiség nagyjából így marad a jövőben is, szóval 100-120 tippem jön havonta, ez max az élőzés bevezetése után változhat.

Igyekszem tartani a formát és keresni a value tippeket, legyen az tenisz, női foci vagy akármi

Sok Sikert Mindenkinek továbbra is!

Ha valami kérdés, észrevétel lenne, akkor itt a fórumban elértek napközben
    Grat, nagyon faszányos hónap, így tovább. Azt nagyon sajnálom, hogy éppen pont a SuperTipster-tippekre jut a bukó, de ez az, ami úgyis fordulni fog

1-2 hét és lehet, hogy az első helyet is megnézheted, de reményeim szerint csak ideiglenesen

Hajrá!
    Tippergreta likes this.

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Grat, nagyon faszányos hónap, így tovább. Azt nagyon sajnálom, hogy éppen pont a SuperTipster-tippekre jut a bukó, de ez az, ami úgyis fordulni fog

1-2 hét és lehet, hogy az első helyet is megnézheted, de reményeim szerint csak ideiglenesen

Hajrá!

Köszi

Igen épp este néztem, hogy ahhoz nem sokat tettem hozzá, de biztosan változik majd.

-24 egység amúgy semmi, 7-8as átlagtétnél.

Az első helyet már jó lenne befoglalni
    Az

Az Orosz Női Vízilabda meccs a kiírás ellenére nem 14.30kor kezdődött, pedig beten, 1xbeten és az oldalon ahol néztem, az eredményeiket is 14:30 volt írva.

Időben posztoltam, remélem tudta rakni mindenki 13-8 lett
    Utoljára módosítva: Tippergreta által: 2019.01.11 14:48

Senior Member Jeckeld avatara
    Én megtettem, aztán 14:30-tól nézni akartam a gólok alakulását, de már a nyertes tipp fogadott

Senior Member vasero avatara
    Super tippekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az e-mailben az eredeti tét egység szerepel, ha jól látom. Előfordul, hogy jobb lenne, ha tudnám a supertipster tétjét is az üzenetből, nem kellene megnyitni logibeten is, amire nincs mindig módom rögtön. Nem lehetne megoldani ezt? Talán logikusabb is volna, mivel az üzenet is új super tippről érkezik, a tét pedig nem ahhoz tartozó így.

Így van, ez egy bug, ami javításra kerül majd, teljesen jogos az észrevétel
    vasero likes this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •