Oldal: 61 / 128 ElsőElső ... 1151596061626371111 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 601 - 610 (1278) összesen
Like Tree442Likes

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gréta supertipster lett, hogy csak 8 egységeket rak?
    Hát, most így teszi a téteket. De az indoklásba mindig beleírja, hogy ez csak a bankroll 2%-a, vagyis egy átlagos BM-menedzsment esetén (5% = 10/10), ez csak 4/10-es tipp.
    vasero likes this.

Lol, Gréta, lol )) bravó

Senior Member Jeckeld avatara
    Hát ezek a tippek elég szuperek voltak Djokovic ellen, köszi Gréta

Senior Member Tippergreta avatara
    Lol Kachanov után újra sikerült veretni Djokot aminek örülök

Mindig oda írom, hogy 2% a tét, azért 8/10 a tét mert szeretném jelezni a vásárlók és mindenki számára, hogy 1/10 =0.5% NEM járható út, ha az ember több tippadót követ + a Supertipstert, mert egy rossz sorozat után el fog fogyni a pénze.

Többször jeleztem e fajta aggályaimat, mert sok a laikus, akiknek a bankroll managment új keletű dolog. Ha lesz rá egy konkrét szabály, akkor módosítom a tétemet 4/10re.

Ezzel nem akarom javítani az összképet vagy akármi, a sajátomat nem is tudom, mert minden egyes tippet 8 egységgel rakok, akár rakhatnam 1el a vége ugyanaz lenne.

Hosszú lett Ha viszont többeknek nem tetszik visszaallitom 4/10re, nekem igazából mindegy, én maradok a Flatstakenel.

Sok sikert Mindenkinek

Holnap is tenisszel támadunk

Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lol Kachanov után újra sikerült veretni Djokot aminek örülök

Mindig oda írom, hogy 2% a tét, azért 8/10 a tét mert szeretném jelezni a vásárlók és mindenki számára, hogy 1/10 =0.5% NEM járható út, ha az ember több tippadót követ + a Supertipstert, mert egy rossz sorozat után el fog fogyni a pénze.

Többször jeleztem e fajta aggályaimat, mert sok a laikus, akiknek a bankroll managment új keletű dolog. Ha lesz rá egy konkrét szabály, akkor módosítom a tétemet 4/10re.

Ezzel nem akarom javítani az összképet vagy akármi, a sajátomat nem is tudom, mert minden egyes tippet 8 egységgel rakok, akár rakhatnam 1el a vége ugyanaz lenne.

Hosszú lett Ha viszont többeknek nem tetszik visszaallitom 4/10re, nekem igazából mindegy, én maradok a Flatstakenel.

Sok sikert Mindenkinek

Holnap is tenisszel támadunk
    Konkrét szabály nem hiszem, hogy lesz, szerintem inkább azt tartsd szem előtt, hogy a Logibeten azért a top tippmesterek átlagtétje 4-5 egység körül van, míg nálad 8-as.

Hogy ez most hány %, az persze szintén egy fontos kérdés, de szerintem nem feltétlenül jó, ha az átlagtéted magasabb, mint mindenki másnak, még ha ez %-ban nem is jelent feltétlenül többet.
    vasero likes this.

Egyébiránt, remélem, annak minden tippmester örül, hogy 500 helyett a következő alkalommal (azaz február 5-én) már 1000€ kerül kiosztásra És azért látom realitását annak, hogy ez még tovább fog emelkedni

1. Jogos, visszaallok 4/10 = 2%ra, de csak februártól , "csalás" lenne lefelezni a tétet most.

2. Nagyon örülök neki, nem azért mert a minden napi megélhetésemet befolyásolja, de van pár tipster jelenleg Logibeten, akinek többet érnek a tippjei mint a gázsi. Ezzel pedig lehet akár még több minőségi tippadót bevonzani, a régi bútor darabokat megtartani! Gondolom mindneki örül a plusz pénznek, bármennyi legyen is
    varin likes this.

Senior Member vasero avatara
    Nekem, mint laikusnak, tetszik, ha van különbség a tétek között, ami utal arra, hogy mennyire érzi erősnek a tippmester. 5-6os átlag mellett van súlya egy 9-10esnek, 8asok mellett, vagy ha mind egyforma, az összes csak egy tipp a tucatból.
    zizzenet likes this.

Senior Member Jeckeld avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem, mint laikusnak, tetszik, ha van különbség a tétek között, ami utal arra, hogy mennyire érzi erősnek a tippmester. 5-6os átlag mellett van súlya egy 9-10esnek, 8asok mellett, vagy ha mind egyforma, az összes csak egy tipp a tucatból.
    Ezzel én is egyetértek.

Visszaallok 4-5/10re, de súlyozni nem fogom a tippeket, sosem ment jól. Nekem a Flatstake stratégia jön be.
    vasero likes this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •