Hát ezek a tippek elég szuperek voltak Djokovic ellen, köszi Gréta![]()
LolKachanov után újra sikerült veretni Djokot aminek örülök
Mindig oda írom, hogy 2% a tét, azért 8/10 a tét mert szeretném jelezni a vásárlók és mindenki számára, hogy 1/10 =0.5% NEM járható út, ha az ember több tippadót követ + a Supertipstert, mert egy rossz sorozat után el fog fogyni a pénze.
Többször jeleztem e fajta aggályaimat, mert sok a laikus, akiknek a bankroll managment új keletű dolog. Ha lesz rá egy konkrét szabály, akkor módosítom a tétemet 4/10re.
Ezzel nem akarom javítani az összképet vagy akármi, a sajátomat nem is tudom, mert minden egyes tippet 8 egységgel rakok, akár rakhatnam 1el a vége ugyanaz lenne.
Hosszú lettHa viszont többeknek nem tetszik visszaallitom 4/10re, nekem igazából mindegy, én maradok a Flatstakenel.
Sok sikert Mindenkinek![]()
Holnap is tenisszel támadunk
Konkrét szabály nem hiszem, hogy lesz, szerintem inkább azt tartsd szem előtt, hogy a Logibeten azért a top tippmesterek átlagtétje 4-5 egység körül van, míg nálad 8-as.
Hogy ez most hány %, az persze szintén egy fontos kérdés, de szerintem nem feltétlenül jó, ha az átlagtéted magasabb, mint mindenki másnak, még ha ez %-ban nem is jelent feltétlenül többet.
Egyébiránt, remélem, annak minden tippmester örül, hogy 500 helyett a következő alkalommal (azaz február 5-én) már 1000€ kerül kiosztásraÉs azért látom realitását annak, hogy ez még tovább fog emelkedni
![]()
1. Jogos, visszaallok 4/10 = 2%ra, de csak februártól , "csalás" lenne lefelezni a tétet most.
2. Nagyon örülök neki, nem azért mert a minden napi megélhetésemet befolyásolja, de van pár tipster jelenleg Logibeten, akinek többet érnek a tippjei mint a gázsi. Ezzel pedig lehet akár még több minőségi tippadót bevonzani, a régi bútor darabokat megtartani! Gondolom mindneki örül a plusz pénznek, bármennyi legyen is![]()
Nekem, mint laikusnak, tetszik, ha van különbség a tétek között, ami utal arra, hogy mennyire érzi erősnek a tippmester. 5-6os átlag mellett van súlya egy 9-10esnek, 8asok mellett, vagy ha mind egyforma, az összes csak egy tipp a tucatból.